#Işid lideri bağdadi böyle vuruldu İddiası

Ankara’da yabancı uyruklu şahsın elindeki pompalı tüfek ateş aldı, patronu yaşamını yitirdi 01:38

Ankara’da yabancı uyruklu şahsın elindeki pompalı tüfek ateş aldı, pat

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu M.M.'nin elinde bulunan pompalı tüfeğin ateş alması sonucunda patronu Ziya İpek vuruldu. Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden İpek olay yerinde hayatını kaybetti...

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI! 2:11:45

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI!

Atatürk'ün bahsettiği TOROS hattı vuruldu, Hedef ülke Türkiye! 7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremler ile İşgal için zemin hazırlığı yapıldı, HAT-AY | AY - HATTI! Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü 03:48

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli ..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suat Metin - Çanakkale Türküsü 04:12

Suat Metin - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz ev..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı 02:05

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı

YOU would be forgiven for thinking this is an unreleased scene from iconic sci-fi film Tron. Finnish YouTube stars Stunt Freaks Team have made the Tron races a reality with their latest stunt in which they strapped on LE..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı 02:05

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Fırat Kalkanı' harekatı ile desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin IŞİD'den temizlediği Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne komşu Suriye'nin ..

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor 02:09

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor DÜNYA, Irak'ın ikinci büyük kenti olan ve nüfusunun büyük kısmı sünni Araplardan oluşan Musul'un IŞİD'ten kurtarılması operasyonuna kitlenirken, ope..

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu 01:25

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu MUSUL'un IŞİD'ten kurtarılması için başlatılan operasyon 4'üncü günde devam ederken, Peşmerge güçleri şafak vakti Navaran köyüne operasyon düzenledi...

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Türk Askerinin El Bab'da Mehter Marşı Çalması 00:59

Türk Askerinin El Bab'da Mehter Marşı Çalması

Deaş'a yönelik Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'ta bulunan Mehmetçik, sokaklarda Mehter Marşı çaldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

Dünya Haber - Papa Francis Kahire'de Konuştu 00:52

Dünya Haber - Papa Francis Kahire'de Konuştu

Papa Francis Kahire'de IŞİD'e karşı ortak mücadele mesajı verdi..

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yok 02:41

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yo

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin son dönemde Rakka ve Musul'da en ... raqqa , 'ABD Rakka'da fosfor bombası kullanıyor' ABD Fosfor bombası kullanıyor, Suri..

Irak Ambarda En Az 6 Iraklı Asker Öldü 00:47

Irak Ambarda En Az 6 Iraklı Asker Öldü

Irak’ın Bağdat batısında bulunan Anbar bölgesinde İşidli(deaşlı) teröristlerle savaşan en az 6 Iraklı askerin öldüğü ve 16 kişi yaralandı...

Deyrizor'dan Sivillerin Kaçışı Devam Ediyor 01:11

Deyrizor'dan Sivillerin Kaçışı Devam Ediyor

Suriye'de Beşşar Esed rejimine bağlı güçlerle terör örgütü PKK/PYD'nin Deyirzor kentinde DEAŞ’ın kontrolündeki sivil yerleşim yerlerine düzenlediği saldırılar sebebiyle binlerce sivil kenti terk etmeye devam ediyor...

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..