#Işgal ettigi

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor 02:22

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor

CIA'in, Rusya'nın 8 Kasım'daki ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği sonucuna ulaştığı öne sürüldü. İddiaya göre CIA, Rusya'nın, Trump'ın kazanmasına yardım ettiğine inanıyor. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatını..

Çin'den Aldığı Ürünü Denerken Kaşlarını Kaybeden Kız 00:29

Çin'den Aldığı Ürünü Denerken Kaşlarını Kaybeden Kız

İngiliz kadın Poppy Gasson internetten sipariş ettiği kaşlar için renklendiriciyi kullanıyordu. O anları da videoya kaydetmek isteyen Poppy birkaç saniye sonra şok içinde kaldı. Çünkü kaşlarına sürdüğü şeyi çok fazla bek..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ? 04:08

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ?

Kubilay Gülbek FETÖ'nün servis ettiği fotoğraflarla hain bir amaca hizmet ettiğini ifade etti. Sosyal medyada Ortaköy saldırganı diye fotoğrafları servis edilen Ramazan İşhanı'nın adresinin tespit edilerek polis tarafınd..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı 04:07

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nı icra eden unsurlar, Cerablus’ta faaliyet gösteren Türk askeri konvoyunu hedef alan bomba yüklü aracı ele geçirdi. Aracı kullanan şoför ve bombayı patlatmayı planlayan terörist sağ olarak yakalan..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Barcelona 6  1 Paris Saint Germain 09:27

Barcelona 6 1 Paris Saint Germain

08/03/2017 ‘de Şampiyonlar Ligi 2.Turunun rövanş maçında tekrar karşılaşan Barcelona – Paris Saint Germain maçında; Ev sahibi Barcelona konuk ettiği Paris Saint Germain karşısında ilk maçı 4-0 kaybetmişti İspanya’da PSG’..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar! 05:01

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar!

Hüseyin'den, Zeynep'e sürpriz evlenme teklifi geliyor; Cevher Ailesi'nde romantik dakikalar yaşanıyor. Hüseyin, Zeynep ile yeniden bir hayat kurmak ister. Zeynep'i davet ettiği mekanda, birbirlerini ilk gördükleri zamanl..

  • ANKA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Suicide Squad - Eve Gidelim  02:29

Suicide Squad - Eve Gidelim

Suicide Squad - Eve Gidelim Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ..

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Beni İncitme  02:43

Suicide Squad - Beni İncitme

Suicide Squad - Beni İncitme Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir..

  • ANKA tarafından
  • 2.906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Nerede O 02:35

Suicide Squad - Nerede O

Suicide Squad - Nerede O Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ekip ..

  • ANKA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında yaşananlar büyük merak uyandırdı! Çocuklar Duymasın ekibinin Hintliler gibi giyinip dans ettiği anlar herkesi çok eğlendirecek! Çoc..

İbrahim Tatlıses Sana Sütyen Bile Bulunmaz İbo Show 01:00

İbrahim Tatlıses Sana Sütyen Bile Bulunmaz İbo Show

Türkücü İbrahim Tatlıses, yıllar önce 'İbo Show' programında konuk ettiği şarkıcı Ela Saygın'a iltifat ederken olayı bambaşka bir boyuta taşımıştı. İbrahim Tatlıses'in genç meslektaşı Ela Saygın'ı konuk ettiği program, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Kendi Düğününde Doğuran Gelin 01:15

Kendi Düğününde Doğuran Gelin

İngiltere'de 19 yaşındaki Dannie Mountford isimli kadın düğünde doğurdu. 36 haftalık hamile olan kadın kocası ile düğünde dans ettiği sırada doğum sancıları tuttu. Altı hafta içinde kocası Carl ile düğün planlarını yapan..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri 06:38

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta 03:56

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti 02:06

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti

ABD'nin meşhur komedi dizilerinden 'Glee' ile adını duyuran 35 yaşındaki Amerikalı aktör Mark Salling'in Los Angeles'ta intihar ederek hayatına son verdiği açıklandı. Glee dizisiyle şöhrete kavuşan Mark Salling’in bugün..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü 01:29

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü.Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir ..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..