#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik ) 03:52

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görmesem daha iyiydi Seni orada o gece Aradan yıllar geçti Silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar Yerlerinden..

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim 05:07

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dışarıdan gördüğün gibi değil Bir kez olsun buradan bakmadın Üzüldüm zannediyorsan şunu bil Canım yandı geçti çok yakmadın Yaz gelir içimi sarar aynı telaşl..

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik ) 04:32

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki haberin yok, herşeyi duydun Belki yüzün yok, perişan oldun Belki de şarjın bitti Ya da biz bittik Ara beni lütfen Sesini duymalıyım, masal anlatsan d..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Sancak - Üşüyorum Aldırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardınd..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı 01:55

Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı

Burada Laf Çok'ta Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız Tilbe, taklitlerinde abartıya gidildiğini savunarak eleştirilerde bulundu. Tilbe, Öyle ağzını eğe eğe taklidimin yapılmasına gerek yok ki. Ben ağzı o kadar eği..

  • ANKA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Neden Esmiyor 02:39

Neden Esmiyor

Son zamanlarda havalar normal değerlerin oldukça üzerinde! Hele mevsim yaz olunca, ne kadar ince giyinirsen giyin ya da ne kadar bulunduğun ortamlarda ne kadar klima, vantilatör gibi soğutucular olursa olsun, sıcaklara d..

Deniz Yıldızının Karada Yürüyüşü 01:26

Deniz Yıldızının Karada Yürüyüşü

Denizyıldızı, hayvanlar âleminin derisi dikenliler şubesine bağlı Asteroidea sınıfından olan deniz omurgasızlarına verilen ortak ad. Dünya üzerinde, tropikal bölgelerden soğuk kutup denizi sularına kadar deniz tabanında ..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayınvalide vs. Gelin ( Miray Akovalıgil ) 06:07

Kayınvalide vs. Gelin ( Miray Akovalıgil )

Aşağıdakilerden hangisi kayınvalideniz kocanızı şımartırken yapmak istediğiniz eylemlerdendir? A) Coolluğumdan taviz vermemek için mekanı terk etmek. B) İkisini donana kadar deep freze'e koymak. C) Utanmıyomusun koca k..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi 01:05

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi

2016 yılında Almanya Dortmund Hayvanat Bahçesi’nden Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne getirilen bir çift dev karıncayiyen yavruladı. İri tırnaklarıyla karınca yuvalarını kazıyarak karıncaları yiyerek beslen..

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj 25:35

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj

Bugüne kadar izlediğiniz tüm makyaj videolarını unutun. Çünkü sizin de en az benim kadar sevdiğinizi bildiğim sevgili Meryem Can ile çok ilginç bir o kadar da eğlenceli bir video çektik. Umarım keyifle izlersiniz...

Kahvaltılık Krep Tarifi 02:35

Kahvaltılık Krep Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ TARİFİ Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpı..