#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi 01:18

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi

Elmalı Şarlot Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 adet elma yarım su bardağı dövülmüş ceviz 1 tatlı kaşığı tarçın Kek hamuru için; 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağından 1 kaşık fazla un 1 paket vanilya 1 paket kab..

Evde Pratik Tavuk Tantuni Yapımı 01:20

Evde Pratik Tavuk Tantuni Yapımı

Tavuk Tantuni Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk göğsü su zeytin yağı pul biber karabiber kimyon tuz İçine koymak için; Soğan maydonoz sumak tuz domates Hazırlanışı; 1. Tencereye küp küp doğranmış tavuk göğsü..

Gözleme Tarifi 03:16

Gözleme Tarifi

1.Yoğurma kabına 6 su bardağı un, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 pakete instant maya alınır. 2.2 -2,5su bardağı su yavaş yavaş eklenerek ele yapışmayacak kıvamda hamur hazırlanır. 3.Hamurdan bezeler oluşturulur ve üzerleri kapat..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Çilekli Tart Kek Tarifi 06:26

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerindeki kreması için gerekenler : Yarım litre süt 2 tane yumurta sarısı 2 yemek k..

Sütlaç Tarifi 01:59

Sütlaç Tarifi

Sütlaç nasıl yapılır? 2 çay bardağı pirinç yıkanarak tencereye alınır. Üzerine 1 litre su eklenerek pirinçler uzatıp yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen pirinçlere 1 litre süt eklenerek kaynamaya bırakılır, Ayrı bir kâ..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 02:54

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır? 1.Küçük bir tencereye 2 su bardağı şeker alınır, 2 su bardağı süt ve 1 su bardağı su ilave edilerek şeker tamamen eriyene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. 2.Uygun bir tencereye 25..

Patates Püreli Patlıcan Kebabı 03:22

Patates Püreli Patlıcan Kebabı

1.4 adet patlıcan çizgili soyularak uzunlamasına ikiye bölünür ve tuzlu suda 20 dk kadar beklemeye alınır. 2.3-4 patates tencereye alınarak haşlamaya bırakılır. 3.Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, yemekl..

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi 03:20

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi

Gelelim fırında ıspanak nasıl yapılır? 1.2 yemek kaşığı sıvı yağ uygun bir tencereye ya da tavaya alınır. 2.1 adet küçük küçük doğranmış kuru soğan eklenerek hafif kavrulur. 3.Güzelce yıkanıp doğranmış 700g ıspanak eklen..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Avokadodan Gül Yapımı 02:10

Avokadodan Gül Yapımı

Avokadoyla bu kadar haşır neşir olunca böyle değişik şeyleri de öğreniyor insan ister istemez. Neredeyse iki yıldır düzenli şekilde avokado tüketiyoruz. Sağlıklı olduğundan falan değil, sevdiğimizden bu arada. Hatta sağl..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Dünyanın En Hafif Tatlısı Panna  Cotta 01:46

Dünyanın En Hafif Tatlısı Panna Cotta

Panna Cotta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 400 ml sıvı krema 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 adet vanilya çubuğu 6 yaprak jelatin Sosu için; 200 gr dondurulmuş frambuaz 2 yemek kaşığı şeker 1,5 yemek kaşığı nişas..

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar 01:59

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar

5 Dakikalık Lokmalık Toplar Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı şeker 300 gr süzme yoğurt 1 paket vanilya 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu Yarım çay kaşığı tuz Sıvı yağ Üzeri için; 5 yemek kaşığı ..

Sultan Sarması Tarifi 02:48

Sultan Sarması Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker 1,5 Türk kahvesi fincanı nişasta 1 Türk kahvesi fincanı un 2 dolu yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr margarin Üzeri için; 1 paket krem şanti Krem şanti için 1 su b..

Ay Kurabiyesi 07:24

Ay Kurabiyesi

Malzemeler 250 gr margarin yada yumusak tereyagi 2 tane yumurta Yarim su bardagi siviyag 1 cay bardagi misir nişastasi 1 su bardagi pudra sekeri 1 paket kabartmatozu 5 su bardagi un Eritip bulamak icin 50 gr bitter cikol..

Fırında Makarna Tarifi 04:51

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna İçin Malzemeler: 1 paket ince kesme veya penne makarna haşlamak için su ve tuz ayrıca 1 yemek kaşığı tereyağ 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı Et veya kıymalı sos için: 1 soğan 2-3 sivri veya çarliston biberi 3..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Waffle Nasıl Yapılır 02:38

Waffle Nasıl Yapılır

Gelelim waffle nasıl yapılır? 1.2 adet yumurta ve 4 yemek kaşığı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı Süt, 1,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya ve 1 çimdik..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..