#İnci̇ mercan bütün hayalleri̇m sende müzik dinle

Feride Hilal Akın  Küçüğüm 04:08

Feride Hilal Akın Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim ..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurdu 01:01

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurd

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmayı başaran Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, partisinin liderliğini bıraktığını duyurdu. Ayrılıkçı ve İslam karşıtı söylemleriyle seçim kampanyası dönemine damg..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Çılgın Türk Otostopla 24 Ülkeyi Gezdi 06:07

Çılgın Türk Otostopla 24 Ülkeyi Gezdi

Çılgın Türk otostopla 24 ülkeyi gezdi Samsunlu maceraperestin en büyük hedefi dünyanın bütün ülkelerini gezmekSAMSUN - Samsunlu makine mühendisi İbrahim Durhat, 5 yıl içinde otostopla 24 ülkeyi gezdi. Çılgın Türk otostop..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Sezen Aksu   Kaç Yıl Geçti Aradan 03:29

Sezen Aksu Kaç Yıl Geçti Aradan

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

Ender AYAN - PANDORA 03:09

Ender AYAN - PANDORA

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK ŞARKI SÖZLERİM ; HAZIRLARKEN HERŞEYİ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..