#Işitme

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Kulak Çınlamasında Maskeleme Tedavisi Nasıl Yapılır 01:29

Kulak Çınlamasında Maskeleme Tedavisi Nasıl Yapılır

Kulak çınlamasının yüzde 95'inde herhangi bir neden bulunamaz. Hasta bu rahatsızlıkla yaşamaya çalışır. Maskeleme yönteminde hastanın kulak çınlamasını baskılayan dış sesler kullanılır. İşitme cihazlarına eklenen belli f..

  • NABIZ tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlaması Hangi Rahatsızlıkların Habercisi Olabilir 01:38

Kulak Çınlaması Hangi Rahatsızlıkların Habercisi Olabilir

Kulak çınlaması, kulaktaki çınlama, fısıltı, uğultu gibi seslerin tümünü ifade eder. Kulak çınlamasında ilk akla gelen kulakla ilgili problemlerdir. Kulak iltihapları, orta kulaklaki kemiklerin kireçlenmesi, kulak travma..

  • NABIZ tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar 01:07

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar

Başkent Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin 'A' protokol giriş kapısının bulunduğu bulvara girmeye çalışan otomobil, güvenlik noktasındaki bariyerlere çarparak durdu. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) istikametinden Cumh..

Hazır Gıdalar Sağır Eder Mi 00:37

Hazır Gıdalar Sağır Eder Mi

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Kemal Değer hazır gıdaların işitme kaybı yapabileceğini açıklıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunu Gördünüz Mü Franck Ribery Saha Kenarını Trolledi 02:32

Bunu Gördünüz Mü Franck Ribery Saha Kenarını Trolledi

Bayern Münih'li futbolcular Ribery ve Müller'in ilginç görüntüleri, görme ve işitme engelli arkadaşına maç anlatan adam, futbol sahalarında hiç görülmemiş bir olay ve daha fazlası bu videoda.....

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havuza Düşen Anneanne Ve Torunu Boğuldu 00:46

Havuza Düşen Anneanne Ve Torunu Boğuldu

Aydın'da işitme ve konuşma engelli kadın ile 3 yaşındaki torunu havuza düştü. Kadın ve torunu boğularak can verdi. Olayın ardından havuz kenarına gelen baba, çocuğunun cansız bedenini sudan çıkardı. İşte o anlar.....

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

7 saat sonra gelen sevinç çığlıkları! 01:37

7 saat sonra gelen sevinç çığlıkları!

HEM OTİZMLİ HEM DE İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİYDİ... PARKTA OYNARKEN BİN ANDA GÖZDEN KAYBOLAN 5 YAŞINDAKİ NİSANUR'U BULMAK İÇİN ARAMA KURTARMA TİMLERİNDEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNE, TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU...

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..