#Işe

Predator Türkçe Dublaj Fragman 02:43

Predator Türkçe Dublaj Fragman

Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte Fred Dekker üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise John Davi..

Tuğçe Ay Çok Umutsuzum Deme Dene Sadece 04:42

Tuğçe Ay Çok Umutsuzum Deme Dene Sadece

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Canlı Canlı Siyah Noktaların Çıkışını Çektim 07:22

Tuğçe Ay Canlı Canlı Siyah Noktaların Çıkışını Çektim

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Bu Maske Yüzde Parçalanıyor 05:14

Tuğçe Ay Bu Maske Yüzde Parçalanıyor

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Sivilce Tarlası Resmen İnanamıyorum Bu Ben Olamam 07:47

Tuğçe Ay Sivilce Tarlası Resmen İnanamıyorum Bu Ben Olamam

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Birlikte Yaşadığı İnsan Dostuna Yeniden Kavuşan Şempanzenin Yaşadığı Büyük Sevinç 00:30

Birlikte Yaşadığı İnsan Dostuna Yeniden Kavuşan Şempanzenin Yaşadığı B

Limbani isimli bu şempanze doğduktan sonra annesi tarafından reddedildi. Daha sonra ise Jorge ve ailesi tarafından sahiplenilen şempanze onlarla birlikte büyüdü. Büyüdükten sonra ise birlikte yaşadığı aileden ayrılan sev..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Ünlü Dj Burak Yeter  - Biz 2 Saat Eğlendiririz Kendini Dj Sananlar 10 Dakika Eğlendirir 02:50

Ünlü Dj Burak Yeter - Biz 2 Saat Eğlendiririz Kendini Dj Sananlar 10

Bodrum’da sahne alan ünlü Dj Burak Yeter yerli ve yabancı turistleri sabaha kadar eğlendirdi. Ünlü Dj Kulüplerde hazır şarkıları çalan Dj’ler için ise, “Onlar 10 dakika eğlendirir biz sanat yapan Dj’ler ise sabaha kadar ..

  • BETA tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca Gelin Bak, Gücenirim' Diyen Güzel Yürekli Teyze 01:00

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca

26 yaşındaki Cody Lee Pfister, geçtiğimiz günlerde Walmart'ta deodorant şişelerini yalayarak 'koronavirüsten kim korkar' demiş ve o anları da sosyal medyada paylaşmıştı. O görüntüler ise oldukça tepki çekti. Tepkilerin a..

  • EBA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı! 02:23

İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı!

İstanbul'da sağanak yağmur ve dolu yağışı etkili oldu. Özellikle Anadolu Yakası'nda yağan ceviz büyüklüğündeki doluya araba galerileri hazırlıksız yakalandı. Galericiler yağış sırasında dükkanda ne bulduysalar araçların ..

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı 01:58

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı

Geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da korkunç bir cinayet işlenmişti. 13 yaşındaki bir çocuk evlerine misafirliğe gelen ikiz kardeşlerden birini çekiç darbeleriyle öldürdü, diğerini ise yaraladı. Korkunç cinayetin nedeni..

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

Film gibi kovalamaca 02:11

Film gibi kovalamaca

KISITLAMA SAATLERİNDE AKSARAY POLİSİ ELİ SİLAHLI ŞÜPHELİNİN, BURSA EMNİYETİ İSE HIRSIZLARIN PEŞİNDEYDİ.. ANTALYA'DA İSE 3 KURALI BİRDEN BOZAN BİR SÜRÜCÜ VARDI. HİÇBİRİ KAÇAMADI...

4 gence ne oldu 02:32

4 gence ne oldu

DÜN GECE MANİSA'DAN KAN DONDURAN BİR HABER GELDİ. YAŞLARI 20-24 ARASINDAKİ 4 GENCİN CANSIZ BEDENİ YOL KENARINDA BULUNDU. 3'Ü TÜFEKLE VURULMUŞ, BİRİNİN İSE BOYNU KIRILMIŞTI. BUNU ONLARA KİMİN YAPTIĞI İSE HALA MEÇHUL....

Anadolu Yakası'nda kar yağışı etkili oldu 03:03

Anadolu Yakası'nda kar yağışı etkili oldu

AKOM'dan daha önce İstanbul'da karla karışık yağmur uyarı yapılmıştı. İstanbulun bazı bölgelerine ise dün kar yağmıştı. Bu sabah ise kar yağışı yeniden başlayarak Anadolu Yakasına lapa lapa yağmaya devam etti...

Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..

Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı 00:40

Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı

Antalya'da kamyonetin kasasını adeta diskoya çeviren bir grup genç, seyir halinde dans edip eğlendi. Gençlerin bu eğlencesi kimi vatandaşı gülümsetirken kimileri ise trafiği tehlikeye atan eyleme tepki gösterdi. Eğlenmey..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler 02:42

İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler

Bursa'da bir iş adamının el ve ayaklarını bantlayarak 12 bin dolar ve cep telefonunu gasp eden şüpheliler kayıplara karıştı. O ânlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olaydan sonra harekete geçen Cinay..

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar 00:52

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar

Büyükçekmece'de bir minibüs şoförü, hızlı gitmesinden dolayı kendisinden şikayetçi olan hamile yolcuyu ve diğer yolcuları azarladı. Rahatsız olan hamile yolcu minibüsten inerken sürücüye, ‘bedduamı alırsın' diyerek tepki..

D-100’de korkutan kaza! 01:02

D-100’de korkutan kaza!

Sakarya'nın Erenler ilçesi D-100 karayolunda kontrolden çıkan otomobil önce hafif ticari araca sonrasında ise trafik sinyalizasyon direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile karşı şeride savrularak hurdaya dönen otomobil sürü..

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni gelişme! 06:12

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni geli

Bursa'da Aydın S., kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı Kamuran Pınar A.'yı mahkemeye verdi. Mahkemeden evin tahliyesi kararı çıktı. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasından ..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle 1:26:45

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle

Salako, 1974 yapımı yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın, senaryosunu Sadık Şendil ve Ertem Eğilmez'in yaptığı Türk komedi filmidir. Filmlerde figüran olarak rol alan Kemal Sunal çok beğenilmiş ve ilk kez bir filmde başrol oyna..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 11.420 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..