#Işid lideri bağdadi böyle vuruldu İddiası

Kılıçdaroğlu'nun Bir Kilo Şeker Üretemeyen Osmanlı Sözüne 'Şeker' Gibi Yanıt 02:28

Kılıçdaroğlu'nun Bir Kilo Şeker Üretemeyen Osmanlı Sözüne 'Şeker' Gibi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün Uşak'ta yaptığı konuşmada Koca Osmanlı diyorlar. Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyorlar. dedi. Şekerin Cumhuriyet'in ilanından sonra 1926'da Uşak'ta üretildiğini..

Kılıçdaroğlu'nun Çatışma Alanından Çıkarılma Anı 00:39

Kılıçdaroğlu'nun Çatışma Alanından Çıkarılma Anı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çatışma alanından Çıkarıldığı Görüntüler..

'Yoksa Almanya Hayır Cephesinde mi Yerini Aldı 00:56

'Yoksa Almanya Hayır Cephesinde mi Yerini Aldı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde Türk bakanların Almanya'daki toplantılarının iptal edilmesini Türk düşmanlığı olarak nitelendirdi. Bahçeli, Yoksa Almanya hayır cephesinde yerini almıştır da, bizim mi haberimi..

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler 01:55

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'yi hedef alarak, “HDP'ye fahri sözcülük yapmak net biçimde Kandil'e göz kırpmak, İmralı'ya şirinlik yapmak, Kürdistan müteahhitlerine takla atmaktır” dedi...

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı 01:40

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Şamil Gülen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılğı tarafından FETÖ mensuplarına yönelik yürütülen soruştu..

Esprisine Gülünmeyen Adam Putin 00:37

Esprisine Gülünmeyen Adam Putin

Şanghay İşbirliği Örgütü'nün Astana'daki toplantısı vesilesiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ikili bir görüşme gerçekleştirdi. ÇİN LİDERİ TEK KALDI Toplantı masasına ekibinden önce..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık 02:45

Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcilerine konuştu. Enis Berberoğlu, MİT TIR’ları kumpası belgelerini kendisinin talimatıyla mı verdi? sorusuna cevap verdi. İnkar etmedi..

82 Kerkük, 83 Musul 01:10

82 Kerkük, 83 Musul

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün grup konuşmasında sert ifadeler kullandı. MHP Lideri Bahçeli: O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; 81 Düzce'den hemen sonra 82 K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Sözde cumhurbaşkanı sözleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu yine mahkemelik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri hakkında iki suç duyurusunda birden bulundu...

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü 00:45

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un üvey abisi Malezya’da öldürüldü. Kim Jong Nam’ın Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki havaalanında Kuzey Kore ajanı olduğu sanılan iki kadın tarafından zehirli iğneyle öldürüldüğü belir..

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu 03:03

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu

Premier Lig'in lideri Chelsea, Swansea engelini 3 İspanyoluyla geçti. Stamford Bridge'teki mücadelenin ilk yarısında tamamen oyuna hakim olan Londra ekibi, 300. kez sahaya çıkarak Premier Lig'de en çok forma giyen İspany..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Bir Liderin Hikayesi RTE 22:32

Bir Liderin Hikayesi RTE

AK Parti, seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı anlatan 22 dakikalık “Bir Liderin Hikayesi” videosu hazırladı.“Milletine aşık bir liderin hikayesi” başlıklı videoda Erdoğan’ın siyasi hayatı görüntülerle anlat..

  • PengoTV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..