#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Kokostar Kek Tarifi 04:26

Kokostar Kek Tarifi

Kokostar kek tarifinin malzemeleri; 3 adet oda ısısında yumurta 1, 5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı demli çay 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı silme kakao 3 su bardağı un İç malzemesi: 2 ade..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

Eylül'ün Öldürülmesine Çağla Şikel Alişan Ünlüler İsyan Etti 01:35

Eylül'ün Öldürülmesine Çağla Şikel Alişan Ünlüler İsyan Etti

8 yaşındaki Eylül'ün işkence ve tecavüz edilip öldürülmesine ünlüler sessiz kalmadı. Çağla Şikel, Ece Erken, Alişan, Ebru Gündeş, Niran Ünsal, Işın Karaca ve bir çok ünlü tepkisini gösterdi izle..

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen Ela Klibine Demet Akalın'dan İlginç Tepki 01:10

Reynmen Ela Klibine Demet Akalın'dan İlginç Tepki

Reynmen’e tepkiler bitmek bilmiyor. Önce Aleyna Tilki daha sonra da Işın Karaca’nın verdiği tepkilere ünlü bir isimden bir yenisi daha eklendi. Bu isim Demet Akalın...

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen Eleştirilere Çok Ağır Konuştu 08:35

Reynmen Eleştirilere Çok Ağır Konuştu

16 Temmuz Salı günü yayınlanan Magazin D Yaz'ın bu bölümünde Reynmen'in, izlenme rekorları kıran son şarkısının izlenme sayılarına eleştiri yönelten ünlülere verdiği çok ağır cevabı değerlendirildi. Reynmen ve Işın Karac..

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özgün'den Reynmen Sözleri - Sonuç Olarak Bu Yine Reynmen'e Yarıyor 12:56

Özgün'den Reynmen Sözleri - Sonuç Olarak Bu Yine Reynmen'e Yarıyor

Özgün son günlerde tartışılan Reynmen'in Ela klibinin Youtube'da çok fazla izlenmesini değerlendirdi. Reynmen'ın Işın Karaca'ya söylediği sözleri eleştiren Özgün, sonuç olarak ne olursa olsun bu yine Reynmen'e yarıyor de..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akalın Odam Çok Evim Büyük 03:10

Demet Akalın Odam Çok Evim Büyük

Demet Akalın, Işın Karaca, Aslı Hünel ve Buse Varol, Selin Ciğerci'nin kına gecesi çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak 05:23

Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak

Ünlülerden gece gündüz konser Gündüzleri beach kulüplerde konser verecek olan ünlü isimler geceleri ise eğlence mekanlarında sahne alacak. Gece gündüz Bodrum’da sahne alacak ünlü sanatçılardan bazıları aynı gün içerisin..

  • ANKA tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı 01:24

Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı

Trabzonlu teyze CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'a meydan okudu Karadenizli teyze: Evet, evet, evet, akşamdan sabaha kadar evet, ölene kadar evet Karadeniz Araklı referandum halk röportajları Trabzonlu teyzeden CHP'li vekile: ..

Kanal 31 Akşam Öncesi Haberleri (Miray Akovalıgil) 00:59

Kanal 31 Akşam Öncesi Haberleri (Miray Akovalıgil)

Bugün işte ne yaparak vakit geçirmeyi tercih ettiniz? A) Twitter'dan gündemi takip ettim. B) Bilgisayardan çalışırmış gibi görünüp haber kanallarını seyrettim. C) Valla o kadar iş çaktılar ki gündemim tamamen iş oldu. D)..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Aşure Tarifi 11:24

Aşure Tarifi

MALZEMELER 1 bucuk su bardagi buğday 1 cay bardagi nohut, kuru fasulye, sari kuru üzümden. 2 yemek kasigi pirinc 15 tane kuru kayisi 10 tane kuru incir Cay kasiginin ucuyla tuz 1 su bardagi tuzsuz badem 1 tane portakal k..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı  31. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 31. Bölüm - Mawa Kawa

Bu bölümde Maşa ve tavşan hokey oynarlar. Sincap ise onlara hakemlik yapar. Minik kız her işin olduğu gibi bu işin de üstesinden gelmeyi başarır. Nasıl mı?İzliyoruz. Keyifli seyirler.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com) 01:30

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com)

Diyarbakır Nakliyat uzun süredir bu sektörde bulunan profesyonellerle kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Bu sektörde diğer nakliye firmaların dan farklı kılan özelliklerinden biri de müşteri memnuniyetidir. Eşyalarınızı en..

Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı 00:14

Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı

14 saniyelik sürrealist bir video. Son ses müzikle milletin ödünü patlatması, haliyle insanların ilgisini çektikten sonraki tatminkar sırıtışı... Veriyorsun bu işin hakkını be kral. Etrafa en büyük rahatsızlığı sen veriy..

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı- 02:46

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı-

Yumurta fiyatları aldı başını gidiyor. Yumurtanın tanesi 90 kuruş seviyelerinde. Üreticiler bunu fiyatı artan yem ücretlerine ve marketlere bağlıyor. İşin ilginç yanı gezerek doğadan beslendiği iddia edilen tavuğun yumur..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..