#İbrahim tatlıses muradı böyle müzik dinle

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

TÜRKİYE’YE ROCKEFELLER KUŞATMASI! 21:38

TÜRKİYE’YE ROCKEFELLER KUŞATMASI!

Tarımı böyle ele geçirmiş!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 7 ay önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Hande Yener - Deli Bile 03:50

Hande Yener - Deli Bile

Hande Yener - Deli Bile Müzik Dinle Şarkı Sözleri ANLAMAM DİNLEMEM BEN DEĞİŞMEM SEN DEĞİŞ BAŞKA LAF BİLMEDİN BÖYLE GİTMEZ Kİ BU İŞ BELLİ Kİ SONDAYIZ TARİH OLMAN ÇOK YAKIN TEK YÖNE BİR BİLET AL VE GİT DÖNME SAKIN SEN ..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Özgün - Aşık 03:30

Özgün - Aşık

Özgün - Aşık Dinle Söz - Müzik: Murat Güneş Düzenleme: Tolga Işık Yönetmen: Burak Sesli Doydun mu acılara? Gel o zaman yanıma Ne bekliyorsun daha Allah Allah Saralım yaraları Geçelim oraları O gece yarıları Eyvah eyva..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
An ve An - Ağla Bebeğim 03:54

An ve An - Ağla Bebeğim

An ve An - Ağla Bebeğim Dinle ŞARKI SÖZLERİ / LYRİCS AĞLA BEBEĞİM HEP BENDEN ALDIN İNAN YARIM KALDIM SONUNDA AMA BÖYLE GEÇER SANMA ALIŞIRSIN ZAMANLA YETER ARTIK ETTİKLERİN BU KAÇINCI TERK EDİŞİN DÖNER DEDİM SANA DÜN..

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana 04:09

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana Dinle Sorarım Sana şarkı sözleri ile Unutur muyum o güzel günleri? Mazi kıymetlidir kalbe dokunur Verilen sözlerin hepsi yalan dolan Son defa baktığım gözden okunur Bu işin sonunu düşün..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bağzıları - Hayaletler 04:05

Bağzıları - Hayaletler

Bağzıları - Hayaletler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buharlaşıp uçmuşum, odamın penceresinden Tütmüşsün burnuma kaybolurken Ben artık bir hayaletim Giderken göreyim istedim Gidiyormuşsun sen de Öyle yazıyor kağıtta Bi düş..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Melek Mosso - Keklik Gibi 04:45

Melek Mosso - Keklik Gibi

Melek Mosso - Keklik Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Se..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne 03:47

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne Müzik Dinle Şarkı Sözleri Burаdа oturup böyle konuşurken, içime bir şey dert oluyor Sorun değil isteksiz olmаn, hаngi dаlı tutunsаm kuruyor Düşünmeden konuşmаk fаydаsız Amа biliyorum sen..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..