#Iç işleri bakanı

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı 02:08

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı

Terör örgütü DEAŞ’in Ayasofya Camii’ne yönelik kanlı eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri eğer yakalanmasaydı, tarihi noktada kanlı saldır..

Selden Etkilenen KOBİ'lere Destek 01:15

Selden Etkilenen KOBİ'lere Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve selden etkilenen esnafa ve KOBİ’lere verilecek faizsiz kredinin detayları belli oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB tarafından sel bölgesine ..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor 01:46

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor

Çin'den getirilen ve korona tedavisinde kullanılan ilacın yerli sentezinin üretimi tüm hızla devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ilacın üretildiği fabrikayı ziyaret etti...

Bakan Koca Türkiye'deki Son Durumu Değerlendirdi 02:19

Bakan Koca Türkiye'deki Son Durumu Değerlendirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bilim kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Bakan Koca, hem koronavirüs tablosunu paylaştı hem de Türkiye'deki son durumu değerlendirdi...

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak 01:44

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yerli otomobilin şarj ünitelerinin yapım sürecine ilişkin açıklama yaptı. Bakam Kurum, “Her 50 park yerinden bir tanesi elektrikli araçlar için ayrılacak dedi. Elektrikli otomobil..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor- 01:15

Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim aracı EBA TV’de yaşanan sıkıntıya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Selçuk “Sorunun çözülmesi için çalışmalar sürüyor” dedi...

Kato Dağı Teröristlere Mezar Oluyor 01:30

Kato Dağı Teröristlere Mezar Oluyor

Şırnak'ta yürütülen Yıldırım-1 operasyonunda dört terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylelikle aynı bölgede 24 saatte öldürülen terörist sayısı sekize yükseldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da operasyonu harekat me..

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız- 03:53

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu işgalci Ermanistan'ın Azerbaycan'a saldırılarıyla ilgili konuştu. Azerbaycan'a destek mesajları veren Bakan Çavuşoğlu, ''Karabağ sorunu çözülmedikçe Ermenistan'ın cesareti artıyor'' dedi..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Sadece 8 ve 12. Sınıflara Yüz Yüze Kurs Verilebilecek 01:55

Sadece 8 ve 12. Sınıflara Yüz Yüze Kurs Verilebilecek

Devlet ve özel okullarda 8 ve 12'nci sınıflar dışındaki öğrenciler için kurs adı altında yüz yüze eğitim verilemeyecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, diğer sınıflar için kurs veren okullara cezai yaptırım uygulanacağı..

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun 01:33

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu DHKP-C’li Ebru Timtik’in resminin İstanbul Barosu’na asılmasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Bugün bir terör örgütü mensubunun fotoğrafını İstanbul Barosu’na asanları şiddetle kınıyorum, ya..

Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı... 00:53

Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın coronavirüs vakalarındaki artışın en fazla olduğu illerden biri olarak açıkladığı Bursa’da, doğu yönünde çalışan minibüslerde sosyal mesafeye uyulmaması halkı tedirgin ediyor...

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı 04:14

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte bin 596 vaka tespit edildiğini, 45 kişinin ise koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurd..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Türkiye'de Yatak Doluluk Oranı Yüzde 51 03:53

Türkiye'de Yatak Doluluk Oranı Yüzde 51

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır’da koronavirüsle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca 'Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 51, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 68, solunum cihazı doluluk oranı ..

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda 01:39

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun ilk tren seti raylara indirildi. Müjdeli haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi. Bakan Karaismailoğlu Testlere başlıyoruz dedi...

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi 01:18

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Başkanı Orgeneral Stuart Peach ile görüştü. Kritik görüşmede Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ele alındı... işte detaylar…..

Bakan Çavuşoğlu; Yunanistan Sahada ve Masada Üstünlüğünü Kaybetti 02:18

Bakan Çavuşoğlu; Yunanistan Sahada ve Masada Üstünlüğünü Kaybetti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çok önemli açıklamalar yaptı... Doğu Akdenizdeki tatbikatlar NATO kuralları çerçevesinde yapılıyor dedi... Yunanistan sahada ve masada üstünlük sağlayamadığı için agresifleştiğini söyled..

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı 02:34

Bakan Koca- -Van'da Vaka Sayısı 2 Katına Çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Van'da çok önemli açıklamalar yaptı. Salgında tekrar artış yaşandığını, Van'daki vaka sayısının 2 katına çıktığını söyledi...

Bakan Çavuşoğlu- -Yunanistan Diyaloğa Girmeye Hazır Değil- 01:50

Bakan Çavuşoğlu- -Yunanistan Diyaloğa Girmeye Hazır Değil-

NATO, dünyanın kilitlendiği Doğu Akdeniz’deki gerginlik için toplandı. Gündemde Yunanistan ile Türkiye arasındaki kriz vardı. Toplantının ardından konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “NATO, Yunanistan'ın çözümün b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Virüsle mücadelede son durum 01:49

Virüsle mücadelede son durum

BİN 614 KİŞİ DAHA KORONAVİRÜSE YAKALANDI, 58 CAN DAHA MÜCADELEYİ KAYBETTİ. SON TABLO SAĞLIK BAKANI'NIN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ MESAJI İLE PAYLAŞILIRKEN, AMERİKA'DAKİ AŞI DENEMELERİNDEN DE KÖTÜ HABER GELDİ...

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır 01:30

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Türkiye'nin ilk elektrikli traktörünün seri üretimi başlıyor. Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Bakan Pakdemirli'den bir müjde de çiğ süt destek ödemesi bekleyen üreticilere geldi...

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde 01:36

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde

Türkiye'nin NAVTEX ilanı sonrası, Atina'da skandal açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Dışişleri Bakanı Dendias NAVTEX için Provokasyon dedi, müzakere yolunda yine ön şart koştu. Hükümet sözcüsü Petsas da, Avrupa'ya ..

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası 01:44

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın uçağının Türkiye’nin hava sahasında bekletildiği iddialarına Türkiye'den sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İddialar gerçeği yansıtmamaktadır deni..

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği' 04:39

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Temassız Oyun Şenliği’, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un telekonferans ile katılımıyla gerçekleştirildi...

İkiyaka Dağlarının Zirvesinde Süper Karakol 01:28

İkiyaka Dağlarının Zirvesinde Süper Karakol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari İkiyaka Dağları’nda vatan nöbetindeki askerleri ziyaret etti. Soylu yapımı tamamlanmak üzere olan yeni üs bölgesinde de incelemelerde bulundu...