#İbrahim tatlıses muradı böyle müzik dinle

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover) 02:34

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover)

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 3.519 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı! 00:41

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı!

Türkçe şarkıyla şampiyon oldu (O Ses İsrail) 20.03.2017 İsrail'de yayınlanan O Ses İsrail yarışmasında finale kalan Türk asıllı İsrail vatandaşı Sabir Sapan, İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısıyla şampiyon oldu...

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilan Çıtak - Keşke Kullansaydım Çok Başka Bir Yerde Olurdum 12:41

Dilan Çıtak - Keşke Kullansaydım Çok Başka Bir Yerde Olurdum

İbrahim Tatlıses'in kızı olan Dilan Çıtak, youtube'daki tıklanma oranlarından babasıyla arasındaki duruma ve müzik hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı...

  • BETA tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video 06:14

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video

SERKAN KAYA - BU ŞEHRİN GECELERİ - OFFICIAL VIDEO - (Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar) BU ŞEHRİN GECELERİ ŞARKI SÖZLERİ LYRICS: BİR BAŞKA HÜZÜN TAŞIR BU ŞEHRİN GECELERİ HEP SENİ HATIRLATIR BU ŞEHRİN GECELE..

  • PengoTV tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Ferdi Tayfur - Elim Kolum 03:05

Ferdi Tayfur - Elim Kolum

Ferdi Tayfur Elim Kolum Bağlı ah benim çileli başım (2) kurtulmuyor dertlerden ah benim divane(avare)gönlüm az mı çekti elinden elim kolum bağlı (2) oturamam (bekleyemem) böyle ben nasıl yaşarım söyle yoksun s..

Hüseyin Altın - Niye Doğdum 04:11

Hüseyin Altın - Niye Doğdum

Bir mutlu gün görmedimse Sevilipte sevmedimse Doyasiya gülmedimse Niye dogdum, niye dogdum Bosa gecmis bende zaman Ziyan olmus ömrüm ziyan Bosa sanci cekmis anam Niye dogdum, niye dogdum Elde nese bende keder Böyle gelmi..

Tüdanya - Canımdan Can İste 04:18

Tüdanya - Canımdan Can İste

bir gönül nedir ki senin uğruna? canımdan can iste ömrümden ömür yeter ki sev beni anla hep böyle canımdan can iste ömrümden ömür dünyayı versem de senin için az, hiç bir şey aşkına bedel olamaz, sen böyle sevdikç..

Müslüm Gürses - Usta 05:43

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Gönül H Yazar - Dünya Yalan 03:38

Gönül H Yazar - Dünya Yalan

Dünya Yalan şarkı sözleri ile Kaç gecelik aşkındım Neden beni harcadın Beni bile bile yaktın Unutmadım unutmadım Ateşten yanan ellerim Kirletilmiş gençliğim Yorgun düşmüş ayaklarım Kirlenmiş pabuçlarım Yalan yalan ..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

Harun Kolçak - Beni Affet 06:32

Harun Kolçak - Beni Affet

Harun Kolçak - Beni Affet Şarkı Sözleri Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Be..

Hakan Böcek - Kaos 04:20

Hakan Böcek - Kaos

Kaos Kaos şarkı sözleri Bu sabah kalktım Baktım aynaya Ben neymişim.. dedim Ne sanıyorlar? Yoksa kendini kaybeden ben miyim? Ne acı.. Gerçek saklı içimde Ki ben böyle değilim Karışmasın kimse hayatıma Ben böyle..

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum 04:43

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum

Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir..

Hüseyin Altın - Dargınım 06:02

Hüseyin Altın - Dargınım

Ne olur yanıma kimse gelmesin, En yakın dotuma bile dargınım, Kime güvendiysem kırdı kalbimi, Canım bildiğime dargınım dargın, Dargınım yalan sözlere, Dargınım sahte yüzlere, Dargınım böyle kadere, Dargınım dargı..

Müslüm Gürses - Usta 06:20

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğkan - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar 03:20

Tuğkan - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, Yeryüzünde sizin kadar yalnızım, Bir haykırsam belki duyulur sesim, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım, Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm, Bir yalnızl..

Güney Marlen -  Et Bu Dünyayı 03:16

Güney Marlen - Et Bu Dünyayı

… Et Bu Dünyayı (Boş Lunapark) şarkı sözleri ile Bi’ balık gibi unutursan O güzel günleri Bi’ fil gibi hatırlarsın Tüm zor geceleri İşte aşk böyle sarsar Çift kişilik bir mezar Toprağı ağırken Şıktır mermerleri S*ktir..

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla 03:21

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla

Şarkı Sözü Geçiyor yaralar Damlalardan sonra Kalmıyor kabuğu Düşüyor zamanla Sonra bir gün gerçekten Atlattığını sanarken Yaradan kalan izler seni soruyor İşte öyle bir anda Tam da böyle zamanda Rakı içmek iyi geliyor Y..

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh 03:11

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh

Kirli Kadeh şarkı sözleri ile Karanlıkmış senin dünyan Görülmen çok zor, çok zor Azaltılmış bütün sevgin dokunmak çok zor, çok zor Bir bilsen kalbim bir bilmece Vazgeçmem söz verdim bu gece Ben nasıl yandım böyle Bin ..

Ahmet Kaya - Şiire Gazele 04:15

Ahmet Kaya - Şiire Gazele

Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşık olur bülbüller güle Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşık olur bülbüller güle Hasret çektim, gönül verdim, seni sevdim men Hasret çektim, könül verdim, seni sevdim. Böyle bir g..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Ender Balkır - Çöl Yazıda Ekilmiş Bir Kara Duman 09:47

Ender Balkır - Çöl Yazıda Ekilmiş Bir Kara Duman

Ender Balkır - Çöl Yazıda Ekilmiş Bir Kara Duman (Hal Böyle Böyle) dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'u Özüne Döndüren Çiğ Köfte 01:24

Bülent Ersoy'u Özüne Döndüren Çiğ Köfte

İbrahim Tatlıses'in 1997 yılında yayınlanan İbo Show programına konuk olan Bülent Ersoy'un kuliste kendisine verilen acılı çiğ köfteye verdiği abes tepki...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce