#Içeri girdi

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Defne Samyeli Kimdir? 01:58

Defne Samyeli Kimdir?

17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatya'lı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul'da doğmuştur. Sühan adında bir erkek kardeşi vardır. TRT İstanbul Radyosu'nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi'ni üçüncülükle ..

Ozan Doğulu'nun Evliliği Neden Direkten Döndü! 02:24

Ozan Doğulu'nun Evliliği Neden Direkten Döndü!

Yine yasak bir aşk iddiası uzun süredir devam eden Ozan Doğulu evliliğini bitirme sürecine girdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal Adile Naşit Ninni 00:47

Kemal Sunal Adile Naşit Ninni

ne garazın var bana. uyuda zıbar ana. hasret galdım avrada. bi tadam gana gana. uyku girdi bedene. içim geçiy ana. içine ettin işin. agzına saçam aney...

Kerimcan Durmaza Öyle Bir Şaka Yaptılar ki Çığlık Çığlığa Kaldı!! 10:23

Kerimcan Durmaza Öyle Bir Şaka Yaptılar ki Çığlık Çığlığa Kaldı!!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde yarışmacılar Aleyna Eroğlu'nun benzer abiyeler giymesini eleştirirken Kerimcan Durmaz'ın yokluğundan faydalanan stüdyo şefi peruk ve pelerinle ..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cezaevi Günleri 04:45

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cezaevi Günleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cezaevi görüntüleri. Recep Tayyip Erdoğan neden cezaevine girdi? Başbakanın suçu nedir? Recep tayyip erdoğan ustanın hikayesi...

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi 01:11

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi

New York Menkul Kıymetler Borsası, ABD, New York City hisse senetleri, jeopolitik endişeleri ve Başkan Donald Trump'ın dolar ve faiz oranları üzerindeki yorumlarıyla devam etmesi nedeniyle baskı altına girdi...

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

1 Saat Uyusun da Büyüsün Ninni - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler 1:00:00

1 Saat Uyusun da Büyüsün Ninni - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler

Uyusun da Büyüsün Ninni Sözleri: Dandını dandını dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı Eee Eee eee eee huu huu huu huu Uyusun da büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni E bebeğim e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.449 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Roma'nın Sembollerinden Aşk Çeşmesi'nde Çıplak Bir Şekilde Yüzen Adam 00:55

Roma'nın Sembollerinden Aşk Çeşmesi'nde Çıplak Bir Şekilde Yüzen Adam

Fontana di Trevi (Aşk Çeşmesi) Roma'nın ve İtalya'nın sembollerinden birisi. Polislerin bir hırsızlık olayına müdahale etmesini fırsat bilen İtalyan adam binlerce turist ağırlayan çeşmenin havuzuna çıplak olarak girdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Aleyna Eroğlunu Şoke Eden Sevgili Hikayesi! 10:17

Aleyna Eroğlunu Şoke Eden Sevgili Hikayesi!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Aleyna Eroğlu 5 ay asker yolu bekledikten sonra askerden dönen sevgilisinin 5 yıllık eski sevgilisi ile barıştığını anlatınca herkesi şok e..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Tuğçeye Bi Haller Oldu! 07:18

Tuğçeye Bi Haller Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Öykü Serter, Dilara Taşkın'ın konsept ayrıntılarını sorunca Simay tokatlı devreye girdi ve konsepti açıkladı. Öykü Serter bir anda duraksay..

  • ANKA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Üzen Kavga 01:35

Adana'da Üzen Kavga

PTT 1. lig play-off mücadelesi sonrasında tünel girişinde, fotbolcular ve bazı teknik adamlar birbirine girdi. İşte kavga anı.....

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Ters Yöne Girip Acayip Şekilde Rezil Olan Sürücü 01:48

Ters Yöne Girip Acayip Şekilde Rezil Olan Sürücü

Trafikten kurtulmak için ters yöne girdi ancak karşı yönden gelen araçla karşı karşıya kalan sürücü, önündeki araca yol vermek istedi ancak geri geri gitmeyi başaramayınca adeta hatasının bedelini ödedi...

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüler Barakasında Fare Sürprizi! Ademin Üzerinden Atladı! 02:20

Ünlüler Barakasında Fare Sürprizi! Ademin Üzerinden Atladı!

Ünlüler barakasında fare sürprizi yaşandı. Fare ilk olarak İlhan Mansız'ın çantasına girdi, daha sonra ise Adem'in üzerinden atladı. Sabriye ise huzursuz oldu...

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Defansa Yardım Eden Taraftar 00:13

Defansa Yardım Eden Taraftar

Dinamo Kiev - Porto Karşılaşmasında, karşılaşmanın son anlarına 0-0 girilirken evsahibi takım baskısını arttırmış ve Porto takımını bunaltmaya başlamıştı. Dakikalar 90 1'i gösterdiğinde Kiev'li futbolcular Porto ceza sah..

  • Cowboy tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce