#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Domates Soslu Spagetti Tarifi 04:30

Domates Soslu Spagetti Tarifi

Malzemeler • 250g spagetti makarna • 2 domates • 1 soğan • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı tereyağ • 1 yemek kaşığı salça • 2 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı toz biber • 1 çay kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı nane •..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında b..

  • Dizi TV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında büyük bir yük vardır artık. Peki Bahar bu yükü taş..

  • Dizi TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Banu Parlak Dura Dura 03:26

Banu Parlak Dura Dura

Dura Dura şarkı sözleri ile Dura dura koşmaya ellere kaçmaya Halim kalmadı ah sensiz yaşamaya Kaçma benden bu kadar Sevdam nereye kadar Ah bir gelsen ardımdan Gitsek sonuna kadar Senden başka kimim var Sorma sevdam n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum 03:50

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum Bu gün aşık oldum bir hoşum bir hoşum Ona ilk bakışta ilk görüşte aşık oldum Ne güzel bir gün ne güzel bir an Aşık oldum aşık oldum aşık Seni seviyorum ah söyle söyle söyle Seni seviyor..

  • Candy tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Senem Demircioğlu & İklim Tamkan  Artık Her Şey Bitti 03:53

Senem Demircioğlu & İklim Tamkan Artık Her Şey Bitti

İnceldiği yerden kopsun, dediğin şeyler koptu Artık bıktım, dediklerin bıktı senden Biliyor musun, sonunda olan bize oldu Anımsa, güzel günlerden konuşurduk eskiden Artık her şey bitti, geceleri sokağa çıkma Artık her şe..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Ebru Gündeş  İki Gözüm İki Bulut 1995 04:20

Ebru Gündeş İki Gözüm İki Bulut 1995

Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Ço..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik) 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik)

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimd..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..