#İbrahim tatlıses gülbahara hediye getiriyor yaşamak bu değil

Peçete İle Mum Kaplama-Dıy 05:28

Peçete İle Mum Kaplama-Dıy

DIY - MUMA PEÇETE DEKUPAJI NASIL YAPILIR - HOW TO MAKE DECOUPAGE CANDLES: SIRADAN BİR MUMU, BİR PEÇETE YARDIMIYLA ÇOK ŞIK DEKORATİF HALE GETİREBİLİRSİNİZ. EVİNİZİN, ODANIZIN DEKORASYONUNU SIRADAN MUMLARI DEKORATİF PEÇETE..

  • Kadınca tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Günler İçin Hediyenizi Kendiniz Yapın-Dıy 09:14

Özel Günler İçin Hediyenizi Kendiniz Yapın-Dıy

Özel günler için sevdiklernize hediye olarak tasarlayacağınız çok özel objeleri evde kendiniz hazırlayabilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Umarım beğenirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keçeden Sepet Yapımı-Dıy 05:48

Keçeden Sepet Yapımı-Dıy

Birbirinden güzel keçeden sepetler yapmak hem çok zevkli hem de çok kolay.Yapılan bu sepetleri hem dekoratif olarak kullanabilir hem de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler. İyi seyirler...

  • Kadınca tarafından
  • 2.364 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 23.Bölüm Fragmanı ( 12 Şubat Pazar ) 01:02

Bodrum Masalı 23.Bölüm Fragmanı ( 12 Şubat Pazar )

Bodrum Masalında Sevgililer Günü Yaşanıyor , Bakalım Sevgililer Birbirlerine Ne Hediye Alıcaklar . Heyecan Dolu Yepyeni Bölümüyle Bodrum Masalı 12 Şubat Pazar Akşamı KanalD ' de ...

  • PITIRCIK tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burger King'den Sevgililer Gününe Özel 'Yetişkin' Oyuncaklı Menü 00:26

Burger King'den Sevgililer Gününe Özel 'Yetişkin' Oyuncaklı Menü

Leo Burnett tarafından İsrail şubelerinde geçerli olmak üzere Burger King'e 14 Şubat'ta yetişkin menüsü hazırlandı. Bu bir şaka değil sloganı ile başlayan reklamda yer alan menünün içinde yetişkin oyuncaları yer alıyor...

  • JokerS tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedicikleri Adnan Hoca'ya Sevgililer Günü Klibi Yaparsa. 01:21

Kedicikleri Adnan Hoca'ya Sevgililer Günü Klibi Yaparsa.

Kedicikleri bekliyordunuz değil mi? Süprizz ! Adnan Oktar'ın kalpli malpli İrem Derici'nin klibi ile sizlerle inşallah. Keyifli seyirler maşallah...

  • JokerS tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın Hangi Ünlüyle Barışmak İçin 25.000.00 Tl'lik Yüzük Aldı!!! 02:46

Demet Akalın Hangi Ünlüyle Barışmak İçin 25.000.00 Tl'lik Yüzük Aldı!!

Hayatını Tuğrul Odabaş'la birleştiren Işın Karaca'nın düğünlerine katılamayan Demet Akalın ünlü sanatçının gönlünü almak için yirmi beş bin Türk Lirası değerinde yüzük alarak jest yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşi Başak Dizer'e Milyonluk Jest 05:16

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşi Başak Dizer'e Milyonluk Jest

Evlilik yıl dönümlerinde gözde çiftin arkadaşları yalnız bırakmadı.Yakışıklı oyuncu eşine çok lüks bir araç aldı ve otomobilin içinden çekilen resimlerini sosyal medyada paylaştılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Reagan Calls Jess Her First Girlfriend - Season 6 Ep. 19 - 01:30

Reagan Calls Jess Her First Girlfriend - Season 6 Ep. 19 -

Reagan, Jess'in uzak olduğu sırada Nick'e yardım ettiğini ve böylece teşekkür etmek için ona bir hediye vermeye karar verdiğini öğrenir...

Sevgiliye Doğum Günü Süprizi :) 06:07

Sevgiliye Doğum Günü Süprizi :)

Doğum Günü Süprizi..

33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam 00:58

33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam

Liu isimli adam sevgilisine tek taş yerine 33 tonluk gök taşı hediye ederek evlilik teklif etti. Geçtiğimiz yıllarda çıktıkları tatilde karşılaştıkları gök taşını çok beğenen sevgilisine 1 milyon Yuan yani $144,645'lık t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 4 Hd İzle 04:30

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 4 Hd İzle

Soos Ramirez: 22 yaşındadır.Gizemli Kulübenin hediye dükkanında çalışır ve ayrıca kulübedeki onarım işlerinden sorumludur. Dipper ve Mabel'ın arkadaşı olan Soos, sevimli ve iri biridir. Büyükannesinin evinde yaşar. Daha..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

Davaro  Tarhana Mikser Sahnesi  Kemal Suna & Adile Naşit & Şener Şen 12:14

Davaro Tarhana Mikser Sahnesi Kemal Suna & Adile Naşit & Şener Şen

Almanyalardan mikser alıp annesine hediye etmek isteyen Memo, mikserin nasıl kullanıldığını bilmeyince annesinin tarhana yapma sevdası başlamadan bitmiştir. Ortaya da unutulmaz bir sahne çıkar...

Şimdi  Animasyon Kısa Film 04:18

Şimdi Animasyon Kısa Film

50'den fazla ödül kazanan çok güzel bir animasyon film The Present ,sakın kaçırmayın. Oyun bağımlısı engelli çocuğa annesi küçük bir köpek hediye alıyor. Önce çocuk köpek yavrusunu görmezden geliyor, ancak köpek yavrusu ..

Bizim İkimiz 17.Bölüm 09:37

Bizim İkimiz 17.Bölüm

Hediye almayı yada vermeyi sever misiniz?Bu bölümde bakalım neler öğreneceğiz...

İvana Sert Onun Ardından Gözyaşı Döktü Kimse Teselli Edemedi! 14:08

İvana Sert Onun Ardından Gözyaşı Döktü Kimse Teselli Edemedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Bahar Candan alışılmışın aksine Neslihan Doğrusöz'e övgü dolu yorum yapınca herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bahar daha sonra Emine Aydın ile ka..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Polislerle Bir Araya Geldi 03:43

Cumhurbaşkanı Polislerle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle Külliye bahçesinde bir araya gelen C..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Bu En İyi Düğün 02:54

Bu En İyi Düğün

10 Aralık 2016 gerçekleşen düğünde, güzel çift Zaurbek ve Çinar için bir hediye olarak şarkı Bu en iyi düğün (Kapak versiyonu) seslendirdi...

Tolgahan Sayışman Almeda Artık Bana Emanet 01:41

Tolgahan Sayışman Almeda Artık Bana Emanet

Tolgahan Sayışman yaz döneminde yeni bir proje için çekimlere başlayacağını dile getirdi. Eşi Almeda Abazi'nin Ailesinin Tolgahan Sayışman'a baba yadigarı yüzüğü hediye olarak vermesi ve kolye olarak takması gözlerden ka..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..