#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı) 04:01

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı)

Bölük börçük hayallerim duruyor önümde Sevdigim kadar sevilmedim Buram buram kokun hala yatağımın üzerinde O da kalmaz gider üç beş güne Bu saatten sonra gönül dakka durmaz Onca vaadden sonra Yalancı yalancı sana kimse ..

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var 03:50

Soner Sarıkabadayı - Burda Biri Var

Sirkesi küpüne zarar Hiç durmadan seni arıyor... Bildiği kadar Belki yolları dar hepsinin sonu sana çıkar Ve o bunu tesadüf sanıyor işte o kadar Tamam, geç oldu ve bunu yürek anlamaz Ama seviyorsa bunu da yalanlamaz Tama..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Led Tv'nin Mermilere Karşı Dayanıklılığı 00:23

Led Tv'nin Mermilere Karşı Dayanıklılığı

Led Tv'nin Mermilere Karşı Dayanıklılığı LED TV kaç mermiye kadar çalışıyor. Cevabı merak ediyorsun videoyu sonuna kadar izleyin lütfen.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı 03:43

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı

Suudi Arabistan’da 20 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları aniden eksi 3’e kadar düşmesiyle çöle kar yağdı. Suudi Arabistan’da çöle Kasım ayında kar yağdı. Ülkenin kuzeybatı ve orta kesimlerinde 20 derece civarın..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, Nuh' un nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben b..

Bulaşık Yıkayan Maymun 00:47

Bulaşık Yıkayan Maymun

Ne kadar temiz , ne kadar titiz bir maymun :) seyredelim..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
176 Yıldır Hiç Durmadan Çalışan Dünyanın En Uzun Ömürlü Pili 04:07

176 Yıldır Hiç Durmadan Çalışan Dünyanın En Uzun Ömürlü Pili

Pil Oxford elektirikli ziline güç sağlıyor ve 176 yıldır hiç durmaksızın çalışıyor. Peki bu kadar eski bir pil nasıl bu kadar uzun ömürlü olabiliyor?..

Emre Aydın - Soğuk Odalar 03:35

Emre Aydın - Soğuk Odalar

Durdu zamanım bir şey diyemedim Gitmek istedin ve gittin Aynı gökyüzünde, ayrıydı güneşin Söyle bari, iyi misin? Burası soğuk, soğuk odalar Yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar aman Soğuk, soğuk olanlar V..

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek 05:56

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek

Bu kadar kolay ve bu kadar çıtır bir börek yememiştim. :) Gün sofralarınızın yıldızı olacak nefiss ötesi bu böreği kaçırmayın...

  • Kadınca tarafından
  • 2.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Çocuk sahibi olmanın kariyere etkisi 01:25

Çocuk sahibi olmanın kariyere etkisi

Kariyere siz, çocuğa geniniz karar verecek . ‘Kariyer de yaparım çocuk da’ sloganı artık o kadar da kolay söylenmeyecek. Bilim, anne olma yaşını geciktirmek isteyen kadınlar için büyük önemi olan 24 yeni gen keşfetti. Ka..

Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri. 01:25

Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri.

Bu videonun amacı, modern filmlerin çoğunluğu için bir film üzerinde ne kadar fark yapar göstermek. Özel efekt ve vfx arasındaki farkı göstermeyi kes. Ikisi de filmde eşit derecede önemli.... ve vfx özel etkileri kadar b..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü 41:08

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü

lusal politikadan yeni bir ekonomik ve jeopolitik bağlama kadar, Rusya’nın dünyadaki rolü ne? Euronews’ten Isabelle Kumar’ın Davos’taki canlı yayın konukları: Igor Shuvalov – Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı ..

Yanına Yaklaşan Kadının Aklını Alan Bizon 00:26

Yanına Yaklaşan Kadının Aklını Alan Bizon

Bizonlar yada hörgüçlü yaban öküzleri. En ilginç sığırlardandır. Diğer sığırlardan ayrılan en önemli özellikleri yeleleridir. Bizonlar için bu kadar bilgi yeter ve siz siz olun bir bizon gördüğünüzde yanına bu kadın kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

Düşdünya - Doğum Günüm 04:27

Düşdünya - Doğum Günüm

Yorgun Dört Duvardan Kurtulmadan Nereye Kadar Çepeçevre Karanlıktan Sıyrılmadan Nereye Kadar Bıktım Artık Derdimden Sonu Gelmez Kederimden Vazgeçtim Sebebimden Kimseye inanmam Doğum Günüm Ölüm Günüm Her Şey için Çok Üzgü..

Ahşap Dekoratif- İlğinç Tasarımlar 03:19

Ahşap Dekoratif- İlğinç Tasarımlar

Her zaman dekorasyonda o zamanın trendi olan klasik modelleri seçiyoruz.Ama o kadar ilginç modeller sevimli ve sempatik olacak o kadar değişik dekorasyon fikirleri var ki eminim sizde benim gibi bir çoğunu seveceksiniz..

  • Kadınca tarafından
  • 1.628 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

E Tekniği ile Göz Makyajı - Tek Ürün ile Dumanlı Gözler 04:26

E Tekniği ile Göz Makyajı - Tek Ürün ile Dumanlı Gözler

Göz Makyajında ''E'' tekniğini duymuş muydunuz? Kalıcılığından emin olduğunuz,simsiyah ve kolay dağıtabildiğiniz bir göz kalemi ile göz kapağının katlanma bölgesinin yarısından başlayarak alt kirpik dibinin yarısına kada..

  • Kadınca tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın 04:19

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın

Titresem de belli etmem anlayamaz kimse beni Yakıp yıksam ortalığı ne divaneyim nede deli Az koşmadım ben hayaller peşinde Küsmedim yinede çılgınlık hep içimde Korkmuyorum yağacak yağmurdan Yağsa da sönmez bendeki ..

Lastikçiden Nusret Taklidi 01:41

Lastikçiden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya Nasıl Meydana Geldi? 05:19

Rusya Nasıl Meydana Geldi?

Rusya nasıl meydana geldi? Neden bu kadar büyük ve Rusyayı komşularından ayıran farklar neler? Alex Gendler bizler için cevaplıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu 00:30

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tahtta 65. yılını doldurdu. İngiltere Kraliyet tahtında ilk kez bu kadar uzun süre kalma ünvanını alan Elizabeth, ‘Safir Jübilesi’ olarak adlandırılan yıldönümü için kutlama istemedi. Bug..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Pideciden Nusret Taklidi 01:30

Pideciden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Bu sefer Pideciden Nusret taklidi, ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden sö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce