#İbrahim tatlıses muradı böyle müzik dinle

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor 02:32

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor

Bir yerim acıyor, orayı daha bulamadım. Perşembe sızlıyor, Perşembe sözünü tuttuğum rüyaydı. Cumartesiyi tanıştığımız köşede ölü buldum. Söylesene “Zamanı yavaşlat” dediğim pervaneyi sen mi vurdun? Yalandan, kelimeler ö..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 06:24

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar

HATIRAM OLSUN İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutlulukl..

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin 03:48

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin

Bi Bitmedin şarkı sözleri ile Böyle aşk olmaz dedim bak olmadı Söndü yanmaz deneriz dedin yanmadı Günler geceler nasıl geçecekti tek soru Yeter artık nedir bu kaderin benle zoru Meğer ben kendimi boş yere avutmuşum Te..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Barış Orhun - Kocaman 03:41

Barış Orhun - Kocaman

Kocaman şarkı sözleri ile Arasıra gaza geliyor, serpiliyor Sanıyor ki beni böyle çok etkiliyor Huyuna suyuna gideni pek seviyor Nasıl çekiliyor bir Allah biliyor Haykırsam ona nasıl fark var İki dünya arasında Yakınla..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Oğuz Gülen - Ceylan 02:52

Oğuz Gülen - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Masa üstünde şamdan yine kaldım akşamdan Ceylan almazsa eve girerim artık Ya bacadan ya camdan… İçtiğim duble rakılar, gittiğim öbür karılar Beş manita birden sığan geniş geniş karyolalar Köp..

Sezgin Çınar - Lak Lak 03:01

Sezgin Çınar - Lak Lak

Lak Lak şarkı sözleri ile Şeytana uymuşlar Kızlar grup kurmuşlar Üç kişi bir olmuşlar Ediyorlar Lak Lak Konu neydi soru neydi Kim kiminle neredeydi Bu kızlar hep böyle miydi Anlamadım ki Lak Lak Şunların haline bak..

Recebim - Yok Ettiler Karadeniz Akustik 02:38

Recebim - Yok Ettiler Karadeniz Akustik

Sözler: Sor kendine bir daha sor beni yine Kim haklı kim haksız sor kendine Kime bu isyanların, bu bağırışların Bu çağırışların niye Kocaman sevgimizi, yani sen ikimizi Yok ettin kendi elinle Şimdi ben derbeder, eskiden ..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Geber Hain 04:02

İsmail YK - Geber Hain

İsmail YK - Geber Hain Şarkı Sözleri Of be de yanıyordum Of be bir bitiyordum Senin için deli gibi okuluma gitmiyordum Of be aklımda kalmadı Of be sersem gibi ortalarda dönüyordum Bugün bana yarın sana Yelkenlere vurulu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Bulut - Hayat Beni Vura Vura 03:58

Fatih Bulut - Hayat Beni Vura Vura

Söz & Müzik: Ahmet Razi Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Atakan Merdan Hayat Beni Vura Vura şarkı sözleri ile... Hayat beni vura vura Yontulmus bir taşa döndüm Böyle zalım bir dünya da Ne murad aldım ne de gül..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..