#Işın karaca dertler benim olsun müzik dinle

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984) 04:33

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984)

Dom Dom Kurşunu Aşık Mahzuni Şerif Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Mevlam Kerimsin Dedi Hançer Yarası ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.628 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül - Daye 04:46

Mahsun Kırmızıgül - Daye

Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma..

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans - Beyaz Show) 07:34

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans

Ümit Besen Feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? (Canlı Performans - Beyaz Show) Şarkı Sözleri : Daha dün yanimda kollarimdaydin Boynuma sarilip öper koklardin Seviyorum derken hep özlüyorken Simdi neden bana y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyi..

  • Candy tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Sahin Tanımam Senden Baska 05:36

Selami Sahin Tanımam Senden Baska

Beni yanından hiç ayırma Gözlerim gözlerinde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaan Boşnak - Güzel Ne Güzel Fiko 03:25

Kaan Boşnak - Güzel Ne Güzel Fiko

Güzel, ne güzel olmuşsun Görülmeyi, görülmeyi Siyah zülfün halkalanmış Örülmeyi örülmeyi Bahçende gülün güllenmiş Şeyda bülbülün dillenmiş Koynunda memen kirlenmiş Emilmeyi emilmeyi Mendilin yudum, arıttım Gülün dalınd..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin 05:32

Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin

Çok Kırdın Şu Kalbimi Ben Sedim Sen Kaçtın Kapanmış Yaraları Ben Sardım Sen Açtın Sevgiyi Bilmiyorsan Suç Bendemi Neyleyim Sevmedin Bırakmadın Adam Gibi Seveyim Seven Çeker Acıyı Sevmeyen Ne Bilsin Bana Aşktan Söz Etme ..

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Bilge Su - Yaralı 03:57

Bilge Su - Yaralı

BİLGESU - YARALI Seni de beni de savurmuştu hayat Parçalara ayırmıştı önce Ne senin suçun vardı Ne benim günahım O zaman olmalıydı böyle O yüzden kanattık öpüşürken dudaklarımız ilk tanıştığında O yüzden yaraladık sev..

Ferhat Karalı - Son Sözüm 04:32

Ferhat Karalı - Son Sözüm

Son Sözüm şarkı sözleri ile Son saatlerim belki de şu an ölüyorum nerdesin Tamam çok kızgınsın anladım benim durumum çok vahim Gel uzatma bak konu çok ciddi Olay nereden nerelere geldi Tamam sen kazandın sen büyüksün S..

Sinem Güngör - Oyalama Beni 04:22

Sinem Güngör - Oyalama Beni

Kimbilir kaç günüm kaldı seninle Acısı sevinci ve her şey ile Kimbilir daha ne kadar sürücek kimbilir Yetmiyor bu sevgi bir tek an için Son defa insafa gel benim için ne olur Ne olur erteleme beni de ne olur Bir a..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Hudayinabit - Yasin Bozkurt 04:19

Hudayinabit - Yasin Bozkurt

Şarkı Sözü Derine dalıp ses çıkarmayalım Bedenlerimiz nedenlerini konuşuyorlar susalım Tabiyki bilirsin herşeyi bi bak sessizliğidemi Hüdayinabitiz biz kendisi kendiyle olanı Denize açılır gibi kucakla ve Dalgalar gelip..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Aşk Bu şarkı sözleri ile İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken Geri dönmek de va..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Zeynep Casalini - Bu Yaz 04:11

Zeynep Casalini - Bu Yaz

Bu Yaz şarkı sözleri ile Bir sen bir ben bir oda otelden Ne güzel olurdu Yüzsem gezsem yine sana dönsem Ne güzel olurdu Mavi sulara dalıp çıksam Yıldıza aya bakıp yatsam Evde bırakıp her şeyimi tatile çıksam Geldi yine..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız 03:29

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey bir hayal gibi uzaklarda, öyle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç u..

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce