#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Sebzeli Çorba Yapımı 02:13

Sebzeli Çorba Yapımı

Kar yağışı ile birlikte soğuyan havalar akıllara sıcacık bir çorba fikrini sık sık getirmeye başladı bile. Klasik çorbalardan sıkılıp farklı çorba tarifi arayanlara harika bir önerimiz var. Kış mevsiminin sebzelerinden h..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..

 Eggs Benedict Tarifi 05:00

Eggs Benedict Tarifi

Eggs Benedict Malzemeler: 1 dilim çavdarlı ekmek 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 3 dilim pastırma 4-5 dal frenk soğan Hollandaise Sos İçin; 2 yemek kaşığı sade yağ 2 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı su 2 yem..