#Içme

Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Kolayı İlk Defa İçen Ufaklık 00:17

Kolayı İlk Defa İçen Ufaklık

Sevimli minik kızın ilk defa kola içme deneyimi...

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakıt İkmali Yapan Uçağın Yanında Sigara İçmek 01:00

Yakıt İkmali Yapan Uçağın Yanında Sigara İçmek

Çok enteresan bir ülke olduğumuzun kanıtı. Uçak kalkmadan önce yakıt ikmali yapan uçağın yanında sigara içiyor bi ablamız. Anladığım kadarıyla pilot camdan sarkıp orda sigara içme diyor. Kocası da bağırma lan falan diyor..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Su Borusu Patladı, Yollar Göle Döndü 00:37

Su Borusu Patladı, Yollar Göle Döndü

Erzincan'da içme suyu çalışması sırasında su borusu patladı. Metrelerce yükseğe fışkıran sular yolları göle çevirirken, vatandaşlar zor anlar yaşadı...

İhlas Vakfı'ndan Sudan'da Su Kuyusu 01:05

İhlas Vakfı'ndan Sudan'da Su Kuyusu

Sudan'ın Omdurman şehrinin Şerefet bölgesinde hizmete sunulan su kuyusu binlerce kişiye içme su imkanı sağlayacak...

  • PengoTV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 05:24

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler 2-3 adet kereviz 1-2 adet patates Yarım ayva Taze kereviz sapı 1 adet soğan 1 adet limon Yarım portakalın suyu 1 tatlı kaşığı un İçme suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı İlk olarak kerevizleri doğradıktan sonra ..

Ödem Atıcı İçecek Tarifi 02:44

Ödem Atıcı İçecek Tarifi

Malzemeler 2 avuç bebek ıspanak 1/2sy bardağı doğranmış mango 1/2 su bardağı su 1 adet orta boy muz 1 su bardağı doğranmış ananas Hazırlanışı Mango, muz ve ananası dilimleyin ve dondurucuya atın. Donan meyveleri Tefal ..

Gastrit Nasıl Tedavi Edilir 00:47

Gastrit Nasıl Tedavi Edilir

Gastritin tedavisinde öncelikle nedeni bulmak gerekir. Neden helikobakter plori ise antibiyotik tedavisi gerekir. Yeme-içme alışkanlıklarına bağlı gastritte bu alışkanlıklardan vazgeçmek gerekir...

  • NABIZ tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Susuzluğun Belirtileri Nelerdir 01:13

Susuzluğun Belirtileri Nelerdir

Susuzluğun ilk belirtisi ağız kuruluğu ve su içme ihtiyacının oluşmasıdır. Terleme yoluyla oluşan su kaybı da susuzluk göstergesidir...

  • NABIZ tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı 15:22

Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı

tursu tarifi Tursuya göre sirkeli suyu anlatiyorum. Kabin icine 8 su bardagi icme suyu koyun 3 su bardagi üzüm sirkesi,2 tatli kasigi seker atin, 2 tatli kasigi limon tuzu atin,5 yemek kasigi kalin tursuluk tuzuda koyun ..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Güvercini Zorla Besleyen Çocuk 00:10

Güvercini Zorla Besleyen Çocuk

Kendine dayatılan yeme içme adabından olsa gerek ''yiyeceksin ulan bunu'' der gibi ensesinden tutup hayvanı besleyen psikopat çocuğu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin Karşısında Ot İçen Dombik 01:22

Polisin Karşısında Ot İçen Dombik

Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz bugün sizlere kanun karşısında ot içme çelınç yapıcam. Üniformalı polisin bakışları kalp ben...

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Turşu Tarifi 03:57

Karışık Turşu Tarifi

Malzemeler: 3 litrelik cam kavanoz yaklaşık 1 kilo turşuluk salatalık çeyrek ufak boy lahana arzuya göre birer kırmızı biber, havuç 6-7 diş sarımsak 3 yemek kaşığı doluca turşuluk kaya tuzu 3/4 su bardağı üzüm sirkesi..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Sodalı Ve Çikolatalı Pamuk Gibi Kek Tarifi 05:18

Sodalı Ve Çikolatalı Pamuk Gibi Kek Tarifi

Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ ( 100 ml) 1 çay bardağı içme sodası 2,5 su bardağı elenmiş un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 çay bardağı parça çikolata..

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Maskesi Takılıyken Lolipop Yiyebilen Zeki Ufaklık 00:14

Maskesi Takılıyken Lolipop Yiyebilen Zeki Ufaklık

Corona virüs hepimizi maskeye esir ettiğinden beri yeme içme konusunda alışkanlıklarımızda değişti. Bu zeki ufaklıkta maske uyum sağlayacak bir şekilde lolipopu yemeyi başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da 01:49

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da

NEFESLER TUTULDU, 1 HAZİRAN ÖNCESİ EN BÜYÜK NORMALLEŞME BEKLENTİSİ YEME İÇME SEKTÖRÜNDE. AYLARDIR KAPALI OLAN ESNAF, DÜKKANLARINDA SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR. HÜKÜMETTEN DE BİR BEKLENTİLERİ VAR...

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Çabuk Kaynatma Turşu Tarifi 03:09

Çabuk Kaynatma Turşu Tarifi

Malzemeler: 1 bardaktan 1 parmak eksik (3/4 bardak ) üzüm sirkesi 2 buçuk su bardağı içme suyu 1 çay kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı dolusu kaya tuzu yarım ufak lahana 1 ufak parça kırmızı lahana 5-6 adet turşuluk salata..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric 03:31

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric

Kime gitsem ağlasam diyorum, Dostlar da sıkıldı benden Şu derdimi gizleyemiyorum Ağlama yazık olur der annem Bahçesinde limon ağaçları olan Küçük tatlı bir evde oturamadık Zaten hepsinden önce İnsanca iki laf konuşamadı..

Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..