#Işlemleri

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor 02:38

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor

Türkiye'nin rüyası yerli otomobilin üretim çalışmaları sürüyor. Otomobil dünyasında kuralları değiştirecek yerli otomobil için, Türkiye'de altyapı çalışmaları da hız kazandı. Şarj ünitelerinin kurulma işlemleri başladı. ..

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan gemi sökülüyor 01:21

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan gemi sökülüyor

29 Ocak'ta İstanbul Zeytinburnu sahilinde karaya oturan kargo gemisinin kurtarılma ihtimalinin olmadığı belirlenmiş ve söküm işlemleri başlatılmıştı. Geminin büyük bir bölümü parçalandı...

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi 02:38

Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi

Birliktelikleriyle magazin gündemini bir haftadır meşgul eden Adriana Lima ve Metin Hara çifti Bodrum 5 günlük tatillerinin ardından Bodrum’dan ayrıldı. Dereköyde kaldıkları çiftlikten ayrılan ikili ilk olarak çiftlik ev..

  • ANKA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi 00:52

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi

10 yaşındaki oğlunu öldüren katil zanlısı baba emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının sorgusunda, cinayeti karısını cezalandırmak için işlediğini söylediği öğrenildi. Fatih'te ..

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Tavada Su Böreği Tarifi 11:43

Tavada Su Böreği Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 4 tane yumurta yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 3 su bardagi un.Lütfen kontrollü ekleyin herkeste ayni un gitmez. Hamur malzemelerini yogurma kabina koyun unuda yavas y..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum 09:58

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum

Hepinize merhabalar :) Bu videomda saçlarımı kurutup şekillendirirken sizin de merak ettiğiniz boncuklu perde/tres kaynak deneyimimi paylaştım.Sevgili arkadaşım @chunlibeauty sayesinde tanıştığım bu hızlı saç uzatma t..

Binance Referral id Nedir  Nerede yazıyor  Nasıl bulabilirim ? 02:30

Binance Referral id Nedir Nerede yazıyor Nasıl bulabilirim ?

Binance Referral id Nedir ? Nerede yazıyor Nasıl bulabilirim Binance Referans codu Nasıl AlınırnBİNANCE REFERRAL İD : ( 10368178 ) Yada direk aşağıdaki linke tıklayın .nKAYIT LİNKİ : https://www.binance.com/?ref=1036..

  • izle tv tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018-2019 7.SINIF MATEMATİK TAM SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ 09:14

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK TAM SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n7. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK RASYONEL SAYILAR VE İŞLEMLER-1- 16:23

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK RASYONEL SAYILAR VE İŞLEMLER-1-

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n7. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK RASYONEL SAYILAR VE İŞLEMLER-2- 18:36

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK RASYONEL SAYILAR VE İŞLEMLER-2-

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n7. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..