#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

Padişah Yastığı Pastası 02:35

Padişah Yastığı Pastası

Keki için; 4 adet yumurta Yarım su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu Şerbeti için; 2 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su Kreması için; 1 paket krem şa..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi 01:34

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 2 adet patlıcan 2 adet kabak 3 adet sivri biber 2 adet kırmızı biber 1 adet soğan 2-3 diş sarımsak 3 adet domates 5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, nane, pul biber, kekik Sosu için; 1 yemek kaşığı s..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 02:09

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Malzemeler Kıyma malzemesi 250 gram kıyma 2 adet çarliston biber 2 adet kuru soğan 1 adet domates Pul biber Karabiber Tuz Sıvı yağ Kızartma Malzemeleri; 3 adet patlıcan 4 adet patates 5 adet çarliston biber Süslemek İç..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı 01:40

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un 1 kase çekilmiş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Hazırl..

Saray Muhallebisi Tarifi 01:38

Saray Muhallebisi Tarifi

Malzemeler 100 gr margarin 1 litre süt 4 kaşık tepeleme un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 su bardağı dövülmüş ceviz 1 adet yumurta sarısı Hazırlanışı; 1.Uygun bir tencerede yumurtanın sarısı ve 1 su bardağı toz ş..

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokusu Yumuşacık Yapımı Kolay Elmalı Kek Tarifi 06:39

Dokusu Yumuşacık Yapımı Kolay Elmalı Kek Tarifi

malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis margarin yada tereyagi 3 tane yumurta yarım su bardağı şeker(125 gr) 3 yemek kaşığı oda isisinda süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 buçuk su bardağı un(200gr) 4 tane elma..

Cepli  Poğaça Tarifi 10:14

Cepli Poğaça Tarifi

malzemeler Bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardağı ılık süt(kesinlikle ilik kullanin) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı maden suyu(yoksa süt yada su kullanabilirsiniz) 2 tane yumurta(beyazı hamura sar..

Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi 04:51

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi

Şerbeti için gerekenler 1 kilo şeker 1 litre su ince bir dilim limon Hazirlanisi..şerbetimizi ocağa koyalım kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynatalım ve 10 dk bekledikten sonra pisen tatliya sicak sicak döküyoru..

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi 02:05

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet yufka 1 baş soğan 1 kg ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Karabiber Pul biber Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya sıvıyağ ve 1 adet so..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

Diyet Kabak Yemeği Tarifi 00:56

Diyet Kabak Yemeği Tarifi

Diyet Kabak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 1 adet soğan 3 adet yeşil biber 2 adet kabak 2 adet domates Maydanoz ve dereotu (pişmeye yakın eklenecek) Tuz, karabiber ve pul biber Üzerine (light) yoğurt Hazırlanışı; 1.Tenc..

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır 01:45

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır

Pastacı Kreması Tarifi İçin Malzemeler; 1 litre süt 200 gram margarin 250 gram un (2. 5 su bardağı) 300 gram toz şeker (1. 5 su bardağı) 1 adet çubuk vanilya veya 1 adet toz vanilya 3 adet bütün yumurta 300 gram çiğ krem..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..