#Işid lideri bağdadi böyle vuruldu İddiası

Oto Yıkamada Atını Yıkayan Adam 00:05

Oto Yıkamada Atını Yıkayan Adam

Böyle şeyler demek ki sadece bizim ülkemizde olmuyor. Amerika Teksas'da bir oto yıkamada adamın biri atını yıkamış...

  • JET TV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esnafların Fare ile İmtihanı 00:54

Esnafların Fare ile İmtihanı

Akşam saatlerinde esnafların dükkanı kapatırken atmak istedikleri çöpün içindeki fareyi yakalama operasyonu kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Minik Yasin'in Hayatını Kaybettiği Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:51

Minik Yasin'in Hayatını Kaybettiği Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sokakta oynarken halk otobüsünün altında kalan 4 yaşındaki Yasin Ensar Dayan yaşamını yitirdi. Dayan'ın hayatını kaybettiği kaza ise saniye saniye kameraya böyle yansıdı...

İftar Vakti Birbirine Giren Hacılar 00:51

İftar Vakti Birbirine Giren Hacılar

Ya bu hacılar yok mu bu hacılar!! iftarda, önce yemek sırasında sonra da oturma düzeninde anlaşamayan hacılar böyle birbirine girmiş. İflah olurlar mı acaba?..

  • JET TV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sel Sularının Kamyonu Yuttuğu Anlar Kamerada 00:24

Sel Sularının Kamyonu Yuttuğu Anlar Kamerada

Yemen'de başkent Sana başta olmak üzere çeşitli şehirlerde etkili olan şiddetli yağış sele yol açtı. Meydana gelen sel felaketinde Marib şehrinde 2 çocuğun hayatını kaybettiği, 1 çocuğun ise kaybolduğu bildirildi. Sel su..

Bahçelievler'de Bir Bina Yıkım Sırasında Çöktü 01:40

Bahçelievler'de Bir Bina Yıkım Sırasında Çöktü

İstanbul Bahçelievler'de çökme riski nedeniyle önceden boşaltılan bina, ekiplerin yıkım işlemi sırasında çöktü. O anlar amatör kameraya anbean böyle yansıdı...

Ödüllü Ayak Bilardosu Oynadık - Dev Bilardo 16:25

Ödüllü Ayak Bilardosu Oynadık - Dev Bilardo

Yeni bir ayak bilardosu videosu daha çektik. Bu seride devasa boyutlarda bilardo oynuyoruz. Böyle büyük olunca bu bilardo tabii ıstaka ile değil, ayakla ve futbol topları ile oynanıyor. Ayak Bilardosu hakkında detaylı b..

  • JET TV tarafından
  • 264 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Şener Ateş Püskürdü 11:24

Demet Şener Ateş Püskürdü

Geçtiğimiz cuma Etiler'de bir AVM'de kameralarına yakalanan Demet Şener, medyaya yansıyan İbrahim Kutluay ile ilgili uzaklaştırma kararının ihlali başlığı altında çıkan haberler hakkında konuştu. Muhabirlerden birinin İ..

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seren Serengil - Demet Akalın Kerimcan Durmaz'ı Linç Etti 03:19

Seren Serengil - Demet Akalın Kerimcan Durmaz'ı Linç Etti

Seren Serengil ise Araları kötü. Kerimcan linç edilirken, Demet'te linç etti. Demet tribünlere oynamayı seviyor. Sevdiğin bir arkadaşın hatalıysa, onun hatasını söyler, karşında da durursun ama bir taraftan da onu korum..

  • BETA tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

İbrahim Kutluay Hapis Mi Yatacak 05:26

İbrahim Kutluay Hapis Mi Yatacak

Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında topa tuttu. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Okan Bayülgen programında ünlü kasap Nusret'i yerden yere vurd..

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülgen'den Nusret'e Ağır Sözler 03:57

Okan Bayülgen'den Nusret'e Ağır Sözler

Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında topa tuttu. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Okan Bayülgen programında ünlü kasap Nusret'i yerden yere vurd..

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti 03:05

Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti

Yeni aracı ile trafikte görülen Berkay'ın emniyet şeridi ihlalini bir vatandaş böyle görüntüledi. Berkay, geçtiğimiz haftalarda kendine bir otomobil alarak koleksiyonuna bir yenisini daha eklemişti. Ünlü popçu, 2013 mode..

  • BETA tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ebru Yaşar'ın Evini Tahtakuruları Bastı 04:22

Ebru Yaşar'ın Evini Tahtakuruları Bastı

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan şarkıcı Ebru Yaşar'ın Ulus'taki lüks villasını tahtakuruları basınca çift otelde kalmaya başladı. Yaşar, evini bu yüzden ilaçlattığını ve bu süreçte otelde kaldıklar..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bilge Su - Yaralı 03:57

Bilge Su - Yaralı

BİLGESU - YARALI Seni de beni de savurmuştu hayat Parçalara ayırmıştı önce Ne senin suçun vardı Ne benim günahım O zaman olmalıydı böyle O yüzden kanattık öpüşürken dudaklarımız ilk tanıştığında O yüzden yaraladık sev..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Sera Tokdemir Tarık İster -  Bir Günde 03:29

Sera Tokdemir Tarık İster - Bir Günde

Bir Günde şarkı sözleri ile Aşk dediğin böyle olmaz Bu ihanet burda kalmaz Bağlasan da zorla durmaz Beklemekle ve zamanla Biraz sabır beni yormaz Bu acele ve telaşla Pişmanlığın günler almaz İçin ağlayacak bir günde Ç..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı 04:00

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı

GÜNLER DÜNLERİN AYNISI Günler dünlerin aynısı Bu düzen böyle baymasın Ucu sonu olmayan tren gibi Dümdüz bir aydasın Debelenip durma boşuna Gitmese de hoşuna Henüz basmanın vakti geldi değil Kendini imha tuşuna Örtüler..

Orhan Ölmez - Aldırma 03:19

Orhan Ölmez - Aldırma

Aldırma Şarkı Sözleri İle Kimseye kızmıyorum aslında Kırgın olabilirim yalnızca Ama sorsalar iyiyiz deriz hala Kimseye kin tutmam aslında Üzgün olabilirim yalnızca Ama sorsalar mutluyuz deriz hala Terk edildik inciti..

Yağmur Aşık Çocuklarına Kavuştu 02:30

Yağmur Aşık Çocuklarına Kavuştu

Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz günlerde çocuklarının elinden alınması görüntüsüyle tv100'de gündeme gelmişti. Hafta sonu için izni bulunan Sarnıç, çocuklarıyla bir araya geldi. Yağmur Sarnıç'ın çocuklarıyla kavuşma anı kamera..

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Efsane Şehir Trabzon'da - Morkomedyen 05:59

Burçlar Efsane Şehir Trabzon'da - Morkomedyen

Yorumlarda en çok Trabzon çıkınca Karadenizin efsanesini yapmakta bize düştü. Zaten mizahın merkezi olan trabzonlu hemşerilerimizin de affına sığınarak biraz mizah biraz hiciv biraz abartı biraz gerçek böyle bir şey yap..

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..