#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar 58:24

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Krallığı Film İzle 1:50:44

Aşkın Krallığı Film İzle

A United Kingdom Aşkın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle Farklı kültürlere sahip iki çift hemen ilk görüşte aşık olurlar. Savaş sonrası başlayan bir ayaklanma sonucunda ikili sistemi değiştirmek için bir fırsat kollar. A un..

  • Tv Series tarafından
  • 5.592 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüman Cinlerin Yaşadığı Cin Tepesi  Nusaybin Cinleri 11:55

Müslüman Cinlerin Yaşadığı Cin Tepesi Nusaybin Cinleri

70 li yıllarda geceleri iyileşmek için burada cinlerle kalan insanlar döndüklerinde. Yer altından kılıç ve insan sesleri duyduklarını söylerler. Bunun üzerine bir süre sonra bölgede devlet taarfından kazı çalışmaları baş..

  • ZULMA tarafından
  • 3.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler 10:01

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler

Onlar tüm aleminin en acımasız ve en tehlikeli cinnileri. İfritler… Öyleki diğer bütün cinler onlardan çekinirler. Eski alimlerin anlattıklarına göre bazı melekler dahi ifritlerle karşılaştıklarında yollarını değiştirir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri ! 10:05

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri !

Tarihin her döneminde olduğu gibi Osmanlı zamanında bir çok büyü vakası yaşanmıştır. Hatta sarayın içinde dahi yaşanan bu vakalar , dönemin saray katipleri , doktorları ve hocaları tarafından tutulan kayıtlarla günümüze ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek 03:10

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek

Artık hayatım paylaşacak kadar iyi değil kelimelerle kavgalıyım yine kendimle konuşmam bile gereksiz hiç durmadan susan yüzüm artık yok gitmiş kalkıp kimseye günaydın demiyorum artık asılsa kasvet arkadaşım tek gözümle..

İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce