#Işid lideri bağdadi böyle vuruldu İddiası

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda 00:48

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda

Avusturya yeni parlamentoyu belirlemek üzere yapılan erken seçimlerin anket sonuçlarına göre İslam karşıtı ve sağcı söylemiyle ön plana çıkan Sebastian Kurz'un lideri olduğu halk partisi birinci oldu.31 yaşındaki Kurz Tü..

Çek Cumhuriyeti'nde Seçimlerin Galibi Babiş Cumhurbaşkanıyla Görüştü 00:47

Çek Cumhuriyeti'nde Seçimlerin Galibi Babiş Cumhurbaşkanıyla Görüştü

Çek Cumhuriyeti'ndeki genel seçimlerden birinci parti olarak çıkan Ano'nun lideri Andrej Babiş Cumhurbaşkanı Milos Zeman ile görüştü...

İtalyan Ressamdan Soya Tarlasında Kim Jong Un’un Dev Portresi 00:38

İtalyan Ressamdan Soya Tarlasında Kim Jong Un’un Dev Portresi

İtalyan sanatçı Dario Gambarin, İtalya’nın Verona bölgesindeki soya tarlasında traktörüyle İngilizce ‘Tehlike’ yazısıyla Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un dev portresini çizdi...

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elena Berkova'nın Putin'e Meydan Okudu 00:52

Elena Berkova'nın Putin'e Meydan Okudu

Elana Berkova'nın Rusya Lideri Putine Meydan Okuma Videosu Sosyal Medyada Kıssa Bir Sürede Çok Büyük Tepkiler Aldı İşte O Video...

  • JET TV tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'nin Atatürk'ü Anmaya Ne Yüzü Ne Hakkı Kalmıştır 00:41

CHP'nin Atatürk'ü Anmaya Ne Yüzü Ne Hakkı Kalmıştır

Partisinin Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP'ye sert çıktı. Bahçeli, Atatürk hiç kimsenin tekelinde değildir. Hele hele HDP, PKK ve FETÖ'nün yörüngesine giren CHP'nin Atatürk adını anmaya ne yüz..

Geçit Yok Film İzle 1:47:13

Geçit Yok Film İzle

Sınır bölgesinde polis olarak görev yapan Owens’ın sınırdan uyuşturucu kaçırıldığını tespit eder. Kaçakçılık yapan çetenin lideri yıllardır aranan bir suçlı olduğu anlaşılır. Şerif dünya çapında çok büyük bir olaya karış..

  • Tv Series tarafından
  • 3.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane Dizisi Final Kararı Aldı! 00:41

Adı Efsane Dizisi Final Kararı Aldı!

Kanal D'nin 'Adı Efsane' adlı dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır'ın diziden ayrılmasıyla oyuncu kadrosu yenilenmişti. Dizi reytinglerde çakılınca final kararı aldı. Başrol oyuncuları ayrılan, yaptığı transferle..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı 01:31

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, Siz önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediye..

Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Bahçeli AK Parti İle Yan Yana Mücadele Edeceğiz 02:06

Bahçeli AK Parti İle Yan Yana Mücadele Edeceğiz

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli: CHP yanına HDP ve diğer yedeklerini alıp 16 Nisan'ın rövanşı için çalışmasına hız verirse MHP buna duyarsız ve tepkisiz kalmayacaktır. Yeni siste..

Zimbabve'de Bir Garip Darbe 03:59

Zimbabve'de Bir Garip Darbe

Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin geçen hafta Başkan Yardımcısı Emmerson Mnangagwa'yı görevden alarak, partisi Zanu-PF'nin liderliği ve dolayısıyla başkanlık için eşi Grace Mugabe'yi uygun gördüğünü belli etmesi ..

Japonya Erken Seçime Gidiyor 00:45

Japonya Erken Seçime Gidiyor

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, koalisyon ortağına erken seçime gidileceğini açıkladı. CGTN'de yer alan habere göre, Japonya'da koalisyon partisi Komeito'nun lideri Natsuo Yamaguchi, Pazartesi günü Başbakan ile Tokyo'da ge..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Yüz Yüze  Yakında Show TVde Başlıyor! 00:55

Yüz Yüze Yakında Show TVde Başlıyor!

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

  • ANKA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında 01:00

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında

1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah, İsrail polisinin 15 Ağustos'ta Ummul Fehm'deki evine düzenlediği baskınla gözaltına alınmıştı. İsrail güçleri bu sabah da Salah'ın avukatı Halid Zeberka'yı gözaltına ..

Suudlu Tarihçinin Fahrettin Paşa'ya Atılan İftiralara Karşı Tepkisi 02:28

Suudlu Tarihçinin Fahrettin Paşa'ya Atılan İftiralara Karşı Tepkisi

Suudi tarihçi Prof. Faiz bin Musa el-Badrani el-Harbi, kaydedilen bir videoda, Fahrettin Paşa aleyhine yapılan iftiraların Paşa'ya ve kaynaklara gerçek bir haksızlık olduğunu söyledi. Faiz al-Harbi, Arapça kitaplarda O..

Düğünde Fetullah Gülen'e Küfür Eden Enişte 00:30

Düğünde Fetullah Gülen'e Küfür Eden Enişte

Amcamız bir düğün esnasında yeni çiftlere iyi dileklerini iletirken FETÖ Lideri Hakkında Ne Düşünüyorsun? şeklinde ki soruya çok ilginç bir yanıt veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüz Yüze 1.Tanıtım Fragmanı 00:55

Yüz Yüze 1.Tanıtım Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Yüz Yüze 2.Tanıtım Fragmanı 00:52

Yüz Yüze 2.Tanıtım Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı 00:50

Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı

Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dur..

Erdoğan Ve Bahçeli'ye Arabesk Şarkı Yazan Adam 00:59

Erdoğan Ve Bahçeli'ye Arabesk Şarkı Yazan Adam

Kemal Sağlar adlı vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yazdığı arabesk şarkıyı dinliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeyh Raid Salah'in gözaltı süresi uzatıldı 00:57

Şeyh Raid Salah'in gözaltı süresi uzatıldı

İsrail mahkemesi, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ın gözaltı süresini 22 Mart tarihine kadar uzattı...

Heykeltıraşın Kılıçdaroğlu isyanı 05:09

Heykeltıraşın Kılıçdaroğlu isyanı

Antalya’da yaşayan heykeltıraş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yüzünden 250 kişinin çalıştığı atölyesinin battığını, bütün mal varlığını kaybettiğini ve intiharın eşiğine geldiğini ileri sürdü...

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil 01:29

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil

Lüksemburg üniversitesinde konuşan Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker çıkmaza giren Katalonya krizinde arabuluculuk rolünü üstlenmeyeceklerini söyledi. Juncker daha önce İspanyol anayasasına uygun bir şekilde h..

Camdan Cama Dua Seansı 03:39

Camdan Cama Dua Seansı

İsmailağa Cemaat Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun camdan cama dua seansı yaptığı görüntüler ortaya çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce