#Işkence sonucu

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm 09:38

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm

Mine ve Müge hiç nedeni olmadığı halde küçük bir tartışma sonucu birbirlerine küserler. İkisi de birbirleriyle konuşmamak için direnirler. Galip ve Lale ne yaptıysalar iki kardeşin küslüğüne son veremezler. Lale ve Galip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

20 Yıllık Arkadaşının Arabasını Çaldı 01:02

20 Yıllık Arkadaşının Arabasını Çaldı

İstanbul Esenyurt’ta 20 yıllık arkadaşının otomobilini çaldıkları iddia edilen kadın ile kocası polisin takibi sonucu yakalandı. Aracın çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

Arda Kural Kimdir? 02:28

Arda Kural Kimdir?

Arda Kural Kimdir? ile ilgili görsel sonucu Arda Kural 12 Nisan 1980, Yalova, Türk oyuncu. Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999'da kendi kurduğu Tiya..

Bahar - Sürekli Dediğimi Yapan Bir Adamla Yapamam! 03:57

Bahar - Sürekli Dediğimi Yapan Bir Adamla Yapamam!

Esra Erol'un programında Bahar kendisine gelen talibinin açıklamaları sonucu bakın nasıl yorumlarda bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Seda Sayan dan Erkan Çelik Açıklaması! Ben Erkana Balık Yemesini Değil Tutmasını Öğrettim 08:03

Seda Sayan dan Erkan Çelik Açıklaması! Ben Erkana Balık Yemesini Değil

Erkan Çelik'in Seda Sayan'dan mal isteyip bunun gerçekleşmemesi sonucu da ayrıldılar haberlerinden sonra, Seda Sayan canlı yayında açıklama yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir? 00:48

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

37 yaşındaki oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicil..

Luke Cage 1.Sezon 1.Bölüm Altyazılı İzle 53:56

Luke Cage 1.Sezon 1.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka..

  • Tv Series tarafından
  • 3.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Luke Cage 1.Sezon 2.Bölüm Altyazılı İzle 57:16

Luke Cage 1.Sezon 2.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka..

  • Tv Series tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit 00:39

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit

Antalya'da Askere Ateş Açıldı- 1 Şehit.Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan bir uzman çavuş hastanede şehit oldu. Antalya'da ormanlık ..

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Luke Cage 1.Sezon 3.Bölüm Altyazılı İzle 54:55

Luke Cage 1.Sezon 3.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. 1.sezon. 3 Bölüm seyre..

  • Tv Series tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Luke Cage 1.Sezon 4.Bölüm Altyazılı İzle 50:55

Luke Cage 1.Sezon 4.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka..

  • Tv Series tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Luke Cage 1.Sezon 6.Bölüm Altyazılı İzle 51:36

Luke Cage 1.Sezon 6.Bölüm Altyazılı İzle

Hapishanede geçirdiği günlerde üzerinde uygulanan deneyler sonucu Luke Cage; her türlü darbeye ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir deri, iyileşme yeteneği ile süper insan gücüne sahip bir karakterdir. Daredevil’ın bir başka..

  • Tv Series tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı Genç 08:52

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı

Sosyal Medya'da insanlara yardım etmek ve popüler olmak için makyaj videosu çeken Arda Bektaş babasının bu videoları bir şekilde öğrenmesi sonucu böyle video çekmiş. Bir şeyleri yapabileceğine inanan Arda beni yaptığım ş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1992 Kozlu Maden Ocağı Grizu Patlaması izle 05:18

1992 Kozlu Maden Ocağı Grizu Patlaması izle

Zonguldak grizu patlamasından sonra maden ocağındaki galerilerde çıkan yangının sıçraması sonucu kurtarma çalışmalarının dururulması. Vahit Çelikel’in galerilerde hava giriş çıkışlarının kapatılması kararının alınması ha..

 Yıldız Tilbeden Haciz İsyanı 09:33

Yıldız Tilbeden Haciz İsyanı

Yıldız Tilbe'nin 13 yıldır uğraşıyorum dediği dava aleyhine sonuçlanması üzerine kendi adına başlatılan haciz işlemleri sonucu sosyal medya üzerinden duygularını paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce