#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

İstanbul'un karla zorlu sınavı! 03:14

İstanbul'un karla zorlu sınavı!

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI, ÇARPIŞAN OTOLAR MİSALİ KAZAYA KARIŞAN ARAÇLAR, KAYIP DÜŞEN YAYALAR... İSTANBUL'UN YİNE GECEDEN SABAHA, KARLA ZORLU BİR SINAVI VARDI.....

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı! 02:10

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı!

İSTANBUL'DA SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN KAR MASKELİ, KOSTÜMLÜ PARTİSİ VARDI. SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN VİLLADAKİ PARTİSİNİ, SABAHA KARŞI POLİS BASTI... 25 KİŞİYE CEZA KESİLDİ.....

7 aylık hamile kadın nasıl öldü? 02:17

7 aylık hamile kadın nasıl öldü?

7 AYLIK HAMİLE BİR KADIN... SIRT VE GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ... AĞRI KESİCİ YAPILIP EVE YOLLANDI... AMA SABAHA ÇIKAMADI... 'EŞİMİ VE BEBEĞİMİ DOKTOR İHMALİ ÖLDÜRDÜ' DİYEN ACILI ADAM, ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN SORUŞT..

Onlar uyurken eve hırsız girdi 02:08

Onlar uyurken eve hırsız girdi

ANNE, BABA VE ÇOCUK... SABAHA KARŞI DERİN UYKUDAYKEN, İKİ HIRSIZ EVE GİRDİ... BAŞUÇLARINDAKİ TELEFONLAR BİLE ÇALINDI AMA ÜÇÜNÜN DE RUHU DUYMADI... YAŞADIKLARI KABUSUN FARKINA UYANINCA VARDILAR.....

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

BURAY - BU GECE 04:03

BURAY - BU GECE

Buray Sahiden Şarkı Sözü Sahiden Sevmemiş Beni Meğerse Bilmeden Geçmişim Hayatından Bir Iz Bırakmadan, Bir Söz Bırakmadan Sahiden Doğruymuş Söylenenler De Bir Defa Çıkmamış Adım Ağzından Sahiden Bi Hiçmişim Nazarında Ö..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi)

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Hangimiz Sevmedik”in senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’e ait. 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı

Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, ..

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm Fragmanı

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Altın Elbiseli Adam Hayatını Kaybetti 01:04

Altın Elbiseli Adam Hayatını Kaybetti

Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybetti. Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosik..

  • ANKA tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi 00:36

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi

Eskişehir'de sarhoş bir gencin 10'a yakın araca verdiği zarar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay, Kırım Caddesi üzerinde sabaha karşı saatlerde yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüle..

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..