#Işın karaca aramıza yollar müzik dinle

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm 05:17

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cef..

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye 03:59

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye

Tarihimiz şanımız bir dilimiz irfanımız bir Kim girecek aramıza canımız kanımız bir Dede korkut bize söyler fuzuli yunusu öper Elbet türktür sever Azerbeycan Türkiye Egeden hazara kadar beşikten mezara kadar Azerbay..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü 01:12

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Suyla dolan köprü altındaki yollar trafiğe kapatıldı. Su baskınlarından evler de nasibini aldı. Erzurum'da sağanak etkili oldu. Bir süre sonra ..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Zeynep Casalini - Derin Mevzu 06:25

Zeynep Casalini - Derin Mevzu

Hayatına temiz bir sayfa açmadın mı? Ne var ne yok eskiden kalma yakmadın mı? Kendine uzak durmaktan bıkmadın mı? Kalbindeki derin mevzuya bakmadın mı? Dünya dönsün cebinde Gerçekler kalbin içinde Kalpten kalbe gizli yo..

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez 03:56

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gurbette sahipsiz bir yolcu gibi Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sa..

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Rafet El Roman - Hop Vatandaş 03:36

Rafet El Roman - Hop Vatandaş

Rafet El Roman - Hop Vatandaş dinle Zampara nuri, imam mustafa Deli remzi, kel niyazi Parti kurmuslar Köy sehir gezip, atip tutmuslar Bizi seçin bize verin Görün demisler Köprü yapacaz yollar yapacaz Is verecez daha nel..

  • Candy tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Çelik - Rüyalar 02:43

Bilal Çelik - Rüyalar

Rüyalar şarkı sözleri ile Dünyalar dünyalar Gördüğüm rüyalar Gezdiğim diyarlar Sana çıkıyor bütün yollar Düşüyorum yine yollarına Beni sorma ölümün kollarına Düştüm gecenin ortasına Aldı hayalini gözyaşına Döktün bak ..

Ben Fero - FERHAT YILMAZ [Prod. by DJ Artz] 01:58

Ben Fero - FERHAT YILMAZ [Prod. by DJ Artz]

Produced by: Dj Artz Mix & Mastering: Gökhan Güler Artwork: Furkan Akkan Artwork Video: 1998arthur Ferhat Yılmaz; Baltimore İzmir Ghostface Killaz Barbeque, grill ya da mangal Chivas Kamyon tır çeker kangal Sivas Atla..

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver 02:40

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gelene geçene yine beni sorma Hayaller kurup kendini yorma Önüne gelene iş atıp durma Bu işler olmaz, zorla Sana yollar kapalı Konuşma ordan havalı havalı Görmedim sen gibi yoranı İstemem artı..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..