#Işkence sonucu

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler 01:23

Düğün Hediyesi Olarak Bomba Gönderdiler

Hindistan’ın Odisha eyalentinde 18 Şubat’ta evlenen Soumya Sekhar ve Reema Sahu çifitine korkunç saldırı düzenlendi. Düğünden birkaç hafta sonra çifte gönderilen hediye paketinin patlaması sonucu damat Reema Sahu ve 85 y..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Survivor 2018 - 13. Bölüm - Survivor 2018'e Veda Eden İsim Belli Oldu 03:11

Survivor 2018 - 13. Bölüm - Survivor 2018'e Veda Eden İsim Belli Oldu

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından yapılan SMS oylaması sonucu bir isim adaya veda etti...

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ypg Pkk'lı Teröristler Çocukların Bulunduğu Araca Tanksavarla Saldırdı 01:28

Ypg Pkk'lı Teröristler Çocukların Bulunduğu Araca Tanksavarla Saldırdı

Suriye'nin Afrin kırsalında YPG/PKK'lı teröristlerin güvenli bölgeye sığınmak isteyen sivillerin bulunduğu kamyonete tanksavarla yaptığı saldırı sonucu yaralanan 3 çocuk ve bir kadın, Mehmetçik tarafından kurtarılarak Tü..

Yoldaki Buzlanmadan Dolayı Onlarca Aracın Birbirine Girdiği  Zincirleme Kazası 02:16

Yoldaki Buzlanmadan Dolayı Onlarca Aracın Birbirine Girdiği Zincirlem

ABD'de kar yağışının ardından yolda oluşan buzlanma nedeniyle son zamanların en büyük zincirleme trafik kazası meydana geldi. 10'larca aracın birbirine girdiği kaza sonucu birçok kişinin yaralandığı öğrenildi. İşte o kaz..

  • JET TV tarafından
  • 1.441 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Raco'dan Yeni Görüntüler 01:58

Raco'dan Yeni Görüntüler

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusun..

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu 02:14

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu

Kırklareli'de, kötü alışkanlıkları olan kişilerle arkadaşlık kurması sonucu uyuşturucuya başlayan M.F, hayatını altüst eden uyuşturucu illetinden kararlılığı sayesinde 7 yıl sonra kurtuldu...

Çakmakla Oynayan Çocuk Evi Yaktı 00:56

Çakmakla Oynayan Çocuk Evi Yaktı

Tokat'ta 4 yaşlarındaki bir çocuğun çakmakla oynarken perdeyi tutuşturması sonucu ahşap ev alevlere teslim oldu...

Bingöl'de Aynı Bölgede Dakikalar İçerisinde İki Kaza 00:45

Bingöl'de Aynı Bölgede Dakikalar İçerisinde İki Kaza

Emniyet Genel Müdürlüğünün Temmuz 2017'de paylaştığı mobese kazalarından birinde Bingöl'de yaşanan kaza bu kadarda olmaz dedirtiyor. Trafiğin seyrek olduğu ve görüş mesafesinin açık olduğu bir bölgede dakikalar içerisind..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Doğan İle Hakan Hatipoğlu Arasında Gerilim 01:22

Nihat Doğan İle Hakan Hatipoğlu Arasında Gerilim

Turabi'nin oyun dışı kalmasının ardından tek başına mücadele eden Nihat, Anıl'ın ayağının çarpması sonucu gole itiraz etti. Hakan ile aralarında tansiyon yükseldi..

  • BETA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayten Gülçınar'ın Katil Zanlısı Yakalandı 01:49

Ayten Gülçınar'ın Katil Zanlısı Yakalandı

Sivaslı halk ozanı ve şair Ayten Gülçınar, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Gülçınar'ın katıl zanlısı saklandığı evde yakalandı...

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvanat Bahçesinde Orangutana Sigara Atan Adam 00:43

Hayvanat Bahçesinde Orangutana Sigara Atan Adam

Endonezya'da bulunan Bandung Zoo hayvanat bahçesindeki orangutana sigara atan adam kameralara böyle yansımış. Hayvanat Bahçesi görevlisi, ziyaretçilerin fotoğraf çekmek için sürekli yanan sigaraları Tori'nin bulunduğu al..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Grinch Fragman 02:15

The Grinch Fragman

Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı k..

Çorum'da Tıra Çarpan Yolcu Otobüsü Alev Aldı 01:22

Çorum'da Tıra Çarpan Yolcu Otobüsü Alev Aldı

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir yolcu otobüsünün tıra çarparak alev alması sonucu ilk belirlemelere göre, araçta 11 ceset tespit edildi, 20 kişi yaralandı...

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu 01:55

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in babası Mehmet Sürmen, oğlunun bayrağına ve Kur'an-ı Kerim'e sahip çıktığ..

Dünyanın En Uzun Süre Dönen Stres Çarkı 03:31

Dünyanın En Uzun Süre Dönen Stres Çarkı

Japonya'da bulunan MinebeaMitsumi Inc. isimli şirket 50 mühendis ve 6 aylık çalışma sonucu 24 dakika dönebilen stres çarkı üretti...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle 1:40:12

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle

Film 1980'li yılarda geçmektedir genel olarak ırkçılığın çok yapıldığı bir zaman diyebiliriz o zamankü kültür ve müzik anlayışı ise sürekli değişkenlik gösterme eyliminde New York'da yaşayan bir kadın için ise rap türünd..

Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı 00:56

Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 9. yılında Taceddin Dergahı'nd..

Muhsin Yazıcıoğlu İle Helikopter Kazasında Hayatını Kaybedenler Anıldı 01:48

Muhsin Yazıcıoğlu İle Helikopter Kazasında Hayatını Kaybedenler Anıldı

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiği kazada yaşamını yitiren Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, Erhan Üstündağ ve gazeteci İsmail Güneş, mezarları başınd..

Pıhtıdan Koruyan Egzersizler 01:52

Pıhtıdan Koruyan Egzersizler

Hareketsizliğin sonucu 'Pıhtı'.....

  • NABIZ tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

İsrail Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Rakab'ın Cenaze Töreni 02:18

İsrail Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Rakab'ın Cenaze Töreni

İsrail askerlerinin, Gazze'de düzenlenen Büyük Dönüş Yürüyüşü ne müdahalesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Filistinli Faris (29), Gazze'nin Han Yunus kentinde düzenlenen cenaze töreniy..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

Gazze Sınırındaki Gösterilerde 2 Filistinli Şehit Oldu 00:40

Gazze Sınırındaki Gösterilerde 2 Filistinli Şehit Oldu

İsrail askerlerinin abluka altındaki Gazze sınırında barışçıl gösterilerini sürdüren Filistinlilere ateş açması sonucu 2 kişinin şehit olduğu, çok sayıda göstericinin yaralandığı bildirildi...