#İçerde 23 bölüm sarpın zorlu sınavı

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monster Of The Deep Final Fantasy Xv  Infomercial PS VR 01:14

Monster Of The Deep Final Fantasy Xv Infomercial PS VR

Trust us, we’re not baiting you—this game is quite a catch! After that first fish, you’ll be hooked! Hang with old friends! Take down challenging Monsters! Now you can catch fish and lure monsters in the wonderful wor..

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse 01:57

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam “Arzu Tramvayı” oyununu izlemek için Zorlu Uniq Hall’de görüntülendi. Oyun öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya “Tiyatro bambaşka bir dünya hani derler..

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı 04:44

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri, zorlu kış şartları öncesi kar yağışının sıkıntılara yol açmaması amacıyla ilçenin yol ve kaldırımlarını araç ve yayalar için daha güvenli ve elverişli hale getirmek için haz..

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp 02:31

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp

UĞUR TOLUN... 51 YAŞINDA BİR DOKTOR... İKİ GÜN ÖNCE, KARTEPE'YE GİDECEĞİNİ SÖYLEYEREK YOLA ÇIKMIŞTI... AMA ADETA SIRRA KADEM BASTI... KURTARMA EKİPLERİ ZORLU HAVA KOŞULLARINDA ONU ARIYOR.... ANCAK SHOW HABER EKİBİNİN DE ..

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü 03:50

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü

Hollanda basını ülkesindeki kötü hava koşulları ile ara verilen aşılama çalışmalarına atıfta bulunarak, Türkiye’de zorlu hava şartlarına rağmen kesintisiz devam eden Covid-19 aşı çalışmalarından övgü ile söz etti...

Tehlikeyle kol kola... 01:11

Tehlikeyle kol kola...

ONLAR İÇİN EKMEK ASLANIN DEĞİL DEĞİL ADETA RÜZGARIN KOLLARINDA... HER AN TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYALAR.. İŞTE İPLE ERİŞİM TEKNİSYENLERİNİN METRELERCE YÜKSEKTE ZORLU MESAİSİ.....

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

DOOM VFR Launch Trailer PS VR 01:11

DOOM VFR Launch Trailer PS VR

DOOM® VFR brings the fast-paced, brutal gameplay fans of the series love to virtual reality. Immerse yourself in the UAC facility on Mars and the depths of Hell, as your skills are put to the test through intense combat ..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisikletle Zoru Başaramayan Adam 00:30

Bisikletle Zoru Başaramayan Adam

Bisikleti ile zorlu parkurda zıplama hareketi deneyen adam, hareketini yapamayınca bisiklet ile beraber düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pandemide gece gündüz çalışan doktor, dördüncü kitabını çıkardı 04:56

Pandemide gece gündüz çalışan doktor, dördüncü kitabını çıkardı

Genel Cerrahi Uzmanı Mehmet Emin Güneş dördüncü kitabı olan “Karahindiba”yı anlattı. Güneş, zorlu pandemi sürecinde kaleme aldığı kitabın sloganının “Işığı taşıyorsan karanlığa girmelisin” olduğunu söyledi...

Corona Virüs Testinde Ortaya Çıkan Koca Dil 00:12

Corona Virüs Testinde Ortaya Çıkan Koca Dil

Aracının içinde otururken corona virüs testi olan adam zorlu geçen teste tepki olarak dilini dışarıya çıkarmış. Adamın dilinin büyüklüğü ortaya çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 3 yıl önce
HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA? 09:20

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA?

Kanalımızın ilk videosu yayında! Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak bize bir yararınız olmaz Türkiye'ye, yabancı şirketlere değil Türk şirketlere kazandırırsınız,ülkemize ufak da olsa bir yararınız olur.... HA..

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme 08:39

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşlar bu videomuzda dilimizin döndüğü kadar Seyredelim uygulamasını anlatmaya çalıştık inşallah bişeyler yapabilmişizdir.... Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak Türkiye için bişeyler..

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi 00:44

Cansu Dere Yeni Projesiyle İlgili Sorulara Ne Yanıt Verdi

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yeni başlayacak dizisiyle PuhuTv’de izleyicisiyle buluşacak olan Cansu Dere, 44. Pantene Altın Kelebek ödüllerin..

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı 02:00

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor 09:53

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor

Önceki gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser veren Bengü, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüm Türkiye’ye güzel bir yıl dileyerek sözlerine başlayan Bengü, “Bu akşam, 2017’nin son g..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Ocak Cumartesi Fox'ta ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicini..

Tramvaya kadın eli değdi 02:14

Tramvaya kadın eli değdi

KADIKÖY-MODA ARASINDAKİ NOSTALJİK TRAMVAYA DA KADIN ELİ DEĞDİ... ÇİÇEĞİ BURNUNDA KADIN MAKİNİSTLER, ZORLU EĞİTİM SÜRECİNİ TAMAMLAYIP İŞ BAŞI YAPTI. YAŞADIKLARI HEYECANI VE GURURU SHOW HABER'E ANLATTI.....

Ebru Gündeş’in anne acısı 01:58

Ebru Gündeş’in anne acısı

Şarkıcı Ebru Güneş'in bugün, hayatının belki de en zorlu günüydü. Koronavirüsten hayatını kaybeden annesini son yolculuğa uğurladı. Acısı, çok büyüktü. Ünlü şarkıcı, güçlükle ayakta durabildi. Ağzından tek bir kelime dah..

HER ŞEY BAŞLADI! Tarihe Geçecek Dönemdeyiz! 1:26:47

HER ŞEY BAŞLADI! Tarihe Geçecek Dönemdeyiz!

Olağan Üstü Zamanlardan Geçiyoruz Tarihi Bir Dönemdeyiz! Bundan Sonra Ne Olacak? Olanlardan Sonra Bunlara Dikkat! Uluslararası Yardım Çağrısı Topraklarımız Çok Değerli Bu Zorlu Günlerde Herkese Sabır Diliyoruz...

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor 01:20

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor

Oyuncusu Alp Navruz ile Şevkat Yerimdar'ın başrol oyuncusu Başak Parlak, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. İkilinin samimi görüntüleri kafaları karıştırmış, 'Yeni bir ilişki mi?' sorusuna..

  • BETA tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

TOLGSHOW 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 5. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Pelin Karahan Kit Kat Reklamı 00:06

Pelin Karahan Kit Kat Reklamı

zorlu #minareliçavuşmerkezcamii..

O Filmle Bizi Kaosa Hazırlıyorlar! 2024 Daha Kötü Geçecek! Güneş Patlaması ve Felaketle! 1:02:31

O Filmle Bizi Kaosa Hazırlıyorlar! 2024 Daha Kötü Geçecek! Güneş Patla

01:35 Leave The World Behind filmindeki mesajlar 10:08 7 yıllık zorlu süreç 18:26 Filistin'i kurma projesi 21:32 Yeni bir kapanma olacak mı? 31:27 Yapay kıyamete hazırlıyorlar 36:51 Yapay zeka tehditleri artacak 39:2..

  • STUDIO AS tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 9 ay önce