#Iç işleri bakanı

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı 01:10

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarı ile birlikte Düzce’de etkisini gösteren sağanak yağış ile birlikte çakan şimşekler geceyi aydınlatarak görsel şölen oluşturdu. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Düzc..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Bakan Eroğlu: 'Antalya'ya Gelen Turistlerin En Azından Yüzde 10-15'ini Burdur'a Taşımamız Lazım' 09:33

Bakan Eroğlu: 'Antalya'ya Gelen Turistlerin En Azından Yüzde 10-15'ini

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milli parkların tanıtımını yaparak turistlerin Burdur’a gelmesini sağlayacaklarını söyledi...

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır 05:09

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak Gazetesi'nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli, bedelli as..

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi 03:34

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İsril'den alınan Heron'ların Türkiye'ye nasıl yanlış istihbarat verdiğini Yeni Şafak'a açıkladı. Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan Canikli, Türkiye'..

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..

Çavuşoğlu: Rejim Ve Bazı Gruplar Ateşkese Engel Olmaya Çalışıyor 01:40

Çavuşoğlu: Rejim Ve Bazı Gruplar Ateşkese Engel Olmaya Çalışıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Halep'te ateşkesin ihlal edilmesine ilişkin olarak, Şimdi görüyoruz ki rejim ve bazı gruplar buna engel olmaya çalışıyor dedi...

Bakan’dan Müjde: Yerli ’Arama Motoru’ Geliyor 01:09

Bakan’dan Müjde: Yerli ’Arama Motoru’ Geliyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yerli arama motoru konusunda çalışmaların başladığını söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dün akşam Manisa Medya Tv’nin konuğu oldu. ..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var'' 01:19

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var''

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''AB ile maalesef bir güven bunalımı var. Ama şu anda her şey ortada. Bu konuda esasen AB'nin bir karar vermesi lazım. Bize de dürüst davranması lazım. Bizim beklentimiz bu. dedi...

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi 01:22

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'ye gereken desteği vermeyen Avrupa Birliği ülkelerine İngiltere'den sert eleştiri geldi. 15 Temmuz'un vahşi bir darbe girişimi olduğunu belirten İngiltere Dışişleri Bakanı Boris J..

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık 01:40

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: Malul sayılmayan terörle mücadeledeki gazilerimizden kalıcı hasar, organ kaybı ve kalıcı sekeli olanlar için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve uygun görülenlere aylık bağlanm..

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi 00:40

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, FETÖ'den toplam 125 bin 485 kamu çalışanı işlem görmüş. Bunun 18 bin 331'i göreve iade edilmiş, 94 bin 867'si ihraç edilmiş, 30 bin 618'i de şu anda açıkta. dedi...

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir 01:34

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rakka operasyonuna ilişkin, Bölgesel ülkeler ve koalisyonun içindeki ülkeler olarak özel kuvvetlerimizi devreye sokabiliriz, sokmamız gerekir. dedi...

Bakan Kılıç Türkiye En Az Paris Kadar Güvenli 05:11

Bakan Kılıç Türkiye En Az Paris Kadar Güvenli

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bazı ülkelerin Türkiye’de güvenlik sorunu olduğunu öne sürerek organizasyonlara katılmamasına değinerek, “Türkiye en az Paris kadar güvenli” dedi...

Bozdağ_ FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Bin 360 Dava Açıldı 00:55

Bozdağ_ FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Bin 360 Dava Açıldı

Adalet Bakanı Bozdağ, FETÖ ve 15 Temmuz darbe girişimi konusunda Türkiye genelinde bin 360 davanın açıldığını, iddianameler tamamlandıkça önümüzdeki dönemde yeni davaların ortaya çıkacağını bildirdi...

Kılıçdaroğlu Adamlarını Bir Araya Topla 00:26

Kılıçdaroğlu Adamlarını Bir Araya Topla

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Yeni Türkiye'' konferansında konuştu...

Tüfenkci İkinci El Otoda Garanti Kapsamı 10 Bin Kilometre 01:16

Tüfenkci İkinci El Otoda Garanti Kapsamı 10 Bin Kilometre

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı'na ilişkin, Düzenleme hazır, referandumdan sonra yayımlayacağız. Düzenlemede şu an garanti kapsamı 10 bi..