#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Sinem Güngör - Oyalama Beni 04:22

Sinem Güngör - Oyalama Beni

Kimbilir kaç günüm kaldı seninle Acısı sevinci ve her şey ile Kimbilir daha ne kadar sürücek kimbilir Yetmiyor bu sevgi bir tek an için Son defa insafa gel benim için ne olur Ne olur erteleme beni de ne olur Bir a..

Duygu Seyithan - Ölem Ben 03:50

Duygu Seyithan - Ölem Ben

Ölem Ben şarkı sözleri ile Ölem ben ölem ben Kurban olam agzindaki Dile ben gelin dile ben Gide gide bir sögüde dayandim dayandim O sögüdün allarina boyandim gelin boyandim Ben o yare daglar kadar güvendim güvendim Güv..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Eser Eyüboğlu Adem Kılıççı 04:03

Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Eser Eyüboğlu Adem Kılıççı

Gide gide bir söğüde dayandım dayandım O söğüdün allarına boyandım gelin boyandım Ben o yare dağlar kadar güvendim güvendim Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki dile ben Geli..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

2hece - Olmadı Olmuyor 04:37

2hece - Olmadı Olmuyor

Olmadı Olmuyor şarkı sözleri ile Bitti demek zor, sebepsizce ayrılık olmaz Susma konuşsana, neden ayrıldık biz? Neden aramak tarzım değil sevmiyorsam Sevmek güzeldir, yanında sevdiğin varsa Yağmura bir bak, yak bir s..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi 03:21

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi

Modern Külkedisi şarkı sözleri ile Saat 12 olmuş, bana ne Eğlenir coşarım, kime ne Biz bu dersi geç öğrendik Prensi askere gönderdik Ben modern külkedisi Bu yüzyılın efendisi Geç öğrendim bu dersi Ben beklemem prensi Z..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Hakan Türkan - Anla 03:00

Hakan Türkan - Anla

Anla şarkı sözleri ile Bana masal anlatma Seviyorum yalanlarına kanmam Gölgen bile peşinden gelmiyorki senin E ben niye geleyim Sana eşsiz bir dünya Sunabilirdim ama Sen bunu zerre kadar haketmedin Hep ben bittim tüken..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Piyano İzle 1:30:01

Piyano İzle

Filmin başrollerinde Elijah Wood, John Cusack, Kerry Bishé gibi ünlü isimleri izleyeceğiz.Film'in konusuna gelecek olursak,Hitchcock ve Argento’ya göndermeler yapan şık polisiyede, bir klasik müzik piyanisti kendini kati..

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video) 03:31

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video)

Söz: Cem Çınar Müzik : Deeperise, Cem Çınar Aranje: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Şarkı Sözleri: Ne güzel gözlerinde kaybolmak Ve özel sesinden (sesinde) ismimi duymak Bulutlar ardına kadar kapanır Sen olmayı..

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ece Mumay - Senden Sonra 03:35

Ece Mumay - Senden Sonra

Söz & Müzik: Ece Mumay Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu Yönetmen: Ferit Çetinkaya Senden Sonra şarkı sözleri ile... Dikenlerinden hep çizildi tenim, Bu kadar mı ucuz dünya hiç sorma bilmem, Alışamam yorma gel..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans) 05:10

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans)

Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan Klavye: Suat Selen Keman: Rıdvan Dutçu Mix: Okan Cam Mastering & Recording : Emre Vural Klip Montaj: Mustafa Kalıp..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik) 03:26

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik)

Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında Seni Anan Benim İçin Doğurmuş albümümde yer alan Yalan'ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz???????? Söz: Ufuk Şenpire Mü..

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:33

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şark

İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Bahane Remixes, 2005) Söz: Sezen Aksu, Halil Koçak Müzik: Halil Koçak Düzenleme: Kıvanç Osman Kutlumuş, Cem Oyal Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İ..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..