#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi 01:34

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi

İstanbul'da yeniden başlayan kar yağışı trafiği etkiledi. TEM otoyolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon 01:23

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon

Dodge, 1971 yılında sunduğu özel modelini Challenger versiyonuyla harmanlayacak. Takvimler 1971 yılını gösterdiğinde Plymouth Duster kasası üzerine şekillenen özel bir model ortaya çıktı. Dodge’un Demon (Şeytan) adını ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Kutsi - Kısmetine Güven 04:10

Kutsi - Kısmetine Güven

Doğruyu bulmam zaman aldı Ama inan ben hiç üşenmedim O yolları dağları taşları ben yürüdüm Sevmemişim gibi mi duruyor uzaktan Ben seni nasıl sevdiğimi giderken anladım Kurtulamadım kendi kurduğum tuzaktan Senden k..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Doğal Yüz Kontürleme ve Aydınlatma 02:47

Doğal Yüz Kontürleme ve Aydınlatma

Yüz kontürleme, kısa bir anlatımla makyaj ile ideal yüz tipine yakınlaştırma tekniğidir. Yüz şekline göre uygun ürünlerle gölge ve ışık oyunu yapılır ve o kadar gözde büyütülüp korkulacak kadar zor bir uygulama değildir...

  • Kadınca tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Gökçe - Çık Hayatımdan 03:48

Gökçe - Çık Hayatımdan

Ayrılamam ben senden demiştin sen hatırla Beraberken ne mutlu ne de mesuttuk oysa Ne çok sevmiştim seni bunu yapana kadar Meğer her şey yalanmış Ben ne aptal aşığım Ay çık çık çık hayatımdan Ay çık çık çık hayatımd..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Birbirinden Şık Kadın  Takı Modelleri 08:30

Birbirinden Şık Kadın Takı Modelleri

Geçmiş yıllardan beridir takı denince akla ilk gelen tatbikîde kadınlardır diyebiliriz. Hal böyle olunca da biraz da merak eklenince üstüne birbirinden güzel ve nezih takıları bir arada bulabilmekte gayet kolay olmaktadı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce