#Işid lideri bağdadi böyle vuruldu İddiası

Çelik - Yerlerdeyim 04:14

Çelik - Yerlerdeyim

Kırılan kalbin bu mudur hali Bu mudur yani ? Böyle olur mu ah Kırdın gittin kalbimi Ya benim halim Canlı cenaze, ölüyüm sanki Senin sayende ah Tek soluksuz tek nefessiz Yerlerdeyim yerlerde Bıraktığın o yerde Verdiğin sö..

Yedi Karanfil 3 - Zülfü Dökülmüş Yüze ( FON MÜZİĞİ ) 04:10

Yedi Karanfil 3 - Zülfü Dökülmüş Yüze ( FON MÜZİĞİ )

Zülüf Dökülmüş Yüze Aman, Kaşlar Yakışmış Göze Aman Aman. Usandım Bu Canımdan Aman Aman, Derd İle Geze Geze. Bu Ellerde Gez Gayri Aman, Kâtip Ol Da Yaz Gayri Aman Aman. Bir Kazma Al Bir Kürek Aman Aman, Mezarımı Kaz Gay..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Aydilge - Yangın Var (Official Video) 04:04

Aydilge - Yangın Var (Official Video)

Aydilge - Yangın Var Yeter, yeter hüzün keder Neden, bütün bu sevmeler yanar döner? Geçer, zamanla aşk geçer Seni teğet geçer, beni yakar geçer Güldün geçtin böyle mi sevdin sen? Yanıyorum! Yangın var, yıkılıyor dünya..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap 03:55

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap

Kimse sormazsa Nerden bilinsin Aşığın derdi Yalnız bitmez Niye bu sevgi Bize verilsin Kader hatasını Tekrar etmez İstikrar bizden uzakta Bir türlü olmuyor, boşver Hep tekrar edip, sussak da Sevgi kalmıyor ..

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş) 03:06

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş)

2 dayımız güzel düet yapmış, bu mutluluk ve eğlence hepimize gelsin izliyoruz. Bu Günler Halimi Sorma Arkadaş Yüreğim Yaralı Gözlerimde Yaş Günlerdir Uykuya Hasret Gözlerim Bu Sevda Ömrümü Yer Yavaş Yavaş Sen Hancı Ben Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok 02:01

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Barzani'nin referandum kararıyla ilgili olarak 'Türkiye olarak her zaman Irak'ın toprak bütünlüğünü savunduk. Özel temsilcilerimi Barzani'ye gönderdim. Sakın böyle bir yanlışın içerisin..

Çıldıran Boğalar 01:34

Çıldıran Boğalar

Boğalara böyle eziyet edilirse böyle canları yakılırsa insanlara böyle zarar vermesi normal...

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese 03:58

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese

Aramizda daglar denizler mi var Aşilmasi cok zor engeller mi var Seni benden fazla sevenin mi var Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamd..

Redd - Falan Filan 03:18

Redd - Falan Filan

yormadan yorulamdan kimseye dokunmadan duymadan konusmadan kendi dünyamda yasarım ben dilim acıtır konusursam sehrim uymaz boşluğuna elim gitmez sevmezsem kelepçe takmam boşu busuna manzaraya daldım ses çıkarma..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Olay Bülent Ersoy Sokak Ortasında Kimlere Bağırdı 01:06

Olay Bülent Ersoy Sokak Ortasında Kimlere Bağırdı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün Etiler’de bir kebapçıda görüntülendi. Çıkışta moralinin çok bozuk olduğunu söyleyen diva, mekanda yediği etin koktuğunu iddia ederek mekan sahibine ateş püskürdü. Bülent Ersoy, Etile..

  • BETA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Toprak - Saldır Moruk 03:58

Ferman Toprak - Saldır Moruk

Sana da yakışmaz mı mersolar yatlar katlar Kültürün güzelliğin en kralını katlar Çalış moruk gayret et zulalar birbir patlar Ne hallere getirdi bizi terso aşklar Saldır moruk saldır parayı bulacaksın Saldırmaya devam et..

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim 04:33

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Şarkı Sözleri sarkisozleri.de Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini..

  • Candy tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TNK - Vazgeçtim 03:33

TNK - Vazgeçtim

Gerçeği bilmek istersen Sana aşık olan ben Her gün seni düşünürken Vazgeçtim kendimden Vazgeçtim kendimden Yalnızca sen bilinmezdin İçimdeki aşkı bilmezdin Böyle olsun istemezdim Aşkı nefrete çeviremezdim Gerçeğ..

Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde mi Kalır ( Rehel Turkish Trap ) 03:15

Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde mi Kalır ( Rehel Turkish Trap )

Bu hayat böyle mi olur? Düşen hep yerde mi kalır? Gün olur belin doğrulur, Kim n’olacak belli mi olur oy. Hayat denen sonsuzluğun, Karşısında bir çocuğuz. Düşe kalka büyürken, Kalkamayız bir çoğumuz. Bu hayat böyle mi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz 03:09

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz

Söyle hayat bu kadar adil olmalı mı? Söyle güzellik böyle akıl almalı mı? Hisset seni hiç böyle seven olmadı mı? Dinle kalbin hiç böyle hızlı çarpmadı mı? Seninle aşkımız dağlara ferman dillere destan Seninle aşkımız der..

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..