#Işın karaca aramıza yollar müzik dinle

Fernando'dan Al Haberi O Da Galatasaray'a Gelmeyi Çok İstiyor 01:08

Fernando'dan Al Haberi O Da Galatasaray'a Gelmeyi Çok İstiyor

Galatasaray'ın yeni transferi Fernando, sarı kırmızılıların gündeminde yer alan Jason Denayer ile ilgili, Buraya gelmeden önce Denayer ile konuştum. O da Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor. Umarım aramıza katılır diye k..

  • OFSAYT tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Astronot Olmak 00:14

Türkiye'de Astronot Olmak

Bırak astronotu, canım ülkemde uzaylı bile olsan erik dalını oynayacaksım arkadaş. Yoksa aramıza alamıyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 6 yıl önce
5 Kiloluk Antep Füzesi Nasıl Yapılır Tostçu Erol 11:15

5 Kiloluk Antep Füzesi Nasıl Yapılır Tostçu Erol

Uzun zaman sonra aramıza yeniden geri dönen Tostçu Erol'un iddialı videosunu hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BU OLUŞUM HER ŞEYİ DEĞİŞTERECEK! 45:22

BU OLUŞUM HER ŞEYİ DEĞİŞTERECEK!

Hamza Yardımcıoğlu ile Nehir Hareketi çatısı altında birleştik. Yeni Dünya Düzeni'ne karşı çıkan daha birçok isim de aramıza katılacaktır. Gayemiz Bağımsız ve Partisiz Cumhurbaşkanı Adayı İlan etmek!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bu Oluşum Her Şeyi Değiştirecek! 45:22

Bu Oluşum Her Şeyi Değiştirecek!

Yeni Dünya Düzeni'ne karşı çıkan daha birçok isim de aramıza katılacaktır. Gayemiz Bağımsız ve Partisiz Cumhurbaşkanı Adayı İlan etmek!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Serdar Ortaç Mikrop 05:38

Serdar Ortaç Mikrop

Kime soruyorum ayrılırken Aramıza girip ağlaşıyorlar Tanıyamıyorum dostlarımı Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar Seviyorsun her önüne geleni Arıyorsun değerini bileni Bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz Gidiyorsun iki ka..

Lamborghini Sesto ile Tehlikeli Yarış Örümcek Adam ve Süper Kahramanlar 13:40

Lamborghini Sesto ile Tehlikeli Yarış Örümcek Adam ve Süper Kahramanla

Örümcek Adam ve süper kahraman dostları Lamborghini süper araba ile çok tehlikeli bir parkurda yarış yapıyorlar. Yarışmaya Deadpool, Hulk, Venom, Jokerin polis kuzeni Joker, Batman, Süpermen, Flash, Kaptan Amerika, Wolve..

  • PengoTV tarafından
  • 3.567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle 04:46

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle Albüm Adı : Resitaller Düzelten : hasantanis Sakin göllerin kuğusuyduk, Salınarak suyun yanağında. Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı sonumuz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür Müzik Dinle Şarkı Sözleri Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım Allahım Beni sana küstüren k..

Özgür Kurum - Sen de Bil 03:19

Özgür Kurum - Sen de Bil

Özgür Kurum - Sen de Bil Dinle Sen de Bil şarkı sözleri ile Doğrular, yalanlar dönüp durur kafamda, durdurur beni o anda Yelkovan akrebi geçerken, bir hüzün eser içinde duramaz, gelir geçer geçer... Günün en sonunda;..

Hadise - Geliyorum Yanına 03:29

Hadise - Geliyorum Yanına

Hadise - Geliyorum Yanına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Macerayı kapına getiriyorum Çok tutar bu film baş rolde yine adım Tam bir kahraman kesiliyorum düşünce aşka Kurusun tabiatım Yaklaştığında yaz geliyor Ne kadar abarts..

Zeynep Bastık - Yol Akustik ( Fikri Karayel Cover) 04:12

Zeynep Bastık - Yol Akustik ( Fikri Karayel Cover)

Zeynep Bastık Yol Akustik Fikri Karayel Cover Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bariz telaşım, saydam yaralarımla Senden saklanmadım, yol arkadaşım Şimdi yollar daralır çıkmaz sokaklarında Tutma bırak içinde kalmayayım... Geç..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Sertab Erener - Belki de Dönerim 04:28

Sertab Erener - Belki de Dönerim

Sertab Erener - Belki de Dönerim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gölde yalnız yüzen suna Çölü aşan kör fırtına Vur gayrı yükünü sırtıma Hem belki de dönerim Bir duman çek beni gitmeden Tan yeli seherden esmeden Kesilme..

Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki 03:14

Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki

Hiç Sevmedim ki şarkı sözleri ile Hadi güzelim bu yollar helal sana aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkından başka. Havan cakan yeter sana da bana da aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkınd..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Dipsiz Kuyum 02:39

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Dipsiz Kuyum

Emrah Karaduman'ın, DMC etiketiyle yakında yayınlanacak olan BombarDuman albümünün ilk şarkısı Dipsiz Kuyum feat. Aleyna Tilki video klibiyle netd müzik'te. Söz: Emrah Karaduman, Mevlana, Anonim Müzik: Emrah Karadum..