#Işid lideri bağdadi böyle vuruldu İddiası

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

HiraiZerdüş - Sevgili 04:04

HiraiZerdüş - Sevgili

Ne olur sorma söylesem gül incinir Yüreğim dolu dolu bağırsam dil incinir - Elimi tut ne olur anla beni gözlerimden Konuşacak hâlim yok - Yakarım bak yıkarım ben bu şehri Yokluğunda ölüm ne ki sevgili Öyle durma b..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Hadise - Hay Hay 03:38

Hadise - Hay Hay

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix & Mastering: Tarık Ceran/Digilog by TC Yönetmen: Şenol Korkmaz Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Yapımcı: Erdi Sevinç Color: Ercan Küçük Edit: Şenol Korkmaz Styling: İnan Kı..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

15 Temmuz Gecesi Genelkurmay'daki Çatışma Anı 05:10

15 Temmuz Gecesi Genelkurmay'daki Çatışma Anı

15 Temmuz Gecesi Genelkurmay'daki Çatışma Anı 15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşanan çatışma anı kamerada. Kahraman askerler, cuntacı FETÖ'cülerle böyle çatıştı...

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın 02:08

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Avrupa’da batı ülkelerinde ırkçılık siyasi bir mesele olarak yeniden canlanıyor. Halbuki herkesin gözünü açması lazım, bu gidişat böyle gittikçe küre..

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı 00:17

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın hücre evine yönelik operasyon sırasında yakalanacağını anlayan terörist, kendisini patlattı. Güvenlik güçleri bölgey..

Sürat Motoru Kazası Kamerada 00:27

Sürat Motoru Kazası Kamerada

Sürat Motoru Kazası Kamerada Sürat motoruyla aşırı hızlanan yarışçılar, motorun takla atmasıyla araçtan böyle fırladı...

Kadınların 100 Yıl İçindeki Tırnak Modasının İnanılmaz Değişimi 02:19

Kadınların 100 Yıl İçindeki Tırnak Modasının İnanılmaz Değişimi

Kadınlar için yüzyıllardır değişmeyen şeylerin başında saç ve makyajın yanında tırnak bakımı da göze çarpıyor. Mode ekibi kadınların 1916'dan günümüze tırnaklarına düşkünlüklerini ve zaman içindeki değişen stil anlayışla..

  • PengoTV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı 04:30

Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı

Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşayan Hasan Bolat, kaportacıya götürdüğü aracı için 'Aracınız 2+1' sözünü duyunca hayatının şokunu yaşadı. Aracın ön kısmının 1996 model, arka b..

Nano Teknoloji - Cep Telefonu Suyun İçinde Çalışıyor ve DAHASI 07:50

Nano Teknoloji - Cep Telefonu Suyun İçinde Çalışıyor ve DAHASI

yok böyle birşey... çamur ve kirliklik tutmayan , cep telefonunu suya koyup rahatça çıkarabilirsiniz...

  • TRT OKUL tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TR-122 Sakarya Topçu Roketleri Pyd Hedeflerini Vuruyor 00:32

TR-122 Sakarya Topçu Roketleri Pyd Hedeflerini Vuruyor

TR-122 Sakarya Topçu Roketleri Pyd Hedeflerini Vuruyor Kilis sınırında konuşlu TR-122 SAKARYA topçu roketleri, PYD hedefleri böyle vurdu...

Yetenek Gaziantep 01:49

Yetenek Gaziantep

Yok Böyle Ses..

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları 1:05:08

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları

01-Sıgarayı Bıraktım 02- Bu Kadın Neden Aglıyor 03- Ayrılacagım 04- Güz Gülleri 05- Sevemez Kimse Seni 06- Berivanım 07- Bu Aksam Ölürüm 08- Daglar Daglar 09- Gönül Sayfam 10- Gülüm 11- Keskin Bıcak 12- Sırıl Sıklam 13-B..

Midye, istiridyeyi bakın nasıl yiyorlar!!! YOK ARTIK!!! 03:24

Midye, istiridyeyi bakın nasıl yiyorlar!!! YOK ARTIK!!!

Böyle bir yiyiş tarzı yok..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti 00:42

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti

Alman Polisini Doğduğuna Pişman Etti Almanya'da müslüman bir kadın yolcu ile polis arasında yaşanan kavga sırasında, polis müslüman kadına elektroşok verince, kadının kocası olaya müdahale etti. Yaşanan kavga kameralara..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Canim Kardeşi̇m 33.Bölüm Canim Oyuncaklarım 11:38

Canim Kardeşi̇m 33.Bölüm Canim Oyuncaklarım

Mine ve Müge her çocuk gibi oyuncaklarını çok sevmektedirler… Mine hayalinde gece oyuncaklarının kendi aralarında oynadıklarını düşünür… Böyle bir şey yoktur… Ama çocukken oyuncağı olamay Galip bey’i gece oyuncaklarla oy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 50.Bölüm Muci̇t Kardeşi̇m 11:02

Canim Kardeşi̇m 50.Bölüm Muci̇t Kardeşi̇m

Galip bey evden içeri girer ve telaş içindedir. Aklında olan ve kendi keşfettiğini sandığı insanları yıkayan bir yıkama makinesi yapıldığını söyler. Çok üzgündür ondan önce böyle bir makine yapıldığı için. Mine de icat n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Soner Gerçeker feat. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni (Official Video) 04:12

Soner Gerçeker feat. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni (Official Video

Biliyorum çok hatalıydım Sana bu yanlışı başta yaptım Beni sevdin, değerini bilemedim Aslında ben seni hiç hak etmedim. Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce