#Işid lideri bağdadi böyle vuruldu İddiası

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kılıçdaroğlu'nun Alfabeyle İmtihanı İzleyenleri Güldürdü 00:26

Kılıçdaroğlu'nun Alfabeyle İmtihanı İzleyenleri Güldürdü

Seçim çalışmaları kapsamında bir televizyon kanalının 'Seçim Özel' programına katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, alfabede kaç harf olduğunu bilmediği ortaya çıktı. Sunucuların söze müdahale etmesinin ardından kon..

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon 03:48

Harita: Seçim Gecesi Erdoğan'a Gelen Telefon

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreci sonra erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda yeni sistemin ilk 'Cumhurbaşkanı' seçildi. Cumhur İttifakı da TBMM'de çoğunluğu elde etti. Seçim sonuçlarının ne..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Londra’da Başörtülü Otobüs Şoförünün Yolunu Kestiler 00:58

Londra’da Başörtülü Otobüs Şoförünün Yolunu Kestiler

İngiltere'nin başkenti Londra'da, hafta sonu aşırı sağcı ve İslam karşıtı İngiliz Savunma Birliği (EDL) örgütünün protesto gösterisi düzenlendi. Örgütün eski lideri Tommy Robinson'a verilen 13 aylık hapis cezasına tepki ..

Kılıçdaroğlu’nun Yalanları Pahalıya Patladı 01:00

Kılıçdaroğlu’nun Yalanları Pahalıya Patladı

Başkan Erdoğan ve yakınlarına iftira atan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 359 bin lira tazminat ödeyecek. Kılıçdaroğlu, 2010'dan bu yana Başkan Erdoğan tarafından açılan tazminat davaları için 822 bin 500 TL cezaya mahkûm..

Venezuela'yı Müslüman Zanneden Dayı 00:14

Venezuela'yı Müslüman Zanneden Dayı

Venezuala lideri Maduro'nun ülkesinde bulunan altın rezervlerini Çorum'da işleteceği hakkında Çorumlu bir vatandaşla yapılan röportajda ortaya çıkan ilginç diyaloğa şahitlik ediyoruz. Özet: Beynim yok, fikrim var...

  • JET TV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Putin Kendi Yazısını Okuyamaması 00:47

Putin Kendi Yazısını Okuyamaması

Olay Cuma günü Rusya parlamentosu alt ve üst kanadı Duma ile Federasyon Konseyi üyelerinin Putin başkanlığında ülke yasalarını tartıştıkları danışma toplantısında yaşandı. İlk önce Federasyon Konseyi Başkanı Valentina M..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Kürsüde Gaza Gelen Belediye Başkan Adayı 00:26

Kürsüde Gaza Gelen Belediye Başkan Adayı

Kastamonu belediye başkan adayı Levent Dikmen İYİ Parti Lideri Meral Akşener tarafından kürsüde tanıtılırken fazla gaza gelmiş. Ortaya eğlenceli görüntüler çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

Aslan Koruyucular - Ne Kadar Hızlı O Kadar İyi 01:47

Aslan Koruyucular - Ne Kadar Hızlı O Kadar İyi

Aslan Koruyucular’ın lideri Kayon, ataları gibi kükreyip Aslan Kayalığı’nı savunmaya hazır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 361 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hoşçakal Yarın 1:45:19

Hoşçakal Yarın

1998 tarihli Hoşçakal Yarın , 68 kuşağının solcu öğrenci lideri Deniz Gezmiş (Berhan Şimşek) ve arkadaşları Yusuf Arslan'la (Mazlum Çimen) Hüseyin İnan'ın (Bülent Çolak) devlet güçlerince yakalandıktan sonra adım adım i..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 3.164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri 11:37

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri

Türkiye, 24 Haziran seçimleri öncesi son dönemece girerken muhalefetin attığı adımlar soru işaretlerine yol açıyor. Sosyal medyada yayınlanan bir klip, Türk siyaset tarihine Erdoğan karşıtlığı olarak geçecek cephenin kod..

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok! 00:58

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin skandal yalanını ortaya çıkardı. İnce, geçtiğimiz aylarda Amerikalılar beni aradı, haklısınız Muharrem Bey. 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fethullah Gülen'i usulüne..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Söz | 2.Bölüm 2:03:33

Söz | 2.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi 02:03

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi

Sayın seyirciler Ankara’da Cumhur İttifakı zirvesi vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye’de MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen pençe-kaplan hareka..

İslam Düşmanlığını Fransız Siyasetçiler Körüklemeye Devam Ediyor 01:13

İslam Düşmanlığını Fransız Siyasetçiler Körüklemeye Devam Ediyor

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi'nin Lideri Marine Le Pen, ülkede kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını ve camilerin kapatılmasını istedi...

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler! 01:46

Bahçeli'den CHP'ye sert sözler!

İZMİR'İ SARSAN DEPREM ÜZERİNDEN ALTI OK'A YÜKLENEN İSİMLERDEN BİRİ DE MHP LİDERİ BAHÇELİ'YDİ. DEPREM ENKAZI ÜZERİNDEN İSTİSMAR YAPIYORLAR DEDİ, ENKAZ ALTINDA KALANIN CHP OLDUĞUNU SAVUNDU...

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan! 02:59

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan!

ANTALYA'DA POLİS FUHUŞ YAPANLARA SÜREKLİ İŞLEM YAPIYORDU.. ARTIK PARA KAZANAMAZ OLDUK DİYEN ÇETE LİDERİ, KADINLARI KULLANIP POLİSLERE KUMPAS KURDU...BİR POLİSE, TACİZ SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI..O POLİS, ÖNCE MESLEĞİNDEN S..

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek 01:25

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğu, tank palet fabrikası üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptığı hakaret nedeniyle 100 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu...