#İlişkide sevgiliye hitap etme evreleri

Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin 05:32

Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin

Çok Kırdın Şu Kalbimi Ben Sedim Sen Kaçtın Kapanmış Yaraları Ben Sardım Sen Açtın Sevgiyi Bilmiyorsan Suç Bendemi Neyleyim Sevmedin Bırakmadın Adam Gibi Seveyim Seven Çeker Acıyı Sevmeyen Ne Bilsin Bana Aşktan Söz Etme ..

Sinan Özen  Hala Seviyorum 03:44

Sinan Özen Hala Seviyorum

Söyle ne güzel diilmiydi O günler inkar etme lütfen soyle Sadece bir anlık hevesmıydin Yoksa benmi yanıldım soyle Seviyorum seviyorum seni Terkedip gitsende gizlice Yanarım aglarım halıme İnsafa gel söyle Söyle..

Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Dilek Özgör  Şekerim  04:25

Dilek Özgör Şekerim

Bakışların Bambaşka Düşürdün Beni Aşka Usul Yavaş Gel Bana Şşşş Bak Hele Bekliyorum Şekerim Şekerim Yar Şekerim Dertlerini Çekerim Artık Sabrım Kalmadı Vallahi Seni Yerim Çok Naz Etme Güzelim Vallahi Seni Yerim ..

Günahlara Dur De İbretlik Klip 01:46

Günahlara Dur De İbretlik Klip

Günahlara Dur de İsimli İlahisine Klip çeken Dayı nın videosu. Sözler: Bugün Kafayı çekme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şeytana at bir Tekeme Bugün Gıybet etme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şe..

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım 03:54

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım

Şıkıdım Şıkıdım şarkı sözleri ile Kaldir kollari oh oh sikidim sikidim Oynat gobegini oh oh sikidim sikidim Keyfine bak tatlim sefani sur ballim Dert etme herseyi ey nazli sevdalim Kaldir kollari... (nakarat) Dagit..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans) 05:10

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans)

Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan Klavye: Suat Selen Keman: Rıdvan Dutçu Mix: Okan Cam Mastering & Recording : Emre Vural Klip Montaj: Mustafa Kalıp..

Ece Mumay - Vanilya 02:44

Ece Mumay - Vanilya

Vanilya şarkı sözleri ile Ağlama, Aman aşkım, Bİ’ daha beni, Yollama Yaban ellere beni, Hele bi dans et, bayram etsin, Gözlerim, sana pek bi hayran Yok öyle olmasın, dur naz etsin, Beklerim, olur mu samanlık seyran P..

Orhan Osman - Yangın Yeri 05:19

Orhan Osman - Yangın Yeri

Yangın Yeri şarkı sözleri ile Kalbim senle yanık bir çift maviye Yüreğimi ah ezer geçer yine de ses etmem Aşk böyle ise bir ömür kalbim el ele seninle Bir beden her saniye Nakarat Yangın yeri ah yureğim yangın yeri Aş..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Murat Dalkılıç - Derine 04:37

Murat Dalkılıç - Derine

Murat Dalkılıç Derine Şarkı Sözleri Aç gir kalbime kimse değmiş mi Aziz hatıran silinmiş mi Açtığın yara yerini sevmiş mi Allah Aşktır sensin kalan geriye O yol mübah çıkıyorsa sevgiliye Çek vur hançeri teslimim ellerin..

Sevgililer Gününde Ne Yapacağız? 05:38

Sevgililer Gününde Ne Yapacağız?

Sevgililer günü geldi çattı. Tüm sevenlere ve sevilenlere özel Stolk. Sevgiliye ne almalı, sevgiliyle ne yapmalı?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Özerk İrem Derici'nin Sevgilisine Gönderme Yaptı! 02:37

Tuğba Özerk İrem Derici'nin Sevgilisine Gönderme Yaptı!

İrem Derici'nin şimdiki sevgilisiyle daha önce aşk yaşayan Tuğba Özerk eski sevgiliye gönderme mi yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu  Yeni ve Yeni Kalanlar 03:45

Sezen Aksu Yeni ve Yeni Kalanlar

Gelenlere gidenlere Gönülden sevenlere Ümidi yeşertenlere Bir şiirden süzerek Ekmeği bölüşerek Hayatı yüceltenlere Kavganın barışmanın Zamanla yarışmanın Değerini bilenlere Doğanın düşüncenin Hayatın hakikatin Önünde di..

Bantta Oturan Teyzelerin Düşmesini Beklerken Gelen İlginç Soru 00:47

Bantta Oturan Teyzelerin Düşmesini Beklerken Gelen İlginç Soru

Havaalanında bavullarını bekleyen teyze ve eleman muhabbete başlamış Teyze ısrarla muhabbeti sevgiliye getirmiş ve en sonunda teyzenin elemana müthiş teklifi ile bitiyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilinize En Lezzetli Hediye Yapmanın Pratik Yolu 01:08

Sevgilinize En Lezzetli Hediye Yapmanın Pratik Yolu

İnternet üzerinden tarif yoluyla sevgiliye yapılacak güzel hediye pasta yapmanın pratik yolları:)..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım 04:09

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım

Gözlerimde bin bir ümit bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yemiler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözya..

Can Yücel   Sevdiğin Kadar Sevilirsin 03:32

Can Yücel Sevdiğin Kadar Sevilirsin

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç… Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı 05:18

Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı

ŞEREF BEY'İN TÜRKÜSÜ Günlerden Beşiktaş Tarihin adı hicran Kavuşmak zamanıydı Koşup gelmiş herbir can Havada aşkın sesi Köy içine yine doğru Bu sevdanın şahidi Dolmabahçe yolu Hasretin adı sensin Anlamsız artık herşey Y..

  • OFSAYT tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık 07:25

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık

Youtube yıldızları gün geçtikçe daha da küçülüyor. 5 yaşındaki Ryan da bunlardan biri. Ryan ToysReview isminde Youtube kanalı olan ufaklık hem kamera karşısında kendisine alınan oyuncakları açıyor hem de bu oyuncakların ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Keklik Ve Yavrularının Güzelliği 00:53

Anne Keklik Ve Yavrularının Güzelliği

Keklik, sülüngiller (Phasianidae) familyasından bıldırcından büyük bazı kuş türlerine verilen ad. Keklik terimi belirli bir taksonomik gruba denk gelmez. Avlanan bir hayvandır. Eti lezzetlidir. Genelde 2-3 yumurta bırakı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Modern  Mutfak Tasarımları 01:24

2017 Modern Mutfak Tasarımları

Biz kadınların en çok yaşam alanlarına hitap eden mutfak tasarımları son dönemde de dahada önem arz etmekte.İşte bu senenin öne çıkan kullanışlı ve modern mutfak tasarımları modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 04:17

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti. Bursa’da 15..

Klasik Şık Erkek Saç Modelleri 03:03

Klasik Şık Erkek Saç Modelleri

Erkek saç modasına hitap eden birbirinden şık erkek saç modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce