#Içeri girdi

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular 02:23

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular

Çorum'da kapılar kapatıldıktan 15 saniye sonra YKS sınavının yapılacağı okulun bahçesine gelen bir öğrenci içeri alınmadı. Durumu tepki gösteren aileler okulun kapısının camlarını vurarak görevlilere öğrencinin alınması ..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Anne yüreği... 01:03

Anne yüreği...

BREZİLYA'DA 6 AYLIK HAMİLE KADIN, 4 YAŞINDAKİ OĞLUYLA BERABER RESTORANA GİTTİ. BİR ANDA İÇERİ SİLAHLI SOYGUNCULAR GİRDİ. BAKIN O ANNE OĞLUNU KORUMAK İÇİN NE YAPTI?..

Oğlunu unuttu sevgilisine üzüldü! 01:41

Oğlunu unuttu sevgilisine üzüldü!

19 YAŞINDAKİ LİSE ÖĞRENCİSİ, ANNESİNİN ODASINDAN SES GELDİĞİNİ DUYUNCA ELİNE ALDIĞI BIÇAKLA İÇERİ GİRDİ. KARŞISINA ÇIKAN ANNESİNİN ERKEK ARKDAŞI OLUNCA, ÖFKESİNE YENİK DÜŞTÜ...

Ruhu bile duymadan soyuldu! 01:23

Ruhu bile duymadan soyuldu!

TEKİRDAĞ'DA BİR MARKET SAHİBİ DÜKKANINI AÇTI, TEMİZLİK YAPIYORDU Kİ İÇERİ GİZLİCE BİR HIRSIZ GİRDİ... KASADAKİ PARAYI ÇALIP KAÇTI. RUHU BİLE DUYMADAN SOYULAN ESNAF,BAŞINA GELENLERİ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA ANLA..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Deniz Akkaya'ya hapis şoku! 01:37

Deniz Akkaya'ya hapis şoku!

SOSYAL MEDYA FENOMENİ SELİN CİĞERCİ İLE MAHKEMELİK OLAN ESKİ MANKEN DENİZ AKKAYA CEZAEVİNE GİRDİ. AKKAYA İÇERİ GİRMEDEN DIŞARIYA ''DAHA BETER GERİ DÖNECEĞİM'' MESAJI YOLLADI...

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Nazlı Çelik Serdar Bilgili'yi Affetmedi ! 01:14

Nazlı Çelik Serdar Bilgili'yi Affetmedi !

Evliliklerini sonlandırdıktan sonra,aradaki dargınlığa daha fazla dayanamayıp biraraya gelen, Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik'in arasına kara kedi Cansu Dere girdi.Yeniden başlayan ilişkiyi noktalayan Nazlı Çelik ise yaşan..

  • ANKA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:06

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Efes kazanmaya devam ediyor Anadolu Efes, Euroleague'in 29. haftasında Olympikaos'u 77-69 mağlup etti ve son 9 maçında 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69 yenerek Euroelague'deki 17. galibiyetini aldı...

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Evrencan Gündüz  Kadının Teki 04:58

Evrencan Gündüz Kadının Teki

Kadının teki yine beni bıraktı Yine saldı beni gitti uzaklara Kadının teki yine beni sevdi Sonra da gitti, klasik hikaye Kadının teki yine beni çok sevdi Yine özledi delice Tam inanmıştım yine Hah oldu diye, yine olm..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme 01:31

Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme

Fenerbahçe transfer çalışmalarında boş durmuyor ve forvet ile on numara mevkileri için girişimlerini sürdürüyor.Forvet transferinde Lucas Perez ismi üzerinde duran sarı lacivertliler, Arsenal ile Temmuz 2020'ye kadar söz..

  • OFSAYT tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Merve Stresten Sinir Krizi Geçirdi! 01:34

Ben Bilmem Eşim Bilir- Merve Stresten Sinir Krizi Geçirdi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 6 Ağustos Pazar bölümü yarışmacılarından Merve Hanım, pipet oyunu sırasında eşinin tahmini yapabilmek için kendisini strese soktu ve ağlama krizine girdi! Ben Bilmem Eşim Bilir'in zor oyunlarında..

  • ANKA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor 06:56

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

40 günlük bebekken öz annesi tarafından terk edilen, ardından koruyucu bir aile tarafından büyütülen 22 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı duyanların yüreklerini burkuyor. 14 yaşında lisede okurken tecavüze uğrayan, ardından ..

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü 01:47

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü

Kağıthane'de yokuş aşağıya indiği esnada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri, evin içine girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, mikserin çarptığ..

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı 13:28

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı

Radyocu Duygu Özkan önceki akşam müzik prodüktörü Alper Atakan ile dünya evine girdi. İkilinin düğününe birbirinden ünlü isimler katıldı. Süper FM’in ünlü radyocusu Duygu Özkan, önceki gün müzik prodüktörü Alper Atakan i..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..