#Işkence sonucu

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017) 02:10

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017)

Anadolu Efes-Fenerbahçe maç sonucu: 80-77 Euroleague'de Türk derbisi nefes kesti. Euroleague 28. haftada Anadolu Efes evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Anadolu Efes mücadeleden 80 - 77 galip ayrılarak ilk 8'e girmeyi gar..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Fareyi Havai Fişeğe Bağlayıp Havaya Fırlatmak 00:27

Fareyi Havai Fişeğe Bağlayıp Havaya Fırlatmak

Çin'de bir grup genç eğlenmek için buldukları fareleri havai fişeğe bağlayıp fırlattı. Eğlenmek adına acımadan farelere işkence eden gençler, bu videoları sosyal medyada paylaştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Bir baba Kızına Bunu Nasıl Yapar 06:54

Bir baba Kızına Bunu Nasıl Yapar

Bir babanın kızına uyguladığı işkence görüntülerine tepki yağdı... Gaziantep'te çekilen görüntülerin ardından, babasından işkence gören çocuk, yuvaya yerleştirildi.....

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti 03:41

Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti

Güzellik kraliçesi Shwe Eain Si'nin tacı, Myanmar hükümetinin terör örgütü olarak nitelendirdiği Arakan Royingha Kurtuluş Ordusuna ait videoyu paylaşmasının ardından geri alındı. Myanmar güzellik kraliçesinin Miss Univer..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı 01:24

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı

Sağanak yağışın etkili olduğu Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde derenin taşması sonucu yollar sular altında kaldı. Sakarya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış öğle saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. Yoğun..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Japonların Binlerce Yıldır Kullandığı 06:34

Japonların Binlerce Yıldır Kullandığı "Ağaç Kilit" Teknikleri

Japonların binlerce yıldır gelenek olarak yaşattıkları ''Ağaç Kilit Tekniği'' ile evler, gemiler, kuleler, tapınaklar, köprüler, işkence aletleri ve sanat eserleri yaratıldı. Her tür amaç için kullanılan aletler yaptılar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Evde İşkenceye Maruz Kalan Üniversite Öğrencileri Konuştu! 10:04

Evde İşkenceye Maruz Kalan Üniversite Öğrencileri Konuştu!

Ortaya çıktığı andan itibaren gündemden düşmeyen işkence yapan ve bu işkenceye maruz kalan üniversite öğrencilerinin haberleriyle ilgili detaylar Söylemezsem Olmaz da tekrar ele alındı...

  • ANKA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarih Kitaplarında Yer Almayan 10 Gerçek Olay 07:02

Tarih Kitaplarında Yer Almayan 10 Gerçek Olay

Tarih kitaplarında asla işlenmeyen, duymadığınız yada duyduğunuz da şaşkınlıkla karşılayacağınız, akıl almaz sıradışı tarihi gerçekleri sizler için derledik.İyi seyirler dilerim.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüneyt Arkın'ın Meşhur 'Savulun Battal Gazi Geliyor' Filmindeki Uyanıklık 00:57

Cüneyt Arkın'ın Meşhur 'Savulun Battal Gazi Geliyor' Filmindeki Uyanık

Cüneyt Arkın'ın başrolünde olduğu 'Savulun Battal Gazi Geliyor' filmindeki akrepli işkence sahnesinin sırrı seneler sonra ortaya çıktı. Sahnede akrep yerine üzerilerine akrep şeklinde plastikler yapıştırılan hamam böcekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 24.Bölüm - Ben Gebeyim! 05:05

Vatanım Sensin 24.Bölüm - Ben Gebeyim!

İşkence için nezarethaneye götürülen Azize ile Cevdet yüzleşiyor; Azize gebe olduğunu itiraf ediyor!..

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce