#İbrahim tatlıses muradı böyle müzik dinle

Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..

Küçük İbo - Aklı Yok 04:47

Küçük İbo - Aklı Yok

Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşi kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş B..

Serdal Demir - Özür Dilerim 03:51

Serdal Demir - Özür Dilerim

Özür dilerim, özür dilerim Böyle olmasını hiç istemezdim Çekip giderim, çekip giderim Sen rahat edeceksen eğer Çekip giderim Gönlüm almıyor, kafam almıyor Seni benden bile bile aldılar İçim rahat yemin ederim etmiyor S..

MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canımız Feda - Beşiktaş Marşı 03:47

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı

CANIMIZ FEDA Gökyüzünün en asil kartalı Taraftarın gururu kralı Hiçbir yerde yok böyle büyük bir aşk Canımız FEDA sana büyük Beşiktaş Kara kartalım canım Beşiktaş Asyayı Avrupayı aş Beşiktaş Kara Kartalım Canım Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik) 03:29

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik)

Yazımı kışa çevirdin Karlar yağdı başa Leylam Viran oldu evim yurdum Ne söylesem boşa Leylam Her an gözümde perdesin Nere baksam sen ordasın Mevlam ayrılık vermesin Gölde uçan kuşa Leylam Yardan ayrı kalmak ölüm Söyle ..

İzlemekten Büyük Keyif Aldığımız 2016'nın En Minnoş Köpekleri 03:52

İzlemekten Büyük Keyif Aldığımız 2016'nın En Minnoş Köpekleri

Bir yıl daha onları böyle izleyerek geçti. Her daim insanın içini ısıtmayı başaran köpekler iyisiyle kötüsüyle 2016'da karşımıza böyle çıktı.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Om nom nom nom.. 04:57

Om nom nom nom..

yemek böyle yenir bizimkilerde böyle yiyebilse..

Volkan Konak Keklik Gibi 03:35

Volkan Konak Keklik Gibi

Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey Geceleyin uyku girmez gözüme Zalım yastık ..

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba 03:49

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba

Devamlı Aynı Eski Püskü Numaralar... Bak Yağmurlu Günde Bile Bir Damla Yok sana... Fazla müsamaha Adamı Kötü Yaralar (Paralar)... Lütfen Git Öteye İşine Gücüne Baksana... Sormuyordun Hiç Halimi Hatrımı,, Ben Seni E..

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ 04:30

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini bile unutmuştum hanidir ..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

Erdem Ergün - Efkara Geldim 03:20

Erdem Ergün - Efkara Geldim

Temelli mi geldim dünyaya? Nerden düştüm bu sevdaya? Başımı koydu bin belaya Efkara geldim Ben böyle bir yar sevdim Akıbetim korkar halimden Buyruk bekler sahibinden Gayri kovuldum cennetinden Efkara geldim Ben böyle bi..

Hüsnü Arkan - Tutuşsun 03:36

Hüsnü Arkan - Tutuşsun

Bir garip bülbül öter su başında. Nice gül yansın, nice tutuşsun. Ne böyle sevda gördüm ne böyle yara. Adın unutursam Dicle tutuşsun. Haye haye haye varımsın haye. Viran bahçelerde narımsın haye. Haye haye haye zârım tut..

Sarhoş Kadını Ayağını Kırmaya İkna Edip, Feci Bir Şekilde Kırmaya Çalışan Odunla Dövülesi Erkekler 01:35

Sarhoş Kadını Ayağını Kırmaya İkna Edip, Feci Bir Şekilde Kırmaya Çalı

Böyle arkadaş olmaz olsun! İki kafadar, sarhoş olduğu açıklanan kadını ayağını kırmaya ikna ettikten sonra içler acısı bir durum yaşandı. Kadının ayağını uzattıktan sonra içlerinden birisi sert bir şekilde iki ayağı ile ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.319 görüntüleme
  • 8 yıl önce