#Işın karaca dertler benim olsun müzik dinle

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Everblaze - Bullet Time 04:53

Everblaze - Bullet Time

Bullet Time şarkı sözleri ile Inside your eyes I'm immaterial I'm fading away before my time I thought I could never leave your side Inside your eyes I'm immaterial Would you dare to say One last goodbye? When I c..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum 03:18

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum

Kayboldum şarkı sözleri ile Neden beni sevmedin? Benim yerimde hiç olmadın dimi? Seninse hiç dolmadı yerin, Zorladım benim sende hiç yerim yok Sana ağladım demin. Peşindeyim ayrılık senin. Kurtulup beni bağladın dimi..

Mabel Matiz - Toy 03:28

Mabel Matiz - Toy

TOY hay dedim böyle bahta sürmeli, sürmeli, sürmelim aman sen tabip, ben mi hasta? sar beni, sar dedim, ondur da hemen yol yol yüreğim yol benim yüreğim yol yol yüreğim yolverin gideyim hallarım toy ama sevdadır çi..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Cansever - Şeytan Diyor Ki 03:25

Cansever - Şeytan Diyor Ki

Şeytan Diyor Ki şarkı sözleri ile Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yerimden yaralandım Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yer..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Çocuk Şarkıları 02:30

Çocuk Şarkıları

Benim Canım Kardeşim Çocuk Şarkıları dinle..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

ANKARALI YASİN - Bİ DE SEVİYOM DEDİ 03:02

ANKARALI YASİN - Bİ DE SEVİYOM DEDİ

Akıl Yok ki Başta Ne İşin Var Aşkta Aşkın Kabahati Yok Sevmeseydim Keşke.. Bide Seviyom Dedi Sana Yanıyom Dedi İnan Ölüyom Dedi Vah Vah Vah İş Verip Tüydü Ortada Koydu Aşkıma Kıydı Vah Vah Vah Evleniyo işte akş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 34.Bölüm Dünyanın En Uzun Saçlı Kızı 11:43

Canim Kardeşi̇m 34.Bölüm Dünyanın En Uzun Saçlı Kızı

Galip bey eve geldiğinde bir gazetede okuduğu dünyanın farklı rekorlarından söz eder. İşin oyun yanını seçip değişik rekorlar kırıp tarihe geçmeyi ister. Buna çocuklar da katılır. Özellikle Mine dünyanın farklı rekorları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Mükemmel Bir Hindi Pişirmek için Sevimli Bir Köpeğe ve Baltaya ihtiyacınız Var! 02:01

Mükemmel Bir Hindi Pişirmek için Sevimli Bir Köpeğe ve Baltaya ihtiyac

Mükemmel bir hindiyi doldurmak için bir ölçek kereviz, bir ölçek havuz, bir balta ve sevimli bir köpeğe ihtiyacınız var. Joseph, bu videosunda işin püf noktalarını veriyor!..

10 Dakikada Karın Kasları Nasıl Güçlendirilir 11:06

10 Dakikada Karın Kasları Nasıl Güçlendirilir

Fitness Model Jessica Soares, bizlere bu işin nasıl olacağıyla ilgili ufak bilgiler veriyor. Videoyla birlikte sizde bu hareketleri evinizde uygulayabilirsiniz.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Topu Atan Çocuklara Molotof Kokteyli Cevap... 03:01

Kar Topu Atan Çocuklara Molotof Kokteyli Cevap...

Çocuklar Balkondaki Büyük Anneye Kar topu atınca ,işin seyri değişiyor. Olay yeri tabiki Rusya ...

Gençlik selfie yapmayı öğrenin ...) 00:21

Gençlik selfie yapmayı öğrenin ...)

karşınızda selfie işin tecrübeli arkadaş...

  • Cowboy tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçekten Başarılı 00:32

Gerçekten Başarılı

Bayılıyorum bunlara ya çok güzel söylemişler..

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal Reklam 04:00

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal

Samsung Hindistan oldukça duygusal bir reklam videosuna imza attı. Oldukça basit bir hikaye ile muhteşem bir mesaj veren markanın videosu da hak ettiği değeri görmüş gözüküyor. Himalaya Dağları'nın eteklerinde yaşasanız ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Trend Çantalarla Bir Adım Önde Olun!!! 02:12

Yeni Trend Çantalarla Bir Adım Önde Olun!!!

Kadınlar için en önemli aksesuarlardan biri çantalardır. Çanta almaya doymayan kadınlar için 2017 harika bir yıl. Çünkü çanta modelleri değişiyor ve tasarımlar işin içine giriyor. Sonbahar-Kış sezonunun tüm çantalarına b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin Sosyal Medya Paylaşımları 05:47

Ünlülerin Sosyal Medya Paylaşımları

Burak Özçivit Gözler Kalbin Aynasıdır konulu paylaşım. Ata Demirer,Hülya Avşar,Fahriye Evcen,Kıvanç Tatıltuğ'lu,Pelin Karahan'ın birbirinden özel sosyal medaya paylaşımları...

  • ANKA tarafından
  • 8.615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu 05:53

Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu

Saç, cilt ve beden sağlığı yönünden karbonatın çok önemli faydaları mevcut. Aslına bakılırsa karbonat sizin baştan aşağı iyi görünmenizi ve sağlıklı hissetmenizi sağlayan mucizevi bir madde. İşin en güzel kısmı ise karbo..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dua Eden Ne  İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız 22:25

Dua Eden Ne İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız

'' Bu duayı 40 kere oku ne istersen yerine gelir '' dediler. Denedim olmadı diyorsan bu video tam olarak sana göre :) Dualarımız neden kabul olmuyor? Allah her duaya cevap vereceğini söylüyor fakat dualarım kabul olmuyo..

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 3 Hd İzle 04:23

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 3 Hd İzle

Dipper ve Mabel'ın yaşadıkları maceralarla devam eder. Bu sırada Harika Amcaları Stan onlara bunların yalan olduğunu söyleyerek esrarengiz olayları çocuklardan saklamaya çalışır ama bu işin içindedir ve bu olayların haya..