#Işın karaca dertler benim olsun müzik dinle

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle 03:22

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle Müzik Dinle Şarkı Sözleri İstanbul müsaadenle benim bir gitmem lazım Bunca yıl suretine baktığım yeter Canım müsaadenle beni bir göndermen lazım Bunca yıl sensiz olmaz sandığım ..

Mustafa Yıldızdoğan - Abi 03:34

Mustafa Yıldızdoğan - Abi

Mustafa Yıldızdoğan - Abim Şarkı Sözleri Aşka vakit bulamadı Birken iki olamadı Baba sözü duyamadı Vay benim abim Kral adamdı tacı yok Derde derman ilacı yok Bir dikili ağacı yok Vay benim abim Onuruydu tek serveti Çokta..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

Tarkan Bal Küpü 03:53

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun www.sozlerisozu.com Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vaz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Bal Küpü 04:15

Tarkan Bal Küpü

Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Nasıl bir şeysin sen, bu güzellik nereden Aklım uçtu resmen birileri tutsun Bal küpü mübarek, içine bir düşsek Ne mümkün vazgeçmek geçen taş ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Şekiller Şarkısı  Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar 03:58

Şekiller Şarkısı Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar

Üçgendir benim adım, tın tın tın tın tınlarım Üç kenarım vardır benim 1 2 3 Karedir benim adım her yerde ben de varım Dört eşit kenarım var 1 2 3 4 Bak bak bak bak etrafına bak, şekiller her tarafta ara tara kurcala Bak..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferman Toprak  Hayatı Tespih Yapmışım 04:55

Ferman Toprak Hayatı Tespih Yapmışım

Aşktan ölen tekrar ölmez diyorlar Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar O gitti bir daha dönmez diyorlar Söylesene, söyle inanayım mı? Söylesene, söyle inanayım mı? Hayatı tespih yapmışım, sallıyor muşum Adını duydukça ağl..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgün'den Reynmen Sözleri - Sonuç Olarak Bu Yine Reynmen'e Yarıyor 12:56

Özgün'den Reynmen Sözleri - Sonuç Olarak Bu Yine Reynmen'e Yarıyor

Özgün son günlerde tartışılan Reynmen'in Ela klibinin Youtube'da çok fazla izlenmesini değerlendirdi. Reynmen'ın Işın Karaca'ya söylediği sözleri eleştiren Özgün, sonuç olarak ne olursa olsun bu yine Reynmen'e yarıyor de..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

ALİ KINIK  - ÖZLEMİŞİM 04:58

ALİ KINIK - ÖZLEMİŞİM

Bıçak gibi gözlerini Gözlerini özlemişim oy O çocuksu nazlarını Nazlarını özlemişim oy Yıllar yılı gizlemişim Seni ne çok özlemişim Büyü olsun sihir olsun Her hece bir kahır olsun oy Varsın olsun zehir olsun Sözlerini öz..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi 06:01

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi

Selam aleyküm değerli dostlar bir videoda yine sizlerle birlikteyiz Tosun babamın canı tatlı çekmiş oğlum gelirken biraz tatlı alda gel dedi bende 1 tepsi aldım geldim çekimler bitene kadar tepsi de bitti kameraman her z..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce