#Işın karaca aramıza yollar müzik dinle

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farke..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Ay - Aldırma Gönül 06:09

Hüseyin Ay - Aldırma Gönül

Hüseyin Ay - Aldırma Gönül Şarkı Sözleri Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldır..

Müslüm Gürses - Ne Fayda 03:17

Müslüm Gürses - Ne Fayda

Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzur..

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik 03:13

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik

Yıllara Direndik şarkı sözleri ile Zor olmadı bak gidişin neden? Vaadesi dolmuş ne dediysen önceden. Ayrılık uzun bir yol biliyorsun. Yanımda olman gerek, gidiyorsun. Gel güllerim soldu sensiz Kalbim durdu atmıyor se..

Kul - Çıkmaz Sokak 03:53

Kul - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Duvarlar yıkık dökük rutubetli Bendeki sevimsiz bir kader Bu yollar çıkmaz sokaklara çıktı Hani kalbine gidecekti (girecektim) Can özüm, canım Sende kaldı bir yarım Nasıl dayanırım Kan ağ..

Irmak Arıcı Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı Mustafa Ceceli - Mühür

Mühür şarkı sözleri ile Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım allahım Beni sana küstüren kadere ahdım Yıllar yollar kaybım oldular..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 13.808 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Saudade - Sen Gibi 02:57

Saudade - Sen Gibi

sözler uzak yollar, özlemler sensiz geçen geceler soğuk odamda özlemden kareler kim bilir neden gidiyor boşluğa doğru sen gibi dumanlar uçup gidiyor gökyüzüne kaçıp sen gibi bitmez gece doğmaz güneş kalbim dolu esefle ..

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans - Beyaz Show) 07:34

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans

Ümit Besen Feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? (Canlı Performans - Beyaz Show) Şarkı Sözleri : Daha dün yanimda kollarimdaydin Boynuma sarilip öper koklardin Seviyorum derken hep özlüyorken Simdi neden bana y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Kalbim 03:57

Kahraman Deniz - Kalbim

SÖZLER: yine kalbim ağrıyor, hiç kimse bilmez boşalttığım şişeler tanır beni kitaplar yazdım anlaşılmak için semtimin kendince aydın çocuğuyum yorulmadılar yok etmekten içimdeki çocuk usanmadı var etmekten varlığım tüm ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah - Gitme Sevgilim 04:23

Emrah - Gitme Sevgilim

Gözümde yaşlarla bırakıp beni Elveda diyerek gitme sevgilim Bir anlık öfkeyle yıkma herşeyi Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın ..

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla 03:21

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla

Şarkı Sözü Geçiyor yaralar Damlalardan sonra Kalmıyor kabuğu Düşüyor zamanla Sonra bir gün gerçekten Atlattığını sanarken Yaradan kalan izler seni soruyor İşte öyle bir anda Tam da böyle zamanda Rakı içmek iyi geliyor Y..

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen 03:42

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen

Zeynep Bastık Her Yerde Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalnızlıksa konuyu bilen benim Sorgusuzca yine seven benim Zamansızca karşımda hayalin Rica etsem lütfen gider misin Durmak yoktu aşksa İnanmışım yalancıya Kalbim s..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video) 05:32

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video)

Söz-Müzik: Deniz Tekin Düzenleme: Deniz Tekin, Bartu Özbatur, Gürhan Öğütücü, Sezer Özdem Davul: Bartu Özbatur Elektrogitar: Gürhan Öğütücü Bas gitar: Sezer Özdem Yönetmen: Can Özen Şarkı Sözleri: Fark edince çok zor, v..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, Elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, O ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanışer En iyi 15 Nakarat 07:52

Şanışer En iyi 15 Nakarat

Nakaratlar aşağıda verdiğim liste şeklinde sırayla geçilmektedir. Devamı için abone olup videoyu beğenebilirsiniz teşekkürler. 01. Şanışer - Gece 02. Yagop feat. Şanışer - Düne Vurgun 03. Şanışer & Alef High - Anlat Ban..

  • umay penbe tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanışer - En iyi nakaratlar 13:47

Şanışer - En iyi nakaratlar

Şanışerin 2010 itibari ile günümüze kadar olan en iyi nakaratlardan bir video yapdım iyi dinlemeler 1- Şanışer-9 yıl öncesine mektup 2- Şanışer - Yazamam ecele 3- Şanışer - Yalan 4- Şanışer - Artık anlamıyorum ..

  • umay penbe tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ercan Tek - Boş Telaşlara 03:20

Ercan Tek - Boş Telaşlara

Ercan Tek - Boş Telaşlara Dinle sözler Bir bir geliyorlar ya peşinden Çıkamıyorsun ulan işin içinden Önüne koyulmaz sen almadıkça Zafer sayılmaz kazanmadıkça Biri yaşın biri başın Boyun kilon gözün kaşın Biri görür b..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..