#Işkence sonucu

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle 04:27

Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle

06/05/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Bournemouth – Stoke City maçında; İlk yarıyı önde kapatan konuk takım Stoke City bu skoru ikinci yarıda koruyamadı karsılıklı goller bulan iki takım skoru 2-2 ye getirdi v..

Pazar Arabasından Yürüteç Yapılan Kostak Profesyonel Yürütece Kavuştu 02:03

Pazar Arabasından Yürüteç Yapılan Kostak Profesyonel Yürütece Kavuştu

Kırıkkale'de, araç çarpması sonucu arka ayakları tutmayan ve bir vatandaşın yürüyebilmesi için pazar arabasının tekerleklerini kullanarak yürüteç yaptığı sokak köpeği Kostak , Ankara'daki tedavisinin ardından profesyone..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü 00:29

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü

Edinilen bilgiye göre; Balıkesir’in Paşaalanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erzurum’da polis tarafından aranan ve FETÖ/PDY terör örgütünün irşad imamı olduğu iddia edilen M.H.K. (50) isimli şahıs yaşadığı evin 3. ka..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu.. 02:39

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu..

Ağrı’da etkisini gösteren dondurucu soğuklar nedeniyle havalimanının duvarları bile buz tutarken, kimi vatandaş ise araçlarını battaniyeyle sararak korumaya çalışıyor. Ağrı’da etkili olan kar yaşının ardından çatılarda..

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Yaban Ada İzle 1:59:46

Yaban Ada İzle

Yaban Ada izle, Yaban Ada full izle, Yaban Ada hd izle, Yaban Ada türkçe dublaj izle, Film 2157 yılını anlatan bir yapımdır. Rus bir pilot kaza geçirir ve kimsenin yaşamadığı bir gezegene düşer. Nükleer savaşlar sonucu y..

Arabayı Kurtarmaya Çalışırken Daha Da Batırmak 00:48

Arabayı Kurtarmaya Çalışırken Daha Da Batırmak

Görüntüde yan dönen arabayı kurtarmaya çalışan adamların yanlış uygulama sonucu içine edişini izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle

Kovandere’de şehit olan Sedat Çakmak’ın oğlu Ufuk, uyuşturucu bağımlısı olmuştur. Bir çete kavgası sonucu tesadüfen bulunur. Annesi Ayfer’le yaşamaktadır. Mesut durumu öğrenince, Sedat’ın ailesiyle ilgilenmediği için suç..

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza 00:41

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazası bir araç kamerasına yansıdı. Kazada otomobil sürücüsünün ağır yaralandığı belirtildi…..

  • En Yeniler tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm 24:07

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; İstanbul'un işgali sonucu 19 Mayıs’ta Fatih'te ve 22 Mayıs'ta Sultanahmet’te düzenlenen mitingler, halkın işgale tepkisi ve işgal sırasında İstanbul'un siya..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı 00:40

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, müjdeli haberi veriyor! Hülya sevinçten havaya uçuyor! Zeynep, hamilelik testinin sonucunu ilk olarak Hülya ile paylaşır. Sonucu gören Hülya, sevinçten havaya zıplar ve Z..

Maden Ocağında Gaz Sıkışması 02:09

Maden Ocağında Gaz Sıkışması

A Haber canlı yayınına bağlanan A Haber muhabiri Yasin Anzerli Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı bir maden ocağında meydana gelen göçükle ilgili detayları aktardı. Madende gaz sıkışması sonucu yaşanan göçükte 2 kişinin ma..

  • En Yeniler tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Antalya'da Maden Ocağında Göçük - 2 Işçi Mahsur Kaldı 01:16

Antalya'da Maden Ocağında Göçük - 2 Işçi Mahsur Kaldı

Antalya'nın Kemer ilçesindeki kömür madeninde metan gazı sıkışması sonucu 2 işçi ocakta mahsur kaldı. Gazdan etkilenen bazı işçiler de hastanelere sevk edildi...

Kafası Lavaboya Sıkışan Kedi 01:09

Kafası Lavaboya Sıkışan Kedi

Kafası Lavaboya Sıkışan Kedi Aydın Efeler ilçesinde lavaboya başını sıkıştıran yavru kedi, itfaiye ekibinin hassas çalışması sonucu kurtarıldı...

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Tuğçe Emre ile Kavga Etti ve Sinir Krizi Geçirdi! 05:30

Kısmetse Olur - Tuğçe Emre ile Kavga Etti ve Sinir Krizi Geçirdi!

Kısmetse Olur 18 Mayıs Perşembe yayınlanan son bölümde, Emre ve Tuğçe arasındaki gerginlik sonucu, Tuğçe sinir krizi geçirdi. İşte Tuğçe'nin zor anları.....

  • ANKA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017-Türk Yenilgisi Yunan Takımı Bozguna Çevirdi 00:50

Survivor 2017-Türk Yenilgisi Yunan Takımı Bozguna Çevirdi

Survivor 2017 de Türk ve Yunan takımların karşılaşması sonucu yenilen Yunanlılar aralarında kavgaya tutuştular....

  • ANKA tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..