#Işkence sonucu

Yüzük Kesme 03:13

Yüzük Kesme

Yüzük çalışma esnasında takılması sonucu bu hale geldi. Çalışırken yüzüklere dikkat edilmeli, aksi halde böyle acı sonlar bizi bekliyor olacaktır...

  • SAGLIK tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Doctor Strange Türkçe Dublajlı Full Hd Film İzle 1:54:58

Doctor Strange Türkçe Dublajlı Full Hd Film İzle

Başarılı, zeki fakat kibirli cerrah Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) geçirdiği trafik kazası sonucu elindeki sinirlerin hasar görmesi nedeniyle mesleğini yapamaz hale gelir. Tibet'te yaşayan ve tüm yaraları iyileşt..

  • Tv Series tarafından
  • 23.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'yı Protesto Etmek İçin Portakal Sıktılar! 05:12

Hollanda'yı Protesto Etmek İçin Portakal Sıktılar!

Hollanda ile yaşanan siyasi krizin sokağa taşması sonucu İzmit'te portakal sıkma eylemi yapıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

İşte Benim Stilim'de Olaylı Kavga!Bahar'ın 'Emine Kadın' Sözleri Kavga Çıkarttı 10:58

İşte Benim Stilim'de Olaylı Kavga!Bahar'ın 'Emine Kadın' Sözleri Kavga

14 mart salı günü yayınlanan bölümde Bahar'ın Emine'ye Emine kadın demesi üzerine tepki gösteren yarışmacı Emine sinirlerine hakim olamadı ve stüdyoda herkes bir anda gerildi.Çıkan tartışma araya yapım ekibinin girmesi s..

  • ANKA tarafından
  • 4.637 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acaba Arkamdan Geliyor Mu? 04:39

Acaba Arkamdan Geliyor Mu?

Oyun Bitti, Orhan Elmas ve Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı, Orhan Elmas'ın yönettiği 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrollerdeki oyuncuları Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'dır. İki..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Kısmetse Olur- Farima ve Yağmur Onur Yüzünden Birbirine Girdi! 03:39

Kısmetse Olur- Farima ve Yağmur Onur Yüzünden Birbirine Girdi!

Kısmetse Olur 15 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde, Farima ve Yağmur arasında Onur tartışması çıktı. İkili arasında çıkan tartışma sonucu Farima evi terk etti!..

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teleferikte Mahsur Kalan Onlarca Kişi Kurtarıldı 00:35

Teleferikte Mahsur Kalan Onlarca Kişi Kurtarıldı

İspanya'nın Kanarya Adaları'nda iki teleferiğin arızalanması sonucu Teide dağında mahsur kalan 200'den fazla kişi kurtarıldı. Teleferiğin içinde kalan yaklaşık 60 kişi ise tek tek halatlarla indirildi. Kurtarma opera..

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle

Birbirlerini yanlış anlama sonucu ortaya çok komik bir manzara çıkıyor gelin seyredelim. Daha fazlası için abone olun!!..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Dünyanın En Şanslı Adamı ! 00:49

Dünyanın En Şanslı Adamı !

Futbol Topu İstemdışı Çarpmları Sonucu Mındar Olan Oyuncuyu Seyredelim:-D..

  • PengoTV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
NASA: İmparator Penguenlerin Dışkıları Uzaydan Görülebiliyor 02:07

NASA: İmparator Penguenlerin Dışkıları Uzaydan Görülebiliyor

Aralık 2002'de NASA'nın Dünyayı gözleyen uydusu Landsat 7'ın kaydettiği görüntüde ilginç bir keşif yapıldı. Antarktika üzerindeyken uydunun kaydettiği fotoğraftaki iz bir türlü anlamdırılamazken yapılan keşif sonucu bölg..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü 00:33

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü

Batı Afrika ülkesi Gana'da meşhur Kintampo Şelalesi'ne giden gençlerin üzerine dev bir ağacın devrilmesi sonucu en az 18 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Yetkililer, kurbanlardan bazılarının düşen ağaçtan d..

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu 00:29

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu

Fildişi Sahili'nde anne karnında tam gelişmemiş ikizinin bazı organları kendisine yapışık halde doğan bebek başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Dominique adlı bebek dört bacak ve iki omurgayla dünyaya gelmişti. A..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Gülmek İsteyenlere-Survivor 2017-Tüm Bölümler Özet 03:38

Gülmek İsteyenlere-Survivor 2017-Tüm Bölümler Özet

Survivor yarışmasına mizahi açıdan yaklaşmak isteyen arkadaşımızın çalışması sonucu, bakın ortaya nasıl bir sonuç çıkmış...

  • ANKA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nehirde Mahsur Kalan Orangutanı Kurtaran İyi İnsanlar 01:54

Nehirde Mahsur Kalan Orangutanı Kurtaran İyi İnsanlar

Endonezya'nın Borneo adasındaki Lesan Nehrine düşen orangutanı fark eden bir kaç kişi orangutana yardım etmek için nehre girdi. Bir kaç uğraş sonucu orangutanı ağaç dallarından yapılan köprü ile kurtardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borneo’da orangutanlar özgürleştiriliyor 01:14

Borneo’da orangutanlar özgürleştiriliyor

Borneo'da orangutanların neslinin tükenmemesi için çalışmalarda bulunan bir vakfın girişimleri sonucu 17 orangutan doğal yaşam alanına bırakıldı. Büyük insansı familyasından olan bu maymunların bırakıldığı yer, hayvanlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarmaşık Film İzle 1:40:26

Sarmaşık Film İzle

2015 yılında vizyona girmiş olan fantastik gerilim tarzda ki yerli yapım film Antalya'da ki film festivalin de bir çok ödüle layık görülmüştür. Sarmaşık filminin konusun da bir gemi Afrika'ya doğru yola çıkar bu sırada a..

  • Tv Series tarafından
  • 4.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce