#Işın karaca sabaha kadar müzik dinle

Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Jupiter Her Nefeste 04:03

Ne Jupiter Her Nefeste

Pembe hayallerin içinde yaşarken, Şimdi gerçeğin kıyısındayım. Sen kendini ararken, Ben çoktan kaybolmuş yalnız bir adamım. Yabancıyım bu hallerine, her nefeste Yabancıyım bu şehre, sensizliğe En sevdiğin renkler üstün..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam 03:10

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam

Kelam şarkı sözleri ile... Prangalar koptu zindandan kelebek uçtu Simsiyah dumanlara karıştı hayaller Mızrakla vuruldu her bir anı hücresi Aşıklar şaşkın hüzne boğdu elini yüzünü Sen gittin Soluk bitti Veda etti..

ALEGORİ - Mutlu Musun 03:31

ALEGORİ - Mutlu Musun

Mutlu Musun? şarkı sözleri ile Ne kadar ararsan ara bulamazsın kendini bu dünyada Zaman hep bir adım önünde kaptırmışsın kendini peri masallarına Aşk desen aşk değil İş desen iş değil ..

Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Souad Massi Le bien Et Le Mal 03:16

Souad Massi Le bien Et Le Mal

Acı veren iyi şey Ama nerden de geldi şimdi bu garip his beni cezbeden beni rahatsız ettiği kadar. Güzellik tarafından bıçaklanmış bir halde titriyorum. Sanki kalbimdeki bir bıçak gibi, Yara kalbimi boylu boyunca geçiyo..

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki 04:59

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki

ŞARKI SÖZLERİ Yaşamak yalan belki, yalan delice sevmek Gözlerin, dudakların, o yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını şimdi örüyor zaman Sa..

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim 03:43

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim

Zerrin Özer - Artık Sevmeyeceğim Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Artık sevmeyeceğim Bütün kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çile Çekemem bile bile aaaahh Sen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli  Maşallah 03:13

Mustafa Ceceli Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Halbuki 03:22

Yalın - Halbuki

Halbuki şarkı sözleri ile Gördün mü aşkım Biz o güvercin kadar bile cesur olamadık Gördün mü aşkım O gurur dağının eteğinden bir türlü dolanamadık Halbuki İste ömrümü İste gönlümü İste yoluna sereyim İçkiyi unuttum..

Öykü Gürman - Yine Sevenler Sevsin 03:17

Öykü Gürman - Yine Sevenler Sevsin

Yine Sevenler Sevsin şarkı sözleri ile Kendime bir an için gelemedim Gülmeyi hep erteledim gülemedim Çok acıdım çok üzüldüm diyemedim Uçurumda ben düşende ben senin aşk Gönlümden gelip geçenler var Kalbimi delip geçe..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa 03:54

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa

Peşindeyim Koşa Koşa şarkı sözleri ile Bir adım atsan bana İnan uçardım sana Şaka mı sandın Nasıl yalvardım Allah'a Unutuldum kaç bahar Hayat bildiğin kadar Bir geç bir erken Gönül gözümden Nereye kadar firar Pe..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Can Aydıner - Her Koşulda 04:01

Can Aydıner - Her Koşulda

Her Koşulda şarkı sözleri ile Geçmişin tuzaklarını son sözlerimin ardında bıraktım Kendi kayıplarımı hissizliğimde toplayıp onardım Öyle ya her çatışmamızda en haklı bulurdum kendimi Sense gerçeği anlayana kadar katlan..

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya 02:50

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya

Sonsuz Rüya şarkı sözleri ile Ellerim soğuk üşüyorum Boşluğun yoruyor gözlerimi Gözlerim dolu bakıyorum Sanki duymuyorsun beni Işıklar kapalı, sen gelene kadar Karanlığın içinde nefes almak zor Elimi uzatsam, çeksen ..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı -  Kim Bilir 03:17

Koray Avcı - Kim Bilir

Koray Avcı Kim Bilir Müzik Dinle Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Trombon: Hasan Gözetlik Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Ali Yılmaz Ka..

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle 03:35

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle Dinle Şarkı Sözleri: Sen olmasan gözlerim ışık almaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Şimdi burada olsan hiçbir şey yarım kalmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen içinden söyle ben duyarım burada..

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz 03:38

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri BAZEN KÜSTÜK, BAZEN BARIŞIK YETERDİ BİZE EN UFAK BİR IŞIK DEĞİŞEN NE ŞİMDİ BANADA SÖYLE BELLİKİ KARARLISIN, OZAMAN İYİ DİNLE DOLMUYOR YERİN, DOLMASINDA VARSIN..

Ali Baran Ateşlere Yürür Yanarım 03:00

Ali Baran Ateşlere Yürür Yanarım

Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yaramsın Kabuk Bağlamazsın Kanars..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin 05:10

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin

Sanki billur bir pınar Kahverengi gözlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Rüzgarlar kadar serin Ufuklar kadar derin Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Mehtapta benzer aya ..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce