#Işgal ettigi

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere çakıldı 02:09

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere

Afganistan'da ülkeden ayrılmak isteyen binlerce sivilin akın ettiği ve ABD askerlerinin havaya ateş açtığı Kabil Uluslararası Havalimanı'nda en az 5 kişi hayatını kaybetti. Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda yüzlerce k..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Çocuğunun Oyuncağına Binip Evladını Arkasından Koşturan Vicdansız Messi 00:18

Çocuğunun Oyuncağına Binip Evladını Arkasından Koşturan Vicdansız Mess

Bu Messi dediğimiz şahıs dünya yıldızı olmuş ama adam olamamış adam. Ne bu böyle çocuğun oyuncağını işgal edip, çocuğu arkadan koşturmalar filan. Al kendine son model bi araba onunla oynasana sen. Babalık ciddi bir müess..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız 20:32

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız

Evlilik Kader midir? Eğer kaderse, sadece beklememiz mi lazım? Peki o zaman benim istediğim eş beni nasıl bulacak? Eş seçimi yaparken ne yapmam lazım?.. Gibi sorular bir çoğumuzun gündemini işgal etmiştir. İşte bu sorula..

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle 14:36

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle

Programda Mondros Mütarekesi'nden sonra İngilizlerin Hatay'ı işgal etmesi, onları Fransızların izlemesi, 20 Ekim 1921'de Türkiye-Fransa arasında imzalanan Ankara İhtilafnamesi ile İskenderun Sancağı’na tanınan özel idare..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle 28:28

Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle

EBU Anıtsal Alanlar - 4 Projesi kapsamında Danimarka'nın hazırladığı “Dikkat Mayın adlı belgeselde; 2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgal kuvvetlerinin Danimarka'nın batı kıyısı boyunca 1.5 milyon mayın döşemesi ve günü..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Haziran 1944 Normandiya Çıkarması izle 01:46

6 Haziran 1944 Normandiya Çıkarması izle

6 Haziran 1944'te gerçekleştirilen Normandiya Çıkarması. Almanların işgal ettikleri topraklardan geri çekilmesi ve Avrupa'daki gelişimin Ankara'ya etkisi...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuğunun Oyuncağına Binip Evladını Arkasından Koşturan Vicdansız 00:18

Çocuğunun Oyuncağına Binip Evladını Arkasından Koşturan Vicdansız

Bu Messi dediğimiz şahıs dünya yıldızı olmuş ama adam olamamış adam. Ne bu böyle çocuğun oyuncağını işgal edip, çocuğu arkadan koşturmalar filan. Al kendine son model bi araba onunla oynasana sen. Babalık ciddi bir müess..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm 24:07

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; İstanbul'un işgali sonucu 19 Mayıs’ta Fatih'te ve 22 Mayıs'ta Sultanahmet’te düzenlenen mitingler, halkın işgale tepkisi ve işgal sırasında İstanbul'un siya..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 12.Bölüm 26:32

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 12.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; İstanbul'un 1. Dünya Savaşı sonrası işgal yılları ve tekrar Türk komutasına girmesine kadar geçen sürede sosyal ve siyasi durumu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cihazlarınızı Her Yerden Denetle : TP-Link Smart Plug Mini 07:30

Cihazlarınızı Her Yerden Denetle : TP-Link Smart Plug Mini

TP-Link Smart Plug Mini, Wi-Fi, Alexa ile Çalışıyor, Cihazlarınızı Her Yerden Denetle, Sadece Bir Soket İşgal ediyor (HS105) . Bu minik küçük kutu, herhangi bir standart duvar prizine takılır ve evinizde duvara takılan ..

Osmanlı'dan Sonra Arap Yarım Adası 01:51

Osmanlı'dan Sonra Arap Yarım Adası

Osmanlı'nın 1918 Ağustosuna çekilmesinden, 1935'ê kadar Arap yarım adasınındaki siyasi haritasındaki değişmelerdir. Kırmızı renkli bölgeler, Britanya (ingiliz) işgal bölgeleri. İngilizler bölgeyi 1971'de terk etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmaz Yangın Srebrenitsa 01:57

Unutulmaz Yangın Srebrenitsa

Temmuz 1995'de Yugoslavya iç savaşı sırasında Sırp ordusu, “Krivaya 95 Harekatı nın bir parçası olarak Srebrenitsa'yı işgal etti. Sırp ordusu, kısa süre içerisinde 8 binden fazla Müslüman'ı katlederek, II. Dünya Savaşınd..

Kurallara Uymayan Sürücüye Yayaların Ders Vermesi 01:04

Kurallara Uymayan Sürücüye Yayaların Ders Vermesi

Yapılan sosyal deneyde kurallara uymayıp yaya geçidini işgal eden şoföre yayalar tarafından ilginç bir ders verilmiş seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adolf Hitler'in Sözcü Gazetesini Okuması 00:28

Adolf Hitler'in Sözcü Gazetesini Okuması

Almanya’da 2.5 milyon kopya satan Timur Vermes imzalı ‘Bakın Kim Döndü’ isimli kitap yönetmen David Wnendt tarafından ‘O Geri Döndü’ ismiyle filmleştirildi. Filmin sahnesinde geçmişten gelen Hitler Almanyadaki gazete bay..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Hayalim Temiz Su İçebilmek 01:04

Tek Hayalim Temiz Su İçebilmek

Yıllardır İşgalci İsrail'in ablukasında yaşam mücadelesi veren Gazzeliler, her gün temiz suya ulaşmak için saatlerce yürüyor. 12 yaşındaki Gazzeli Halil ise “Tek hayalim temiz su içebilmek” diyor...