#Işe

Abd'de Güneş Tutulması 01:44

Abd'de Güneş Tutulması

Milyonlarca kişinin merakla beklediği tam Güneş tutulması ABD'de gözlemlendi. Tam Güneş tutulması sadece Kuzey Amerika'da gözlemlenebildi. Türkiye'den de gözlenebilecek tam güneş tutulması ise 20 Nisan 2060'da gerçekleşe..

Altın Düşmeyince, Sahtesi Gözde Oldu 00:57

Altın Düşmeyince, Sahtesi Gözde Oldu

Son yıllarda yükselen altın fiyatı, dar gelirli vatandaşların gözünü 'çakma' altın olarak bilinen imitasyon altınlara yöneltti. Yine dar gelirli düğün sahiplerinin de etrafa mahcup olmamak için alış yaptığı imitasyonlar ..

Hafriyat Kamyonu Terörü 00:29

Hafriyat Kamyonu Terörü

Şile Maden Yolunda bir hafriyat kamyonu önce sağ şeritten ilerleyen otomobili sıkıştırarak arkadan çarptı, daha sonra ise önüne alarak sürükledi. Otomobilin içinde bulunanların ölümden döndüğü hafriyat kamyonu terörü ise..

Tramvay Yolu İşgali Kamerada 00:49

Tramvay Yolu İşgali Kamerada

Fatih'te, tramvay yolunu gasp ederek tehlike saçan sürücülerin kazaya davetiye niteliğindeki yolculukları kameraya yansıdı. Otomobil, motosiklet, bisiklet ve el arabalı vatandaşlar tramvay yolunda aynı karede görüntüleni..

El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı! 00:54

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı!

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı. Mahalle sakinleri filmi gerçek sanarak 911'i aradı. İhbar üzerine bö..

Emniyet Kemeri Takanlar ve Takmayanlar Arasındaki Ölümcül Fark! 00:44

Emniyet Kemeri Takanlar ve Takmayanlar Arasındaki Ölümcül Fark!

Çin'de bir yolcu otobüsü kaza esnasında devrildi. Devrilen otobüsün içinde yaşanan panik dolu anlar ise kameraya saniye saniye kaydedildi. Emniyet kemerlerini takan yolcular herhangi bir zarar görmezken, takmayan yolcula..

Antalyaspor   Kasımpaşa Maçının Özeti 02:43

Antalyaspor Kasımpaşa Maçının Özeti

Antalyaspor, Leonardo yönetiminde ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında 2-1'lik skorla aldı. Üstün göründüğü ilk yarının 23. dakikasında Murillo'nun golüyle yenik duruma düşen kırmızı beyazlılar, 44'te Eto'nun Ramazan'..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Babaların Babası Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:27:58

Babaların Babası Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Nermin 15 sene önce boşandığı kocasını hala unutamamıştır. İki oğlu bir kızı olan Nermin zengin bir işkadınıdır. Oğullarının ikisi de işe yaramaz, damadı ise kumarbazdır. Bir gün torunu kaçırılınca yıllard..

  • PengoTV tarafından
  • 11.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul, Taksim’de Bonzai içen 2 Gencin Görüntüsü Yürekleri Yaktı 02:14

İstanbul, Taksim’de Bonzai içen 2 Gencin Görüntüsü Yürekleri Yaktı

İstanbul,Taksim tünelinde bonzai kullanan iki gencin içler acısı görüntüsü adeta yürekleri yaktı. Gençlerden biri kullandığı bonzainin etkisiyle yerde yatarken, diğeri ise ayakta kendinden geçti. Gençlerin ibretlik halle..

Hande Fırat Ve Murat Özvardar’ın Düğününden İlk Kareler 06:03

Hande Fırat Ve Murat Özvardar’ın Düğününden İlk Kareler

Hande Fırat ve Murat Özvardar’ın düğününden ilk kareler gelmeye başladı. Çift bu mutlu gününde göz kamaştırdı. Hande Fırat’ın gelinliğini Raşit Bağzıbağlı tasarladı, düğün fotoğrafları ise Cengiz Dikbaş tarafından çekild..

  • BETA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bıçak Çektiği Sürücüden Tekme Tokat Dayak Yedi 02:04

Bıçak Çektiği Sürücüden Tekme Tokat Dayak Yedi

Şişli'de trafikte çıkan tartışma sonucunda motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsüne bıçakla saldırdı. Otomobil sürücü ise kendisine bıçakla saldıran motosikletliyi tekme tokat dövdü. O anlar ise güvenlik kameralarına san..

Fenerbahçe Doğuş 83 - 68 Barcelona THY Avrupa Ligi Basketbol Maç Özeti 02:13

Fenerbahçe Doğuş 83 - 68 Barcelona THY Avrupa Ligi Basketbol Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 11. haftasında İspanya'nın Barcelona Lassa takımını deplasmanda 83-68 mağlup etti. THY Avrupa Ligi'ndeki 8. galibiyetini İspyanya deplasmanında alan Fenerbahçe Doğuş, rakibine ise 7..

  • OFSAYT tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlaması Nasıl Tedavi Edilir 01:57

Kulak Çınlaması Nasıl Tedavi Edilir

Kulak çınlamalarının yüzde 95'inde herhangi bir sorun tespit edilemez. Yüzde 5'inde ise kulakla ilgili problemler ya da tümör gibi beyinle ilgili rahatsızlıklar kulak çınlamasının nedeni olarak tespit edilebilir. Kulak ç..

  • NABIZ tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trenches of Europe Tanıtım Videosu 01:10

Trenches of Europe Tanıtım Videosu

Amerikan asker ve saldırı Alman siperleri bir komutan ol! Amaç savaş geçmeye ve düşman kampa girmektir. Aksi takdirde dikkatli birim işe alma ve stratejik ilerleme zamanlamasını gerektirecektir. Birimler işe ve kontrollü..

  • BETA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Teoman Çakınlık Turunda İki Kadınla Yakalandı 00:48

Teoman Çakınlık Turunda İki Kadınla Yakalandı

Eğlendiği mekandan iki kadınla birlikte ayrılan Teoman, muhabirleri görünce panikleyerek apar topar taksiye bindi. Geride bıraktığı kadınlar ise VIP araca binip, şarkıcının arabasını takip etti. Gece hayatına düşkünlüğüy..

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madde Bağımlılığının Olası Belirtileri Nelerdir 02:19

Madde Bağımlılığının Olası Belirtileri Nelerdir

Bağımlılığın birinci kriteri madde kullanımı ve süresi. Bir başka kriteri ise kişide oluşan yoksunluk duygusu. Son kriter ise kişinin madde kullanıma çok fazla para harcaması ve birikimlerini madde kullanımına yatırmasıd..

  • NABIZ tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boş Gebelik Ve Dış Gebelik Aynı Şey Mi 00:56

Boş Gebelik Ve Dış Gebelik Aynı Şey Mi

Boş gebelik ve dış gebelik sık sık birbiriyle karıştırılsa da çok farklı rahatsızlıklardır. Boş gebelikte rahmin içerisine yerleşen gebelik kesesinin içi boştur. Dış gebelik ise rahim içinde değil de rahim dışında gerçek..

  • NABIZ tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonları Beyin Tümörüne Neden Olur Mu 02:36

Cep Telefonları Beyin Tümörüne Neden Olur Mu

Cep telefonlarının erişkinlerde beyin tümörüne neden olmadığı çeşitli çalışmalarla kanıtlandı. Beyin tümörünün oluşması için genetik yapının bozulması gerekiyor. Genetik yapının bozulmasına neden olan radyasyon türü ise ..

  • NABIZ tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Skolyoz Türleri Nelerdir 01:33

Skolyoz Türleri Nelerdir

Skolyoz türleri arasında idiyopatik skolyoz, nörojenik skolyoz, travmatik skolyoz, dejeneretif skolyoz sayılabilir. İdiyopatik skolyoz daha çok ortopedistlerin tedavi alanına giriyor. Nörojenik skolyoz ise daha çok doğum..

  • NABIZ tarafından
  • 483 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir 01:55

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir

İşitme kaybı, derecesine göre hafif, orta ve ileri işitme kayıpları olarak üçe ayrılır. Hafif işitme kaybı olan kişi, gündelik hayatına sorun yaşamadan devam edebilir. Orta dereceli işitme kaybı, genellikle hastanın yakı..

  • NABIZ tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk'un yerine işe giden Tuna'nın başına gelmeyen kalmıyor! Tuna şantiyenin altını üstüne getiriyor! Çocuklar Duymasın 24. Bölüm fragmanında eve kapanan Haluk'a kimse u..

Azra Akın Anne Mi Oluyor Verdiği O Tepki Kafaları Karıştırdı 02:07

Azra Akın Anne Mi Oluyor Verdiği O Tepki Kafaları Karıştırdı

Azra Akın, önceki gün oyuncu Songül Öden ile birlikte tiyatro izledi. Çıkışta objektiflere yansıyan Akın, hamilelik haberlerinin kendisine hatırlatılması üzerine verdiği tepkiyle, kafaları iyice karıştırdı. Azra Akın ve ..

  • BETA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konulduğu Nezarette Rahat Durmayıp Kafasını Parmaklıklara Sıkıştıran Adam 02:05

Konulduğu Nezarette Rahat Durmayıp Kafasını Parmaklıklara Sıkıştıran A

Çin'de alkollü araç kullandığı için tutuklanan bir adam karakolun nezaretine konuldu. Konulduğu nezarette ise rahat durmayan adam kafasını bir şekilde demir parmaklıkların arasına sıkıştırdı. Yardımına ise polisler geldi..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karpal Tünel Sendromu Nasıl Teşhis Edilir 01:27

Karpal Tünel Sendromu Nasıl Teşhis Edilir

Karpal tünel sendromunda ilk önce hastanın şikayetleri dinlenir. Hasta eğer geceleri sürekli uyuşma ve iğnelenme, gündüzleri ise his kaybı yaşıyor ise avuç içi elle muayene edilir. En belirgin tanı EMG denilen bir testle..

  • NABIZ tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir 00:43

Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku gerçekçidir ve kişiyi korur. Örneğin kişinin sokakta üzerine saldırganca koşarak gelen bir köpekten korkması ve ondan kaçacak bir yer araması korkudur ve kişiyi koruyan bir şeydir. Fobi ise sokakta bir köpekle karş..

  • NABIZ tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce