#Işın karaca dertler benim olsun müzik dinle

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Aylin Gültekin - Ömrü Billah 03:22

Aylin Gültekin - Ömrü Billah

Ömrü Billah şarkı sözleri ile Aşkına helal olsun, matem dolu günlerim sana hediyem olsun tüm Anılar Bir tablo nasıl ki yapılmazsa bir daha Aşkta öyle yaşanmaz bitince bir daha Nasıl ki dün yaşanmazsa bir daha aşk da öy..

TRT REKLAM 1980ler 10:02

TRT REKLAM 1980ler

Tütünbank,Tamek,Filiz Makarna,Banker KAstelli,Türk Ticaret Bankası,vim,hürriyet,Tercüman,KAraca,moda,Ema..

Ahmed Arif Şarkıları 44:45

Ahmed Arif Şarkıları

Bu klip; Ahmed Arif'in şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 1- Sevdan Beni - Funda Arar 2- Vurulmuşum - Fikret Kızılok 3- Maviye Çalar Gözlerin - Ahmet Kaya 4- Su..

Gizem Karacanın Düğünü Başladı 02:40

Gizem Karacanın Düğünü Başladı

Güzel oyuncu Gizem Karaca düğünü öncesi baba evi önünde mustakbel eşiyle zeybek oynarken böyle görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Karacanin Düğününden Muhteşem Fotolar 01:57

Gizem Karacanin Düğününden Muhteşem Fotolar

Dün akşam hayatını işadamı sevgilisiyle birleştiren güzel oyuncu Gizem Karaca'nın düğününden çok özel fotoğraflar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Nazım Hikmet Şarkıları 1:00:53

Nazım Hikmet Şarkıları

Bu Klip; Nazım Hikmet'in şiirlerden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:07 1- Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanı 04:50 2- Onur Akın - Seviyorum Seni 08:51 3- Volkan Konak ..

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle 1:29:24

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle

Filmde, av tutkusu ile nişanlısına olan aşkı arasında kalan Halil’in hikâyesi konu edilir. Halil, geyik avlamak için sürekli köyü terk eden bir avcıdır. Ailesi ve nişanlısı Zeynep bu durumdan çok rahatsızdır. Fakat Zeyne..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Yalın - Deva Bize Sevişler 03:37

Yalın - Deva Bize Sevişler

Yalın - Deva Bize Sevişler Müzik Dinle Şarkı sözleri İstemem solsun ümitlerin Camdansa sözlerim bileği bükülmez adaletin Yemin olsun hiç unutmadım sevgilim Teninse cehennemim düşünmem koşarak gelirim Hayatın içinde h..

Sevmekten Anladığım - Descendants 04:45

Sevmekten Anladığım - Descendants

Çok Sevilen Kore Dizisi Olan Descendants'ın Işın Karaca ile Sefa Cheshmberah'ın Sevmekten Anladığım Şarkısına Uyarladığımız Klibi... İyi Seyirler........

  • KAPALI SET tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En gü..

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada 04:00

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada

Tuna Kiremitçi: Bir gün kederle bir gün neşeyle Bir seslenişle varsın bu dünyada Gördüklerinle görmezden geldiklerinle Baktıklarınla hayata Gülay: Sevdiklerinle yandıklarınla söndüklerinle Varsın bu dünyada De..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..

Eylül'ün Öldürülmesine Çağla Şikel Alişan Ünlüler İsyan Etti 01:35

Eylül'ün Öldürülmesine Çağla Şikel Alişan Ünlüler İsyan Etti

8 yaşındaki Eylül'ün işkence ve tecavüz edilip öldürülmesine ünlüler sessiz kalmadı. Çağla Şikel, Ece Erken, Alişan, Ebru Gündeş, Niran Ünsal, Işın Karaca ve bir çok ünlü tepkisini gösterdi izle..

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen Ela Klibine Demet Akalın'dan İlginç Tepki 01:10

Reynmen Ela Klibine Demet Akalın'dan İlginç Tepki

Reynmen’e tepkiler bitmek bilmiyor. Önce Aleyna Tilki daha sonra da Işın Karaca’nın verdiği tepkilere ünlü bir isimden bir yenisi daha eklendi. Bu isim Demet Akalın...

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen Eleştirilere Çok Ağır Konuştu 08:35

Reynmen Eleştirilere Çok Ağır Konuştu

16 Temmuz Salı günü yayınlanan Magazin D Yaz'ın bu bölümünde Reynmen'in, izlenme rekorları kıran son şarkısının izlenme sayılarına eleştiri yönelten ünlülere verdiği çok ağır cevabı değerlendirildi. Reynmen ve Işın Karac..

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce